Сьогодні в Ужгороді Ярмак представить свою програму "Вставай" (ВІДЕО)

25
0

Концерт відбудеться у клубі Фантом. Початок о 19.00.

Довідково:

ЯрмаК, справжнє ім'я Олександр Ярмак — український музикант, що працює в жанрі хіп-хоп. Виконує композиції переважно російською мовою. Тематика пісень різноманітна: від жартівливих треків та любовної лірики до питань соціальної несправедливості.

Олександр Ярмак народився в Борисполі. З 12 років почав займатися музикою, зокрема читанням репу. Улюбленими виконавцями Ярмака були Eminem, Баста, Каста та Centr. У 15-річному віці почав серйозно грати у КВК, після вступу на факультет літальних апаратів Національного авіаційного університету виступав за команду КВК «Збірна НАУ», разом з якою дійшов до фіналу Вищої української ліги. Паралельно був фронтменом команди «Ботаніки», з якою також досяг у Клубі веселих та кмітливих певних успіхів.

Кількість переглядів деяких з кліпів виконавця на сторінці лейблу LineProduction в YouTube станом на 5 липня 2013 року перевершила мільйон: «Пидарасия» — 6,76 млн переглядів, «Маленькие города» — 2,67 млн переглядів, «Мне не нравится» — 4,49 млн переглядів, «Сердце пацана» — 9,65 млн переглядів, «Жара» — 1,99 млн переглядів. Офіційна сторінка співака в соціальній мережі Вконтакті в той же час нараховувала понад 80 тисяч підписників. Окрім студійної роботи ЯрмаК приділив значну увагу живим виступам, відвідавши численні міста України, зокрема напередодні його туру західною Україною в мережі з'явилося запрошення на концерти у вигляді пісні українською мовою.

У 2013 році кліп на пісню «Сердце пацана» став лідером переглядів серед усіх російськомовних виконавців на YouTube, а за версією порталу «Новый Рэп» переміг у номінації «Відео Року».

У лютому 2014 року ЯрмаК спільно з MC Tof презентував відеокліп на пісню «22», де відкрито підтримав Євромайдан та події, що відбувалися на вулиці Грушевського наприкінці січня того ж року. На відеопорталі YouTube за декілька днів це відео переглянули більше 100 тисяч разів.

Мукачево.net

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також