Сьогодні Закарпаття дізнається прізвище і посаду нападника на волонтерів у Тячеві (ФОТО)

19
9

19 липня у Тячеві під час збирання волонтерами допомоги для військових у супермаркеті "Барва" стався ганебний інцидент - невідомий напав на дітей.

Про це повідомила власкор телеканалу "ТСН" Наталія Зотова.

Як зазначила журналіст, чоловік "накинувся з образами на дітей, які є учасниками акції "Підтримай армію". Називав жебраками й аферистами, штовхав і виривав візки з продуктами. Радив, куди ті продукти хай бійцям запхають. Затим, пригрозивши кримінальною справою, пішов начебто у райвідділок писати заяву. Діти розгубилися і не встигли відзняти цього недолюдька".

Також було отримано підтвердження факту нападу з камери стеження у супермаркеті. Чоловіка, який накинувся на волонтерів, зафіксували дві відеокамери, націлені на входи.

"Як показує час, він майже 15 хвилин читав дітям моралі про те, які вони шахраї недобросовісні і як наживаються волонтерством. І це лише те, що було зафіксовано. Спочатку він "працював" на одному вході, а потім перебіг до волонтерів, які чергували на другому вході. Високий, сутулий, сорочка у широку повздовжню смужку. Розмовляв російською. Зауважу, що діти зібрали для військових чимало продуктів та засобів гігієни. Крім того, 50 дощовиків, багато блоків води і понад 2 500 грн!"

Згодом з'ясувалося, що нападник працює нібито у місцевому військоматі.
Прізвище поки що не оприлюднюється. За словами Наталки Зотової, сьогодні відбудеться упізнання нападника. Журналістка та громадськість краю сподіваються, що ця людина "більше не працюватиме у військоматі, а дуже скоро поїде в зону АТО".

Коментарі

ВM
Вебсамер Misanthrope

Доповню десятком скриньок для збору коштів "Біженцям зі Сходу та Криму" та десятком скриньок "Сім'ям участиків АТО". А чого б ні? Тепер модно таким займатись, буду в тренді, як і ті діти в Барві.

ВM
Вебсамер Misanthrope

Від завтра і я розпочинаю благодійну акцію "Допомога з-за Карпат", якщо Барва не мала притензій до тих волонтерів, то розміщую скриньку для збору коштів і ящики для збору харчів бійцям АТО в Барвах закарпаття. Запрошую Зотову пропіарити благодійну акцію по допомозі бійцям АТО, на каналі 1+1.

ЯД
Я дурію

Ще забув сказати про високу якість відео з камер спостерігання.

ЯД
Я дурію

Зауважу, що діти зібрали для військових чимало продуктів та засобів гігієни. Крім того, 50 дощовиків, багато блоків води і понад 2 500 грн!" Най тепер Зотова найде кінці оцьому,де воно ділося. 99 відсотків волонтерства-то є наєбка

М
макс

Прикольно що тепер у нас зона Ато це таке собі покарання.А наталка зотова не хотіла би сама туди відправитись,пересвідчитись що харчі з барви таки дійдуть до солдатів

П
петро

Зовсім уже подуріли зі своїми збираннями благодійними.Подумаєш моралі почитав,хто на маршрутці їздив в мукачеві,особливо на доси,там пенсіонери цілими днями вихованням молодьожи займаються

ВM
Вебсамер Misanthrope

1. Яку благодійну організацію волонтери представляють? 2. Чи отримала благодійна організація відповідну "ліцензію" на волонтерську діяльність від Міністерства соціальної політики України? 3. Зотова каже про дітей (до 18 років) - Відповідно до діючого Закону України "Про волонтерську діяльність" наразі волонтером може бути лише та людина, яка досягла 18 років і заключила спеціальний договір на здійснення волонтерської діяльності з волонтерською організацією. 4. Чи було звернення в МВС про "напад"? І ще безліч запитань є .. 5. Збирати без дозволів харчі і гроші це не є законним. Тим більше неповнолітніми. Хто знає куди вони то понесуть з Барви?

ВM
Вебсамер Misanthrope

Це моральний бік, а який злочин ним вчинено, щось не зрозуміло нічого. На підставі чого його звільняти? Бо так хтось захотів і вирішив? Бо така точка зору Зотової? Йому Конституція гарантує право на своє бачення ситуації. Херня то всьо.

НТ
не треба го в АТО

ун буде каптером, і буде першим предательом,просто го увольняти треба без пенсії военної.

Читайте також