Такого ви не бачили: Мукачівець створює гру, в якій герой ходить по Мукачеву в постапокаліптичні часи (ВІДЕО)

33
22

Незвичайне відео створив мукачівець Дмитро Данилов.

Креативний мукачівець створив відео, яке переносить у комп'ютерну гру де всі події відбуваються в місті над Латорицею. Головний об'єкт - кінотеатр Скала. Комп'ютерному герою доводиться виживати в постапокаліптичному місті. Він може спілкуватись тільки зі своєю сестрою Кірою та обстежувати територію.

За словами автора ролика - Дмитра, на створення відео його надихнув карантин та багато часу проведеного вдома. Він розповів, шо любить створювати щось незвичайне. А надихнули його фільм “ Я Легенда” та гра “Last of Us”.

До речі, це той самий мукачівець, який круто анімував старі фото міста.

Пропонуємо переглянути:


Також пропонуємо переглянути ще кілька відеороликів про наш край.


Коментарі

B
Bot2020

Як тобі таке Interplay & Bethesda ?? :))

Р
репект

Теска, просто бомба! Навіть дивлячись збоку - заінтригувало. Колосальна робота зроблена! Шок і респект! Шановні діти, дивіться чому можна навчитись навіть в провінції. Не обов'язково жити в Нью Йорку і ходити в круті школи. Це все у вас під руками і ваше майбутнє залежить тільки від вас! Важливо про це ніколи не забувати. Наше покоління виросло в гірших умовах і не опустило руки. Вам здається що важко, бо хтось буде тролити. Тролінг - це дурниця і тролити будете ви коли приїдете на зустріч випускників на мустангу, а тролі на маршрутці. Вчора ви пішли в перший клас, а вже зараз закінчуєте школу. Час пролетить швидко, тому вчіться і не звертайте увагу на дурнів. Вам пощастило, що час уже інший і можливості інші. Ми і мріяти не могли про комп'ютери в 90-тих, а про телефони в 2000-х. У вас є всі можливості покорити світ! Дмитру ще раз респект!

О
Окау

Йсе не Мукачево...а де скажена сакура????

П
Подгоряно2

Подгоряно на последем уровне

П
подгоряно

А ДЕ ПОДГОРЯНО??????????

Д
Дев

Дуже крута робота, колосальний труд. Автору респект

ДБ
Да будет срач!

Сталина на вас нет! Слава Україні!

ЗХ
Звичайний хлопець з Мукачева

Я пожалуй буду розвиватися в тому що мені подобається, а мені й справді картоплю потрібно купувати, так що довірю Цю роботу Вам, кожен буде на своєму місці, чудово, чи не так? А на справді якщо б всі розвивалися то картоплю садили та збирали спеціальні роботизовані станки, а не ВИ, подумайте на рахунок цього. А нарахунок "Водяри" це теж до мене? Звідки ви взяли що я вживаю алкоголь? Ви думаєте я не розвиваюся? Ви пишете необгрунтовані речі, без доказів, лиш би Тяфкнути. До вашої уваги я навчаюся за кордоном, вчуся в області матемтики та інформатики, та не вживаю алкоголь взагалі, також працюю та сам заробляю собі на життя. Тепер ви знаєте про мене більше. Висновок, ваші необгрунтовані слова нічого неозначають, це пилюка яка потрапила до очей

Д1
до 12:59

А давай ТИ займешся чимось корисним, а не будеш квасити водяру а потім лізти сюди у коменти.

С
Справедливий

А давайте ВСІ займемося інтернет-іграми , а картопля (15-30грн/кг і т.д.) хай росте на телеекранах або хай її вирощуюють лохи за 8 тис грн. Генетично хвора нація !

G
GameLOFT

Респект парнишка. Продолжай, будемо ради якшо твои игрушки будуть популярни.

7
777

Очень круто молодец

ЗХ
Звичайний хлопець з Мукачева

Вау, люди які чудові коментарі, вот це наш менталітет, написати що це "муйно", при тому що робота було колосальна, текстури на непоганому рівні та освітлення в під'їзді та в кінотеатрі супер, на дворі трохи тусклі кольори. Озвучка трохи храмає, відчуття що роботи розмовляють, анімація в деяких місцях слабовата. Сама ідея мені сподобалося, я й сам захотів спробувати зіграти в цю демку. А ти коментатор, Карантин вже послаблений, хватит відео дивитися, збирайся завтра на завод, там будеш казати що муйно, а що ні. Ніхто навіть не написав конструктивної критики. Автор якщо продовжить розвиватися доб'ється чогось в цьому житті, не то що більшість коментаторів які за 8000 грн в місяць на роботу ходять. Це мій натяк, зробіть і ви щось достойне, необов'язково гру. ( я нікого не хотів образити, це відноситься до більшості людей з країн СНД )

М
мукачівець

да..точно..таку муйню ми ще не бачили..

О
О

БОЛЬШЕ РЕБЕНКУ НЕ ДАВАЙТЕ "НЮХАС" РЕДАКЦИЙНЫЙ,ЧТО Б ПОТОМ ТАК ИЗДЕВАТЬСЯ,ЛУЧШЕ НАПИШИТЕ ЛЮДЯМ ЧТО ВЧЕРА В ПЕРВОМ ЧТЕНИИ,БЫЛ ПРИНЯТ ЗАКОН О ВЗЛАМЫВАНИИ ДВЕРЕЙ ЖИТЕЛЕЙ ДЛЯ ДОСТУПА К СЧЕТЧИКАМ ТОЛЬКО ПО ПОДОЗРЕНИЮ В ЗАДОЛЖЕННОСТИ И ПОТОМ ДОЛЖНИК ЕЩЕ И ПЛАТИТ ЗА СЪЕМ И УСТАНОВКУ СЧЕТЧИКА И ПОДКЛЮЧЕНИЕ И ЗА "РАБОТУ-ВЗЛОМ" ЕГО ЖЕ ДВЕРИ,У НАС В КВИТАНЦИЯХ ДУРНЮ ПИШУТ И ТУТ ЕЩЕ ТАКОЕ СЧАСТЬЕ И ДУМАЮ ТУТ МАЛО КОГО ИНТЕРЕСУЕТ,СНЕГ В КАРПАТАХ И ВЕЛОДОРОЖКИ В КОШИЦЕ,СПУСТИТЕСЬ С ГОР В ГОРОД И ПИШИТЕ ПРО ПРОБЛЕМЫ И ПОКРАЩЕНЯ ГОРОЖАНАМ

B
baloga

а табор бороктелеповський там э?

Р
Рипа

муйня в абсолюте.

ПЗ
Попандопуло зі Львова

А коли зроблять гру про наш святий майдан(?Там мож наприклад зробити квести "хто вище ніж інши може скакати з кастрюлей на голові з криками,хто не скаче той москаль" !

В
Вася

А машини з розборки в Зняцеві...

ДЭ
Диванный эксперт

В условиях карантина опиум для народа отпускается гомеопатическими дозами

3 Война

Се скоро буде Реальністью!

Ш
Шмонька

Заходить у кінотеатр а там Віолетта Губаньошка білети продає

Читайте також