Талант і любов до рідного краю: у Мукачеві, відкрили виставку картин Богдана Гурського та Ярослава Богіва (ФОТО)

63
2

Виставку картин учасників хору "Відгомін" Богдана Гурського та Ярослава Богіва відкрили 18 жовтня у Центрі громадськості та національних культур.

В Мукачівській міськраді зазначають, що на виставці представлені 34 роботи. На картинах зображені мальовничі пейзажі, обоє авторів з любов'ю відтворили красу рідного краю, його гори, ліси та річки.

Ця виставка є знаковою, адже вона доводить, що творити і дарувати людям прекрасне ніколи не пізно. Виставка триватиме до 21 жовтня. Всі бажаючі можуть відвідати її та насолодитися красою картин.

З відкриттям виставки їх привітав директор Центру громадськості та національних культур Олександр Галай, рідні та друзі, а також колектив хору "Відгомін", який виконав свої найкращі пісні.


Пан Ярославу 81 рік, а пану Богдану сьогодні виповнилося 75-ть. За фахом один інженер, а інший фармацевт, але їхнє спільне захоплення це творчість, музика та живопис.

Богдан Гурський та Ярослав Богів - активні учасники громадського життя нашого міста. Вони є членами хору "Відгомін" товариства "Просвіта" ім.Тараса Шевченка.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

М
Місцевий

Дідусі красавчики.

В
Відгомін

Айбо краса!!!

Читайте також