Таксі без ліцензії: Як в Ужгороді ловили нелегальних перевізників (ВІДЕО)

10
11

Журналісти телеканалу Sіrius спільно з інспекторами Укртрансбезпеки перевіряли законність перевізників ужгородських Таксі.

Журналістка Діана Фуско вирішила й на собі перевірити послуги "чорних" таксистів. На виклик прибув старенький "ВАЗ" без розпізнавальних знаків "Таксі", проте за 2 км поїздки журналістці виставили рахунок в 40 грн.

Вже разом з інспекторами Укртрансбезпеки та патрульними, кореспонденти телеканалу Sіrius< перевірили ще кілька автівок. З 16 перевірених таксистів тільки в одного перевізника виявилися дозвільні документи і в жодного не було таксометра.

Хтось знаходить "відмазки", чи то родичів перевозять, чи то авто позичили. Але є водії, які кажуть що їздять і будуть їздити, адже грошей на життя не вистачає.

Нелегальним таксистам загрожує від 18 тис. до 34 тис. грн., а ліцензія коштує 1900 грн (одноразовий платіж) та щомісячний податок 1600 грн.

— На території області переважна більшість, 80%, нелегальних таксистів. А доказати провину порушника дуже важко, — розповідає заступник начальника управління Укртрансбезпеки в Закарпатській області Сергій Кейс.

Як ловили нелегальних таксистів і які ще "відмазки" знаходили порушники, пропонуємо подивитися в сюжеті телеканалу Sіrius.


Коментарі

М
Мотоцикліст

Людям нема за шо жити, докіть держава краде мільйони чоловік заробить тоті 200 гривнів та і тоті заберуть. Та жирна харя вобще ледве у екран залізає, а ще шось п--дить... Сам краде тисячи а їмився до тих пару рублів шо чоловік собі вощьме на жизнь

Д
ддд

няньо- возися на возах або на іржавих маршрутках за 5 грн,а ДІАНКА- МОЛОДЕЦЬ -далеко пуйде ,але БОГ Є на небі вшитко видить!!!

Н
Няньо

Шо той челядник контрольор лапшу вішає. Встань ранком і поїдь в Новий р-н тай лови тих лівандосів бо вже достали своїми цінами та цундраками, надії на них немає бо їздять як хочуть. Ховаються в оточенні базарчика та ТЦ Токіо. Старих дідів та інвалідів щось серед них не помічається. Все це добре знають жоповози (патрульна поліція).

S
SOS

ЦЕ замовна перевірка ЦІКАВО -ХТО замовив, яка ціна питання -на ці питання нема відповіді , поки що,після виборів цих клоунів-хабарників вже не буде- СЛАВА УКРАІНІ

В
Вано

Най укажуть сюжет, як трансбезпека взятки з фур бере і на перегруз очі закривать за 500 грн. Свинська харя того Кейса ледва у екран уже влазить, паразити і нероби вонячі.

1
123456

Учителя платять налог з зарплати. А таксісти нет. Чи їхні батьки не отримують пенсії? Чи їхні діти не отримують допомогу при народжені? А машини ко кажді пару років міняє ? Учителя? Бюджетники?

З
Закарпатиць

А Б*г би вас побив і транс безпеку, йсе деблізм. Дороги нема економіка в ж*пі, краде ко як може

PP
Porox pidar

Ліпше бись те ся роботов заняли , бо скоро вас люди начнуть отстрілювати вмісті з тов поліційов кривов.Люди ітак виживають як можуть

В
Вітя

Козли в тій транс -безпеці, особливо керівництво. Хай арабів ловлять.

H
hhhhh

чому нема відосів як апаратки роблять..ліві заправки..хто їх кришує...до бідних таксісту їмилися

Т
Таксіст

Не сюжет, а хоть-шо. Людям нема за шо хліб купити, а ви знайшли прєступніків.

Читайте також