Такі різні і красиві срібні кільця

13
0

Найпопулярнішими є саме прикраси з золота, а й срібло - не менш цікавий ювелірний матеріал. Він використовується кілька століть для виготовлення кілець, підвісок, браслетів різної складності.

Раніше срібло, а не золото символізувало процвітання, багатство. Метал пластичний, підходить для створення елітної біжутерії та фантазійних прикрас, порівняно недорогий. За посиланням gold.ua/products/serebryanye-kolca можна знайти дуже цікаві для себе або на подарунок колечка за ціною від 400 гривень.

Переваги срібних виробів

Прикраси з срібла який сезон не виходять з моди. Вони мають такі переваги:

  • доступна ціна;
  • універсальність;
  • ідеальна сполучуваність з будь-якими камінням (дорогоцінними, виробними);
  • простий догляд;
  • гіпоаллергенність;
  • можливість створення фантазійних дизайнів;
  • відмінні антисептичні параметри;
  • позитивний вплив на організм людини.

Срібло в природному середовищі зустрічається в складі самородків. Деякі освіти мають великі розміри, інші досить дрібні. Під впливом кисню метал не окислюється, з часом темніє, покривається характерною оболонкою. Тугоплавкі характеристики виражені. З металу можна створювати шедеври ювелірного мистецтва.

Для обробки срібла використовують різні методи - скручування, витягування, різання. Важливо пам'ятати, що метал м'який, для підвищення його міцності потрібно використовувати добавки - мідь і інші метали.

Різновиди срібла

Для виготовлення срібних кілець, інших прикрас зазвичай використовують метал 925 проби. Інша його назва - Стерлігова. Це якісний, стійкий до появи подряпин, деформацій сплав. Типи обробки доступні на будь-який смак.

Родованим срібло має насичений білий відтінок і характерний блиск. Воно йде з покриттям на основі родію. Вироби не дряпаються, майже не тьмяніють, до потемніння не схильні.

Оксидованої срібні сплави Не такі затребувані, але теж використовуються для виготовлення прикрас. Для обробки рельєфних виробів використовується сірка, після поверхні полірують. Виходить яскравий ефект переплетення світлих зон і темних. Оксидоване срібло - відмінне рішення для створення вантажних прикрас.

Чорнене метали візуально схожі на оксидованої, але виробнича технологія буде інший. Полірування, шліфування обов'язкові. Зовнішній вигляд виробів виходить шляхетним, створюється цікавий ефект «під старовину».

Срібло може бути матовим. Блиск з поверхні металу прибирають із застосуванням таких методик як обробка кварцовим піском, штампування. Колечко буде злегка шорстким. Срібло з позолотою імітує золото. Воно не тьмяніє, що не кородує.

Що враховувати при покупці

Срібна прикраса - відмінний варіант на подарунок або спосіб поповнити власну скриньку. Воно порівняно недороге, представлено різними дизайнами, з орнаментами, камінням всіх кольорів. При покупці дивіться на:

  • колір;
  • стиль оформлення;
  • ширину обода;
  • ціну (діапазон великий).

Якщо цікавлять дизайнерські срібні кільця або інші прикраси, замовити їх ви можете в інтернет-магазині Gold.ua. Асортимент постійно поповнюється, завжди в наявності маса цікавих новинок. Завдяки фото у високій якості в каталозі вибір буде зробити не складно. Доставка здійснюється по Україні.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також