Сьогодні в Мукачеві відбудеться благодійний концерт класичної музики

9
0

Про це повідомляє Мукачівська міська рада.

У неділю у Мукачеві пройде благодійний концерт класичної та духовної музики «Oratio ad Matrem Dei» («Молитва до Богородиці»)

5 червня у Мукачівському римо-католицькому кафедральному соборі Святого Мартина відбудеться благодійний концерт класичної та духовної музики «Oratio ad Matrem Dei» («Молитва до Богородиці») на підтримку 128 окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади.

Початок о 16.30 год.

Учасники концерту:

  • Ольга Чундак - органістка, лауреатка міжнародних та всеукраїнських конкурсів, на запрошення виступала із власними сольними концертами у країнах Европи і світу, учасниця міжнародних музичних проєктів.
  • Ференцик Олександр - єдиний спеціалізований контртенор в Закарпатті та один із найкращих професійних контртенорів України, лауреат українських та міжнародних конкурсів, соліст Заслуженого академічного Закарпатського народного хору.
  • Шандор Шрайнер - кларнетист, тараготист, єдиний органний майстер на Заході України, лауреат обласної премії Дизидерія Задора, концертний виконавець, соліст оркестру Заслуженого Академічного Закарпатського народного хору.
  • Уляна Кастран - лауреатка міжнародних конкурсів Швеції та Польщі, неодноразова переможниця українських конкурсів, засновниця низки власних сольних концертів, співпрацювала з провідними солістами та творчими колективами нашого краю. Учениця заслуженої працівниці культури України - Валентини Зелінки.
  • Володимир Кордан - випускник Київської муніципальної академії імені Рейгвольда Глієра, лауреат міжнародних та всеукраїнських конкурсів.

Доброчинний захід проводитиметься за сприяння Благодійного Фонду «Мирослави Текель» та за інформаційної підтримки Мукачівської міської ради.

Всі зібрані кошти будуть переказані на офіційні рахунки 128 окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!




Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також