Сьогодні Ужгородська міськрада підтримала ідею заплатити 15 тис грн "за голову" сакурного терориста

3
0

На черговій VI сесії Ужгородської міської ради VI скликання прийняли кілька важливих для життя міста робочих рішень.

Зокрема, про встановлення податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки; про Порядок залучення коштів фізичних та юридичних осіб на розвиток інженерної та соціальної інфраструктури міста; про зміни до Положення про порядок та умови влаштування об’єктів для здійснення підприємницької діяльності у житлових будинках (яким передбачається заборона переведення житлових приміщень у нежитлові для потреб промислового характеру, під об'єкти громадського харчування та ресторанного господарства в багатоквартирних будинках) та рішення, що регулюють земельні відносини в місті тощо.

Депутати заслухали інформацію начальника Ужгородського міського управління УМВС України в Закарпатській області полковника міліції Івана Цьоки про стан попередження і розкриття злочинів у місті та підтримали ініціативу міського голови Віктора Погорєлова призначити грошову винагороду в 15 тисяч гривень за інформацію, що допоможе знайти зловмисників, які в ніч на 21 травня поламали більше півсотні сакур на набережній.

Міський голова та депутати спрямували звернення до Президента України з проханням посприяти відновленню регулярного авіасполучення між Ужгородом та Києвом. Також – визначили нову дату відзначення Дня міста. За пропозицією депутатської комісії з питань туризму день Ужгорода відбудеться дещо раніше звичного (за рішенням сесії ще позапопереднього скликання святкували в перші вихідні жовтня), а саме 18 вересня. Урочистості триватимуть з 16 вересня і до 2 жовтня, і на цей період припадає чимало заходів, цікавих і мешканцям краю, і туристам, - інформує прес-служба міської ради.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також