Сьогодні-завтра Ман очолить Департамент економічного розвитку та торгівлі поза конкурсом

5
17

Історія з реорганізацією в Закарпатській ОДА та оперативні кадрові рішення напередодні вступу в дію нового закону про державну службу має своє продовження.

Як стало відомо від джерел Mukachevo.net, цими днями, а можливо навіть сьогодні буде офіційно оголошено не тільки про ліквідацію управління туризму в Закарпатській ОДА, а й представлено нового керівника Департаменту економічного розвитку та торгівлі.

Як і повідомляв Mukachevo.net раніше, цю посаду займе Денис Ман, який досі очолював Управління туризму, до того спортивний напрямок у ОДА, а тепер буде займатися економікою.

Поспішність у реорганізації в ОДА та кадрових змінах продиктована вступом у дію нового закону про держслужбу, згідно з яким усіх керівників підрозділів ОДА мають призначати на конкурсній основі.

Усі спроби редакція отримати коментар ситуації і можливого кадрового рішення від Дениса Мана на жаль закінчилися фіаско: ні по мобільному, ні в соцмережах чиновник не відповідає, хоча позиціонує себе дуже відкритим прогресивним політиком.

Коментарі

A
Antidepresant

Денис розумний хлопець, здатний швидко мислити і приймати рішення. А ВАМ, які абсолютно не обізнані з роботою органів державної влади лиш би бруд виливати через свої брудні писки.

П
попик

а кібо ся заканчувала фамілія на балога,та тоди би добрий усім був?

І
іван

Файне призначення. Напевно найліпше за останній час.

ТД
такі діла

ДенисеМан се родиич многодієвих депутатів-бізесменів переченських і то они з другими пацканями його зя уха тягнуть та і ввер пхають.

Д
Добрый

Я один ошибся? В смысле МАN, КАМАЗ,БЕЛАЗ,МАЗ...?

П
Порост

Туй головноє, аби сесь молодий чоловік Ман не отримував "освіту" за океаном.

П
Порост

Кідь туй правлять вшиткі з фаміліями з закінченням "ман", то нашто наїжджати на чоловіка з фамілійов, яка ся начинать на "ман". Може послідній дашто файноє зробит. В природі існують теза і антитеза. Ай курта бисіда!

З
Земеля

Задарь імилистеся до молодого хлопця, якось помалу департаментом керовати буде. Якщо така бездарь як Губаль три місяці областю керувала... Цікаво, хто того мудака у владу призначати рекомендував?

U
uz-vin

вузкоколійку теж він підіймає. особисто з ним спілкувався. молодець

М
мукачево.нет

Гляньте скільки на вулиці туристів під сакурами. Це в т.ч. й заслуга мана. Показник роботи чи не показник? Напевно показник. Тому кіп колм і жуйте орбіт без сахара.

У
ужгородець.

змагання на траві то Ерфан.У мана зима була зі снігом, футбол з мячом, а хокей з клюшками. Не путати з Маном. Ман нормальний мужик. Відчитувався. Хто не наблюдає, ліпше не коментуйте аж не знаєте. Коментатори ви коментатори) Потіштеся. Зміни в державі є.

П
правда

а чому б новопризначеному чиновнику не відчитатися перед громадою області про виконану ним роботу, рік перебуваючи на посту очільника молоді і спорту ОДА. нехай би розповів про те, що за рік ним виконано, що не виконано, чому не виконано. і громадськість дасть оцінку ефективності такому чиновнику. то нічого, що молодий, ти покажи роботу. якщо є позитив - прошу працюй, якщо ж ти не ефективний, тоді вибач, іди на .... і так треба було би приймати на керівні посади всіх чинуш, бо таке враження, що вони там сидять тільки для відмітки у трудовій книзі, "прийнятий на посаду... ", а ще по-можливості вкрасти з корита щось ( скільки вдасться ), а роботи нуль!

М
Мукачівець

но то шо смолош, вижу, нико не спорить )))))))

1
123456789

і шо зробив, для спорту в області від ОДА? змагання з лиж без снігу чи і то не він?

1
1234321

цей смолош всім показує, що молодь у владу. І вона куди ефективніша за старих у владі.

1
1234321

той смолиш безтолковий, і сам не гам і в області *уй шо зробить!

1
123

Цікаво куди підуть голова облдержадміністрації та голови райдержадміністрацій, які з 01 травня мають обирати чи депутатство чи керування...закон забороняє мати представницькі мандати.

Читайте також