Сьогодні Золтан Ленд'єл з'явиться на екрані через шлагбауми в центрі міста

6
3

Враховуючи великий резонанс серед мешканців міста над Латорицею, сьогодні, 3 червня 2011 року, о 20.00 на телеканалі ТРК «М-студіо» відбудеться прямий ефір з Мукачівським міським головою Золтаном Ленд’єлом, присвячений обмеженню руху транспорту в центральній частині міста.

Коментарі

G
Graphy

Ну я незнаю "Читач" ти що бачив. та я мізерні зміни бачила..сьогодні теж проїхалась і бачила шлагбаум відкритий(і це в такий час,коли мва бути закритим) машини паркуються... що за система? Надіюся строгіше буде все це провірятися...інколи вже прийшло в голову підійти до дядечок міліціонерів і запитати навіщо ж вони там стоять...

И
Ивона

Но почему в латоричном дворе стоят машины.они тоже мешают.

Ч
Читач

Хочу сказати, що переважна більшість населення міста підтримують це рішення. Любо пройтися тепер центром. Мами і діти гуляють тепер спокійно, не боячись шалених авто. Безліч туристів тепер не змушені розбігатися, бо хтось захотів пити каву й дивитися на своє авто. Залишилися невдоволені лише ті, які любили хизуватися своїми авто і так званою "крутизною", що як це так їм прийдеться пройтися 100 метрів пішки до кав"ярні і не дай то Боже заплатити 2 гривні на платній стоянці, що суттєво відбивається на їхньому бюджеті (на останні гроші джипа купили).

Читайте також