Ситуація в Дебальцеве залишається критичною, за ніч допомога не прийшла - Балога

3
4

Політик закликав міноборони та генштаб сказати суспільству правду про ситуацію, що склалася і негайно вжити заходів, аби врятувати військових.

- За ніч допомога в Дебальцеве так і не прийшла, 200-х і 300-х вивезти неможливо, ситуація залишається критичною. Не розумію, для чого і далі усе ускладнювати? Був і залишаюся прихильником того, що наші бійці заслужили на те, щоб вийти з Дебальцева з честю і продовжити служити Батьківщині. І це – не здача територій. Це – стратегічний маневр. Розумію, що для «партії війни» - це непопулярна річ. Але, хтось з політиків її повинен озвучити - не лише експерти, - зауважив народний депутат.

- Ситуація з деблокуванням Дебальцева далеко не така, як розповідають в Міністерстві оборони і Генеральному штабі. Саме через їхню брехню суспільство живе міфами, які, не дай Боже, розіб’ються об гірку правду і буде ще гірше. Тому, я вимагаю від військового керівництва не мовчати, бо це смерті подібно. Потрібно довести до суспільства реальний стан справ і нарешті почати діяти. Ситуація потребує оперативних рішень і їх негайного втілення в життя, - підкреслив Віктор Балога.

Коментарі

Ш
Шонi

Спiлкувався з медиками 128 Бр. - ще позавчора можна було врятувати багато пораненних хлопцiв, але все марно сьогодні померло вже більше 10 чоловік від ран, а легко поранені вже стали важкими і якщо зараз їм не надати допомогу і вони помруть. Напевно нас кинули або навколо зрадники?

*
**********

Воробйов - заступник, невже не може зовсім вплинути на ситуацію?

В
Варош

Володимир Шматько на фейсбуку: Друзі, передайте будь-ласка Президенту України, що велика частина нашої 128 бригади в повному російському оточені в Дебальцове, 200-х і 300-х вивести неможливо. ДОПОМОЖІТЬ!!!

М
Мар'яна

На мою думку все йде до гіршого .Якщо міністерство оборони не справляеться з цією ситуацією- нехай ідуть у відставку ,передають більш совісній і компетентній людині.

Читайте також