Ситуація з грипом загострюється: Епідемічний поріг на Закарпатті перевищує на 21%

3
6

Лише за минулий тиждень до лікарів області звернулося 8 281 людина. Спостерігається збільшення кількості звернень у порівнянні з попереднім тижнем на 52%.

Згідно даними які опублікував прес-центр ОЦЗ в Закарпатській області, найбільше зараз хворіє дітей до 17 років - 5 341 це 65% від усіх захворілих.

Найбільше зверталися за медичною допомогою діти у Свалявському, Мукачівському та Рахівському районах, м.Мукачеві (70% захворілих).

Госпіталізовано минулого тижня 319 людей. Швидкими тестами підтверджений діагноз грипу Ау 16 хворих, в т.ч 8 у дітей та 8 у дорослих (9 у м.Ужгород, 4 в Ужгородському та 3 в Берегівському районі).

Перевищені епідемічні пороги у Воловецькому, Міжгірському, Ужгородському, Березнянському, Мукачівському, Виноградівському районах та м.Ужгород.

З понеділка на тиждень закрили на карантин школи Іршавщини та в м. Берегово. Школярі Виноградівщини йдуть на вимушені канікули на 2 тижні, по 13 лютого.

Також в Ужгороді продовжили карантин поки не стабілізується епідемічна ситуація.

Ще з 28 січня введено карантин у школах Рахівського району, деяких навчальних закладах Воловецького району.

Раніше Mukachevo.net повідомляло, згідно з даними Закарпатського обласного центру здоров'я, кількість хворих в області на грип перевищила епідемічний поріг.

Коментарі

ГН
Гриппа нет!!!

Так рассуждать может только слабоумный человек, скорее всего сидящий дома на жопе, пишущий глупые комментарии!!! Масса заболевших людей - это всего лишь иллюзия, а остальные - симмулянты!!!!

Л
Лера

Я в шоці, в школі заразилась від сокласника, вже 3 день не можу піднятись з ліжка, 39.8... Якщо б карантин зробили одразу як піднявся епідемічний рівень, то все було б краще.....

М
мед

нема ниякого грипу....просто держава газ економить. вот и всьо!!!

О
Обурена

Найбільше обурює те, що епідемічний поріг, як кажуть, перевищує норму у декілька разів у всіх районах області, та чомусь Мукачівський район на карантин не закрили... (Вся область на карантині крім Мукачівського району!!!! Це просто жах!Діти хворіють, нікому до цього діла нема!!!!)

М
Моріка

Карантин не менше 3 тижні, тоді і результат буде, а не на тиждень. Дим діти в школу зайдуть і продовжиться епідемія усіх інфекцій

Ф
ф

НО ШО ПРОВАКЦИНУВАЛИСЬТЕ НАРОД ЗАКАРПАТТЯ НА 99 ПРОЦЕНТІВ А УЖЕ ПОНАД 21 ПРОЦИНТІВ ЗАХВОРІЛО --? ЯК ТОТО ТАК ЩО ВТОТО У ВАС ЗА ВАКЦИНИ ТАКІ ГЕЕЕЕ МАФІЯ ФАРМАЦЕПТИЧНА ГНАТИ ЇХ ТРЕБА У ТРИ ШИЇ З ЇХ ВАКЦИНАМИ - НІЧОГО ДІТЕЙ КОЛОТИ ВСЯКОВ ХЛОРКОВ крапка

Читайте також