Там де стояв танк, у Мукачеві встановлять промінь перемоги — символ нового життя (ВІДЕО)

14
5

Задум автора Івана Маргітича втілюватимуть після війни. Місто отримає новий класний простір. Зелені насадження у скверику збережуть та доповнять квітником.

Створюючи проєкт автор проаналізував інтенсивність руху транспорту та пішоходів на цій ділянці, за його словами смуги розширять, щоб не утворювався затор.

Також на усіх переходах передбачено освітлення і простори безпеки для пішоходів.

«Є рішення, що забезпечують комфорт і не вимагають якихось надвитрат, це дуже важливо, логічне використання коштів у нас час необхідне» - каже автор.

Ключовим у проєкті є перетворення старого радянського танку, що символізує війну на промінь перемоги, який символізує нове життя та мир.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Я
Ярослав

прикольна ідея із світлом і сосни лишаться . там кілька видів великих дерев сосни (приблизно 50 річні) котрі мають різні форми крони. за 2-3роки правильної формуючої стрижки в стилі "бансай" буде милувати око жителям міста і подорожуючим.

А
Ага

Ресторанчик встановити пид небом, плотиком обгородити, сонячником, щоб люди могли перепочити, борщику поисти, так як в Будапешти.

Ф
Фонтан

Ліпше би зробили фонтан. Пак після того, як Прибор знесуть або перебудують? Ці промені нагадують світло зенітних прожекторів

М
Мукач

А якои перемоги?? Над ким

НР
Но Радість

Кулько світко тов буде їсти?

Читайте також