Сирієць вирішив отримати водійське посвідчення на Закарпатті (ВІДЕО)

4
0

Сирієць Яман Хураня живе в Україні 12 років, з них в Ужгороді – 6, тому й вирішив отримати водійське посвідчення саме в обласному центрі.

Журналісти "Суспільне Закарпаття" розповідають, що Яман Хураня став першим іноземцем, який склав іспит з водіння на Закарпатті, адже можливість складати іспит із правил дорожнього руху англійською мовою Сервісні центри МВС запровадили тільки у березні 2018 року.

Викладач автошколи Олександр Пуравець розповідає, що Яман Хураня – перший його студент, котрий навчався англійською мовою.

«Деякі матеріали він знаходив самостійно, знаходив російською мовою, перекладав їх за допомогою Google-перекладач, а потім доводилося йому роз’яснювати, бо це технічний переклад і його треба коректувати», — додає викладач.

Олександр Пуравець розповів, що задоволений тим, що Яман — його перший іноземний студент. Каже: ставитиме його для інших прикладом для наслідування, тому що не всі так старанно ставилися до навчання.

«Я все розумів, коли ходив на навчання, — розповів чоловік. — Це грає велику роль, коли людина збирається дійсно вчитися. Я вчився англійською мовою і всю інформацію, яку подавав викладач, на 70-80 % я розумів. Мені допомогло те, що я ще вчився самостійно. Які документи були необхідними? Це паспорт, медична картка та ідентифікаційний код», — розповідає Яман Хураня.


Нагадаємо, раніше в патрульній поліції зазначили, що найбільше ДТП стається за участю водіїв з малим досвідом керування.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також