Ситуація з овочами на ринках Закарпаття критична

3
10

Ціни на овочі виросли через нещодавній паводок, який знищив чимало врожаю.

Однак, як розповідають продавці овочів, ціна могла б стабілізуватись, якби на Закарпаття везли овочі з інших областей, але у Херсоні та Волині, наприклад, теж врожаї підтопило.

В результаті на ринку дуже мало карфіоли, брокколі, капусти, помідорів, огірків та картоплі.

Продавчиня картоплі розповіла Mukachevo.net, сьогодні цей овоч дуже дорогий. За 1 кілограм картоплі просять 16 гривень і це дорого, враховуючи, що минулого року було по 6.

— Зазвичай я брала картоплю з Доброні, її у них вистачало аж до вересня, а зараз все, більше немає. Доводиться брати з Сторожниці, але ті вже кажуть, що продаватимуть картоплю по 16 гривень, а це значить ціна виросте ще на 1-2 гривні.

Хоча, деякі продавці кажуть, що не на всі продукти ціна більша ніж яку минулому році.

Нагадаємо, така сама ситуація з кавунами, які, за прогнозами продавців, незабаром можуть зникнути з ринку Закарпаття.

Коментарі

В
Василь

Муйдуне завшивливий ,а чому не мовиш ,шо ти русин коли ходеш на жебрачку ?А завше мовиш же ти українець і жебраш на операцію, бо маєш біду з головов.І то завше вижу ті в поїзді Мукачево - Львів.

М
Майдаун

Вусулю із короставого схрону,кіби тя не стид брав,а розум.Ты быдло вонячоє,та вас поляки вдинь у Лемберг не впущали,вушливих і засраних,заразных. Русины аристократы перед вами. Мы ся вас скарідуєме!

В
Василь

Ніколи ви ср.ні русини не гарувати.Завши ходили і жебрали. І так файно говорили на українській мові сім слів: " Люде споможіте.Ми з Закарпаття.Нас потопило ". Стид мене завше брав за то Закарпаття.

М
Майдаун

Василю лепавый:“У кого,у кого просити помочі?У львіва? Лемберг хіба поможе смітьом і д@білізмом”.Тормозе,русины нигда не просили,а йшли і заробляли.То вы жебраєте по Світу! cecslrf,вже м ти сто раз казав,ош я не єдного чилядника не обідив туй.Я лем пишу бандершні заперевальнуй,бо вни не льоди, то,на што вни валовшні.Тоїсть і їх не обіжаю.Правда не обіда,хуть і гурька! Нащет помідор....се торгашеский ход.Цігани тоже нараз бігавуть по льодях і “страдавуть” од вулкану,землетрясеній,взриву.....Навезуть херсонські.Не всіх топило.

В
Василь

Мункач і муйдаун ,ви вже готові на колінах просити допомоги ,чи підете до Львова жебрати?

ДВ
до всіх внизу

беріть лату в руки,бийте бариг,бо сі кров з людей всю виссуть

C
cecslrf

До майдауна ,ти точно майданутий ,шо оскорбляєш людей!Люди правду пишуть ,помідори по 35.гр .Тому шо топило своїх не має ,того року і картошка буде дорога .

М
Майдаун

Василю лепавый заперевальний, ви комусь сущі допомогти?Чим? Хіба вошами і гнидами! Май ліпша допомога уд вас,кіби заклялисьтеся за перевал! Мы бы подякували!

М
Мункач

Йди, вонючко упорота, за дешевою картоплею. Принеси нам повну каструльку, не знімаючи її з голови:))

В
Василь

Знов русини забудуть,що вони дуже горда нація і будуть просити допомоги у Києва.

Читайте також