Сьома хвиля мобілізації таки можлива, але на 90% складатиметься із ветеранів-добровольців

6
12

Про це заявив речник Адміністрації президента з питань АТО Андрій Лисенко в ефірі телеканалу 112.

За його словами, у штабі АТО допускають наступну хвилю мобілізації у разі загострення ситуації на сході України, пише УП.

"І ви розумієте, що, якщо буде загострення ситуації, то ця хвиля вже буде, скоріш за все, добровольча. Вона буде складатися на 90% з людей, які самі підуть, які вже звільнилися після першого року служби і саме вони підуть у військкомати, тому що вони ще мають досвід, вони ще відчувають тепло автомата", – вважає він.

Коментарі

В
Валька

Союз меча і орала...

Г
Гийзо

Сала україні! Героям сала! Смерть творогам! Ко не скаче, тот Паскаль! Гигиги

ДЙ
для Йончi

Героям сала! Смерть творогам!

Й
Йончі

Проблем не є з вояками і без мобілізацііі !Най платять гроші без обману ,і контрактники будуть. Задарь йти і боронити ситой життя ( а це коли сопляки та соплячки мінімум на ліксусах розсікають) иліти,котрі на вояків з Ато позерають як....короче всі знають ці погляди. Най платять, то люди будуть.Слава Україні.

ДВ
до всіх

...йшов 2057 рік .. йшла 23хх волна мобілізації ...

ВЮ
Вітя Юсченко

Чпокаймось друзі! Країні потрібні захисники.

1
100%

Це безнадiйно хвора краiна.... Федорыч, прости и вернись!

В
ветеран

Нехай раз покарають винних за іловайський,дебальцівський котел, збитих десантників,донецький аєропорт і.т.д.. а тоді подивимося!!!

М
Марина

Усiм iтак понятно шо хвиль буде много.Порошоенко сам признався шо ця война затягнеся на десятелиття,Ну якщо за рiк було 6-ть мобилизацiй,I було призвано 210000чол.то скiльки буде за десять рокiв?Влада бреше коли каже що не виключае ще мобiлiзацii,они будуть точно мобiлiзовувати.Бо тих шо уже в АТО Треба буде мiняти,i так кожен рiк.А це шо кажуть,просто розвод перед виборами.80%тих шо вже були в АТО,точно незахочуть туда вернутись.I про 90% тiпа добровольцiв,то така предвиборча казка,як колись перед виборами шоколадний обiцяв КУРС ДОЛЛАРА ниже 11грн за $.I платити 1000грн в день участнику АТО.Через войну шо не зупинив,i курс $,цiни за газ,iт.п.Мобiлiзацii,обман.Я за БПП голосовати не буду.

М
мукачево

А для чого у нас дипломати, верховна рада? Якщо не можуть включити голову і вирішити питання мирним шляхом-нехай пустять на своє місце дійсно розумних і компетентних людей, що здатні навести лад. А то прилипли до крісел і людськими життями прикриваються і наживаються.

П
про100

Хай объявлять мажорну, чиновничу,верховноi ради мобiлiзацiю най тутi паскуди идуть што там кнопкы давлять!!!

О
Олег

Чергові казочки! Будуть гребсти всіх підряд...якщо б це була правда, то добровольці би забезпечили шосту хвилю, а цього не відбулося. Хай Лисенко не бреше!

Читайте також