Сьогодні у Мукачеві евакуювали автівки трьох "оленей" (ФОТО, ВІДЕО)

5
11

Про це повідомив директор підприємства «Муніципальна поліція» В'ячеслав Роман.

В області в жодному місті нема такого технічного засобу. Його використовують для евакуації автомобілів, які припарковані з порушеннями правил дорожнього руху та заважають іншим учасникам дорожнього руху. Сьогодні вже евакуювали три автівки.

Одна з них – заїхала в пішохідну частину міста. Всі автівки відвезли на штраф-майданчик. Після сплати штрафу їх власник може повернути транспортний засіб.

Евакуатор, оснащений і краном-маніпулятором, має змогу евакуювати також автівки, в яких заблоковані колеса, які мають автоматичні коробки передач і які неможливо перемістити з допомогою лебідки. Автівку можливо буде завантажити на платформу і відвезти на штраф-майданчик, інформує Мукачівська міськрада. 

Коментарі

G
guilguil

Чому евакуювали з пішохідної зони? Міська Ратуша за 50 у е видає пульт для вїзду на пішохідну зону.. пульти продають і потім машину забирають? це по европейськи?

В
Вася

Щось не поняв, чувак припаркував на пішоходній зоні, порушив пдр і деякі коментатори піддержують його? Хоча це дегенерати такі як і на бусі, парочка закоханих)) Тепер можете плювати коментарями в мене)) До речі так просто за 16 років що їзжу одне тільки порушення і то у 2007 році у Барвінку їхав 82км/год, в той день купив нову машину. Про парковки мовчу, мені не тяжко пройтись 200 метрів. Облінилися люди!!! А тим хто так дубрі знає КУПАП скажу простими словами якщо лох поставив машину на пішохідному переході і пошохід має обходити цю машину то він може зняти її на відео, порізати всі 4-ри колеса викликати поліцію, признатися що то він порізав, надати відеодоказ в суді що автомобіль мішав йому перейти дорогу і суд назначить покарання в 51грн. Власник авто заплатить штраф за неправильне паркування + попаде на різіну! Перед моїми воротами все якийсь дегенерат поставить машину, ріжу всі чотири. Визивав міліцію, суд, і штраф у 51грн. У 2014 13 машин попали:) У 2015 лем єден, у цьому 0.

ДС
до Святослав

Нет у нас ничего.Каждый занят своим делом.

І
Іван

Повністю згоден з попереднім коментарем. Є всі ознаки грубого порушення закону поліцією. Нарвуться панове муніципальні поліцейські (а по суті бувші менти) на судовий позов і будуть відшкодовувати у десятикратному розмірі.

М
Мукачівець

На мою думку вважаю що правоохоронним органам доцільно було б надати належну правову оцінку даним діям оскільки прослідковуються в даних діяннях ознаки злочину передбачені ст.364 КК України --- оскільки згідно КУПАП Стаття 265-2. Тимчасове затримання транспортних засобів передбачено тільки --- (У разі якщо розміщення затриманого транспортного засобу суттєво не перешкоджає дорожньому руху, такий транспортний засіб не може бути доставлений для зберігання на спеціальний майданчик.) З даного відео видно що дане АВТО ніяк суттєво не перешкоджає дорожньому руху А також прослідковуються завдння істотної шкоди охоронюваним законом правам, свободам та інтересам окремих громадян передбачених Конституцією України ст.41, 19… А також з(адмін. порушниками) потрібно боротися, але виключно у встановленому законом порядку не вчиняючи більш тяжкого злочину!!!

0
007

чому адмін рубає по-суті коментарі без матюків?Є чорний список???????????????????

Д
Джексон

у бусика клиренс доста великий но соравно коли затягував близко було щоб на серединьі низ подерти. рискує тот пацик люлей дістати)))

1
123

Не розумії як він потрапив на пішоходну зону яка зачинена шлагбаумом!!!

Д
Даша

Так и треба молодці.

Я
я

как где.делят контробандные канали!

С
Святослав

Что происходит в Закарпатье: два клана делят контрабандные пути. А где народ? Где областная власть? Где милиция? Где СБУ?

Читайте також