Сьогодні закарпатці вшановують пам'ять жертв Голодоморів

3
8

У центрі Мукачева відбудеться сьогодні мітинг-реквієм та панахида.

У суботу, 26 листопада вшановують пам'ять жертв Голодоморів 1921-1922, 1932-1933, 1946-1947 років.

26 листопада о 15.45 на центральній площі міста, біля пам'ятника Кирилу та Мефодію, відбудеться мітинг-реквієм та панахида за участі громадськості та представників найбільших релігійних конфесій нашого міста, інформує Мукачівська міськрада.

О 16.00 хвилиною мовчання та запаленням свічок вшануємо пам'ять жертв голодоморів у рамках Загальноукраїнської акції “Засвіти свічку”.

Коментарі

:
:)

Історія України-сплошний мазохізм. Лем копирсаються в негативі і виють тот страший гімн.

М
Мейтс

Якось цікаво виходить, нам на гроші Сороса підкинули ідею, яка роз»їдає наше суспільство. Чомусь господарі Сороса не поспішають давати гранти на дослідження Американського Голодомору 1930-х років, в ході якого реально померло близько 5 млн. громадян США. Чому вони розкручують чужі проблеми, а не свої?

В
Василь

Запалив свічку в пам'ять про мукачівцiв,невинно убієнних рагульським кравчукско-порошенковським терористичним режимом: рогаті окупанти, - шляхом розграбування індустрії України зі злочинною метою особистого збагачення, -створіли умови для виморока 15-ти мільйонів городян,мукачівців в т.ч.

Ч
Чекан

Така трагедія, як великий голод, була. Але голодомору, як свідомого геноциду, не було. Нічого з цього робити релігію. Україна ніколи не вилізе з болота, якщо вічно займатиметься мазохізмом.

О
Олексій

Не ту дату ви відзначаєте... з часів незалежності папірєднікі з наступнікамі знищили 10 мільйонів українців. Скільки було в 90-му? 52 мільйони! Скільки зараз? 42! Це не голодомор? Ні.... це ГЕНОЦИД! За останні 2 роки банда Сєні, Гройсмана, Парашенка знищила більше людей, сімей і людських доль як за усі попередні роки.

Г
глобально

з 1991 р. населення україни скоротилося мінімум на 8 мільйонів людей, плюс щонайменше 10 млн. українців регулярно виїжджають на заробітки за кордон, через що розпалося сотні тисяч сімей та виросло неодне покоління дітей без батьків (дітей яких виховала вулиця, пяні компанії, наркотики, проституція і т.д.) Як це все мож кваліфікувати у 21 столітті. Ко знає ???

В
Ваня

А жертв Безвизомора когда святковати?

П
Пенсіонер

Забули додати 2014-2016, інакше як гібридним голодомором це не назвати. Поясніть, як пенсіонер за 1500 грн має поплатити комуналку, одягнутися і поїсти при нинішньому рівні цін?

Читайте також