Таксиста та його спільників, які пограбували клієнта, взяли під варту

6
3

Відкрито провадження за частиною 2 статті 186 КК України, тобто вчинення грабежу за попередньою змовою групою осіб.

Раніше Mukachevo.net писало про те, що 25 грудня, близько 5:00 години ранку до поліції звернувся 37-річний ужгородець, який повідомив, що його пограбував таксист зі спільниками. На вулиці Капушанській, потерпілий сів до автомобіля таксі марки «Opel» та виїхав у напрямку села Сюрте.

Дорогою, в селі Холмок, авто зупинилося і група осіб відібрала у потерпілого сумку з паспортами та великою сумою грошей. Після цього зловмисники потерпілого залишили на узбіччі та втекли.

Так, рішенням суду, фігурантів злочину – 33-річного водія таксі та двох його спільників – взято під варту на 60 діб із можливістю внесення застави. Її розмір складає понад 105 тис. грн для одного з них, для інших двох – понад 168 тис. грн кожному.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

М
майдаун

кончена країна, побзирайте які они бідні, у цуравих портках, не поштопані, худинькі, ангелики божі! А виноватий клієнт! Відки у нього много гроши? Нашто ся хвалив? Сам їх спровоковав на біду. Усі біди появилися 24 аугуста 1991р. Доті сь ме жили у раю.

С
Снежок

Мдя, морды замазали, но все равно видно что это копченые угольки.

М
мешканець

які то таксисти? то циганота! у нас не має порядку, бо таксистом хто хоче, то й робить , і на євробляхах і на старих розвалюхах, том і не є небезпеки для людей, не знаєш до кого сідаєш в машину.

Читайте також