Ситуація на КПП в межах Закарпаття не змінилась. Заблоковано 3 пункти пропуску (Оновлено)

21
25

Станом на ранок 27 листопада кілька контрольно-пропускних пунктів в межах області досі залишаються частково або повністю заблокованими.

За інформацією Чопського прикордонного загону, досі перекриті проїзди до КПП "Малий Березний", КПП "Ужгород" та "КПП "Тиса". На деяких пунктах пропуску учасники акції пропускають автівки з дітьми, ті які мають квитки чи після невеликого утримання туристичні автобуси.

Що стосується інших КПП які підпорядковані Мукачівському прикордонному загону, то вони всі вільні, черг немає. Єдине, як раніше повідомляло Mukachevo.net, сьогодні 27 листопада з 09:00 до 17:00 години буде зупинена робота на КПП "Лужанка".

Причина зупинки роботи прокладання кабелю до будівлі ДФС.

Згодом, патрульна поліція Закарпаття повідомила про те, що рух на КПП "Тиса" (с. Соломоново) вільний. За попередньою інформацією, безперешкодний проїзд тут буде ще близько півтори години.

Зазначимо за перекриття дороги в Ужгороді вже відкрито кримінальне провадження..

Нагадаємо, блокування руху відбувається учасниками протесту через те, що від учора законом була скасована пересічка. У ДФС оприлюднили нові правила переміщення через кордон авто на іноземній реєстрації. Це викликало велике обурення серед водіїв авто на іноземній реєстрації.

Коментарі

(
(•_•)

Украiнець-це синонiм слова РАБ ! Як правило -раб немае нацioнальностi !!!

І
ІванЦелофан

Василю, ти ся гуна наїв)))) Для дебілу брехню на декотрих сайтах напечатали, а они віруют майсильно, чим священнику. Ще й усім розказуют і показуют, як файно они гуна поїли)))) А бляхеру давно пора п....ти, мало того, што на дорогах нагліют, ще й людям вернутися додому не дают.

І
Ізяслав

Зупинився наш автобус коло куща терну. Вийшо шофер із кабіни і три рази свиснув. Кому треба - Ізя, кому треба - Славік.

М
мукачево

ДО опришко УЖЕ ОДНІ П....И ПОЛУЧИЛИ ВІД ДАЛЬНОБОЙЩІКОВ,ЩЕ ТАКИМ ЯК ТИ ТРЕБА Е...ОНАБИТ

S
SKномера

Мы временно выедем,пока не выйдут блокировать водители на укрбляхах за пошлины 200 умножить на коэффициент двигателя умножить но количество лет , для дизеля 300 и то же самое Так что узнавайте ближайшие пункты металлолома

В
Василь

Сюрприз для старых авто Тем временем волна негодования вследствие принятых законов может распространиться и на собственников автомобилей на украинской регистрации. Дело в том, что новыми законами парламент ввел не только правила растаможки для «евроблях», но и обложил налогом собственников всех транспортных средств старше пяти лет, в том числе мотоциклов и автобусов. Учитывая, что средний возраст автомобилей в Украине составляет 20 лет, «в карман» залезут многим. Согласно тексту закона, считать суммы для авто старше пяти лет будут по формуле: базовая ставка х коэффициент двигателя х коэффициент возраста х экологический коэффициент. Если автомобиль на бензине, то базовая ставка — 200 грн, если на дизеле — 300 грн. Таким образом, налог за шестилетнее авто на бензине с двигателем 2200 куб. см составит 660 грн, на седьмой год он вырастет до 1320 грн. И продолжит расти каждый год. За машину на дизеле придется заплатить еще больше.

М
марія

Ну от.Доскакалися."Польща погрожує санкціями євробляхерам,які блокують кордони,у блокаду потрапили польські дипломати" zaxid.net Скоро і Угорщина підтягенься,хоч они наведуть порядок,кой наші не можуть.

КЙ
кочало йовжі йовжійович

Брешуть сисі сайти. Бовим нись на дзвінковоє, перед шлагбаумом 50 машин, движняка ниє. Яких черг немає?

М
Мукачивець

Треба бити их,ихним же оружием!!!

М
Мукачивець

Пидтримую Опришко!!!правильно мислить!!!

О
опришко

Потрібно блокувати пункти пропуску де вантажівки їздять, бо цим підерасам в Києві все рівно чи люди можуть перетинати кордон на Закарпатті чи ні, але якщо зупиниться бізнес то може і почують людей. Приймають ідіотські закони, чим людям тільки шкоду завдають. Наша влада дбає тільки про свої інтереси, пора це усім це зрозуміти, і зробити відповідні висновки.

Б
Бррр

"до нижньої марги 27.11.2018 11:40" Быдлота есть быдлота

Н
Нік

Уже задовбали ісі евробляхи.Нагнали бударів та бушувуть.Доста із своїми пересячками глоту робили.У Київ ідіть ,із людий знущаєтеся,не із влади.

J
joska

Треба тим кортрих блокують, зібратися з битами та показати тим блокираторам де раки зимують!

1
123

Лише людям створюють проблеми!!!! Йдіть до ВР і там стійте!!! Владі всерівно шо ви стоїте тут а через вас нормальні люди не можуть перетнути кордон!!! Люди вам перекривали дорогу коли ви робили пересічки? Гірше робите тільки людям

У
Українець

Ви ліпше почитайте , які закони про землю влада готує.... а стояти на кордоні нічого не дасть.... якщо вже щось робити, то в Києві , хоча мало людей -більшість сидить і думає-- є кусок хліба ну і добре , а решту най вбивають..... так що пару тисяч вертить сорок мільонів ))) хоча вже певно двадцять залишилося...

G
Gavroshe

Потрібно блокувати пункти пропуску де вантажівки їздять, бо цим підерасам в Києві все рівно чи люди можуть перетинати кордон на Закарпатті чи ні, але якщо зупиниться бізнес то може і почують людей. Приймають ідіотські закони, чим людям тільки шкоду завдають. Наша влада дбає тільки про свої інтереси, пора це усім це зрозуміти, і зробити відповідні висновки.

В
валя

дороги люди у вас совет и нема ..вси питаня прошу вас у Киев ихати там робить беспредел

М
Марія

до нижньої марги.Іди ти.Я розумію влада може щось і зробила неправильно,але нащо перекривати державний кордон?Що вам діти винні і всі інші,що стоять годинами у чергах через вас?Ідіть під облраду,під ВР,а не влаштовуйте вакханалію на дорогах.

В
Василь

Машу . Марію І Олену на мило.

Б
Бррр

Очень негативно отношусь к евробляхам. Но то как поступила власть НЕПРАВИЛЬНО! должны были дать месяца три после вступления закона в силу, чтобы люди смогли привести документы в порядок по новым законам. Нужно не забывать, что хоть схемы ввоза и мутные были, но законные. Олена, вас тоже примут в армию, слишком вы легко готовы людей на смерть отправлять.

ВС
Вы следующие

https://znaj.ua/society/190510-zhiguli-ta-lanosi-mozhut-zniknuti-nazavzhdi-vlada-gotuye-chergoviy-zakon-znushchannya Для всех кто злорадствует готовьтесь идти за нами

М
Маша

Олена там тебе вже чекають!

О
Олена

Треба тих *учасників акції *в армію мобілізовати там таких *активних*треба незнаю що влада тягне .

М
МАРІЯ

" На деяких пунктах пропуску учасники акції пропускають автівки з дітьми, ті які мають квитки чи після невеликого утримання туристичні автобуси. "А на інших що?Не пропускають? Давно вже треба всю цю шоблу розігнати.

Читайте також