Сьогодні вночі віряни пройдуть 40 км хресною дорогою з Ужгорода до Мукачева

11
13

Такий Хресний хід з благословення Високопреосвященнішого Феодора, архієпископа Мукачівського і Ужгородського відбувається щороку. Він відбудеться в честь престольного свята Мукачівського Свято-Миколаївського жіночого монастиря.

Як уточнює Мукачівська православна єпархія, цьогоріч під час ходи особлива увага буде приділена молитві за мир в Україні та захист від лиха рідного Закарпатського краю.

Дорога буде важкою, 40 кілометрів вони приблизно здолають за 14 годин.

Збір учасників — 21 травня, о 18:00 у Свято-Хрестовоздвиженському кафедральному соборі (пл. Кирила й Мефодія, 7).

О 18:45 розпочнеться молебень за благословенний початок Хресного ходу.


Нагадаємо, 22 травня, молитовно вшановується пам’ять перенесення мощей святителя і чудотворця Миколая, архієпископа Мир Лікійських в Барі (1087), відтак керуючий Мукачівською єпархією, Високопреосвященніший Феодор, архієпископ Мукачівський і Ужгородський звершить архієрейське богослужіння в Мукачівському Свято-Миколаївському жіночому монастирі. Початок богослужіння: 10:00. 

Дивіться також: Хресна Хода: Сотні вірян пройшли вулицями Мукачева

Коментарі

ПГ
Православие Головного МОзга

дурне теля під ніком Православний, ти реально йебанько Haxуй ти мені майдаунство причепив ? Ї6ав я того Сеню, Пороха і остальну бидлоту. і тебе разом з ними, в твоє правоСЛВАНОЄ очко. ідиє. ножки розминай, тобі ше 40 км топати, а я включу рамштайн, чи якусь іншу диявольску музику і буду ззаду їхати )))

ДН
до нижньої марги

тебе на голову дурний піп хрестив..

С
Сріберньій

По великому числови МП ото прийшляцька цирков , и КП тоже . Маєме свою православну Греко -Католицьку Цирков из самого хрещеня нашого Краю . Уд котрої много храмив захопив МП.

ГЗ
ганьблюся зазвідати

а, перебачте, Свиноросія-то шо? Бо є 2 патриархахати-МП і КП.Кідь МП-то Свиноросія, автоматично получаєся, же КП-то є Свиноокраїна?

П
Правдоруб

Нам не потрібні російські церкви з агентами ФСБ. Ніколи в Свиноросі не були з Богом а були лише вірними царям. РПЦ в Україні є слугами не Бога а кірілкі і пупкіна. Усі хто вірить у Бога не грішить перед Всевишнім і не служіть сатанистам у рясах. Якби це було не так то автокефалія була би надана ще 1992 році. Дії РПЦ не церковні а політичні. У кожній православній державі своя патріархія.

П
Правдоруб

Москва та Свиноросія РУЛЯТЬ!!!

Х
християнин

а до Маскви вадь до Кійова ці годнісь те хреснов ходов пройти? ану учініть так, то би ся вшиткий християнський народ чудовав, які ви вірні та православні.

М
Михайло

Знову трупи на дорогах будуть. Які ж люди дурні, вірять в міфічних істот, краще роботою зайнялись би.

П
Православний

Най Бог буде з Вами! До майдана головного мозгу,15:41, організме недоразвитий ти у своїй європі під@р@сів не усліпав,коли галдять у містах на площах...Іди з ними поскачи,фальоватий антихристе! До,DUDU,пробіжися немзо до воєнкомата!“Спортсмен” недурікий!

Х
Хе

Нормально , хе, 40км)) для МП это полезно , но думаю это пиар не будут они пешком ходить ))) кегельавтобан )))

D
DUDU

Попи палять (жгуть ) .))))))))))) Могли бы ся пробігти , май скорш бы было .

ПГ
Православие Головного МОзга

нигде м Єуропі не відів, аби віряни по трасам ходили. Кіть ті телята пуйдуть на Мукачево, і кіть йти планують 14 годин, то транспортний коллапс гарантовано. Надіюсь у селфіків хватить розуму тих телят православних кертами та попід заборами гнати, як худобу

1
111

Треба Балажку попередити най не бухає і очки одіне

Читайте також