"Танці на льоду": У Мукачеві Ford з розвороту вписався у Ланос (ВІДЕО)

7
27

"Трюк", який не вдався, потрапив на камеру відео спостереження.

На відео можна побачити, ДТП прапилось на колі вулиці Миру,  авто марки Ford, певно, занесло, і він  зіткнувся з автівкою, яка стояла на парковці.

Як це відбулось дивіться нижче:

Нагадаємо, на Свалявщині зіткнулися KIA та Mercedes. Постраждало 5 людей.

Коментарі

ДН
до нижньої марги

жаба тя справила,жебрач кончену

К
Кева

Возитеся на сосіда роликах та жаба вас давить))

К
Кева

Мені скучно просто боло??

ДВ
до ВікторіЇ

айбо сесе недійдавий водітель, так ся треба було умудрити там развернутися.

В
Володимир

Якщо не помиляюсь і це авто на іноземних номерах , то саме його вчора бачив на вулиці І.Зріні , коли на мокрій бруківці цей форд при швидкості коло 80 км обганяв 3 авто і спішив у Паланок . Ще із знайомим посміялись із "шумахера" і сказали що долітається .... Далі його зустрів на Чернишевського . Може якогось "цімбора" в "бурсу" на пари відвозив . Вже мабуть і "довозився" . Лиш треба було розігнатись до 200 , провірити як "йде" машина і знайти на узбіччі велике дерево .

ДВ
до вікторії

то твій мусорок і ти так закінчищ

5
55

баран на форді літав давно уже..се мав бути логічний кінець.шкода шо не в клумбу залетів,а в нещасний ланос..тепер буде дідови морока з сього жебромана витрясти капусту на ремонт.бо то словацька ніщета,яка за душою не має нич.

П
Пітьо

Такої дітвачні на словацьких машинах за 800євро до блуду.. Вони вважають за свій довг обігнати тебе десь перед світофором, або вилетіти на тобі на встрєчку обганяючи когось...Гонщики хренові...

LA
law and order * *

До Вікторії : Ви взагалі розумієте, з якою швидкість їхав Форд ??? Слизька дорога, кажете ? Не хочу знати людину...бачу чітко відео...роблю висновки по фактам, а не по тому "яка це людина". Гарних снів , Вам, Вікторія...нехай Вам уві сні присняться Правила Дорожнього Руху )))...

В
Вікторія

До чого тут "бидло" ? Хлопця занесло на слизькій дорозі, а ви тут срач устроїли. Бидло - це ви, те лиш і можете судити людину, навіть не знаючи її.

ІГ
Інспектор Голубка

То я хлопці ху...рив на форді. Хотівим поліцейський розворот забацати. )

LA
law and order * *

До "Рембо 3" : проблема в тому, що таке бидло, як водій Форда, їздить як хоче на вулицях міста...а всім до одного місця..бо ж не мене притиснули до бордюра...а якийсь Ланос...а Ви живіть з цим...і чекайте, коли прийде Ваша черга...а Ваша черга прийде, якщо Ви будете мовчати...прийде...тоді побчау, як Ви заговорите...чи заговорите ? ...

LA
law and order * *

До "до лав і ордера" : піди, попробуй і вимикай...а оленів ви терпите...якби Ви не хотіли оленів терпіти, то давно б цю бидлоту оленячу вже перевиховали...але Вам цього не треба...Ви всі живете "моя хата з краю"...Живіть та к і надалі...а кончене бидло буде Вам вказувати, як жити...А щодо бидломаси...та більшість таких, шановний...Ви не бачите ?

П
правда

мусорки ганявуть як обично буває тормоза без тормоза

ДЛ
до лав і ордера

таке враження шо ви живете десь в Селангору... Шо ми всі мукачівці маємо оленів терпіти, а ви себе якось від цього відмежовуєте :) Бидлотою всіх тут обзиваєте мукачівців, не красно так говорити... Можемо і волосся у темному переулку умикати за таке.. :)

R3
Rembo 3

Хотів бим відіти,шо би ви водію в очі говорили,рембо комнатні)

ДА
До ААаа мокра шашка

Достатньо щоб гума не зовсім лиса була

І
Ігнор

Сказочний...

LA
law and order * *

Водій Форда - реальний дебіл...Такого лайна в Мукачеві - пів-міста. Хто як хоче, той так і їздить. Хто де хоче, той там і паркується...Бидломаса заполонила місто...Ви підіть і подивіться на парковку в Щодня : на місцях для інвалідів в основному моральні ДЕБІЛИ, яким пох..., де паркуватися...На двох паркомісцях паркується один ДЕБІЛ...бо він - ДЕБІЛ...вітаю Вас, мукачівці, терпіть цю бидломасу і надалі...бо ж поліції не до них і не до Вас..Бидлота має жити саме так...

С
Спецц

Не було б ланоса то міг би проскочити.Не повезло. Иншим разом повезе.

Б
Бабай

Ніколи ці ідіоти не закінчаться. Який вітер і таракани мають бути в голо ві, щоб так їздити? Якби там таксі не стояло - могло винести його на тротуар, де як мінімум двоє людей було.

4
45

Але летів як на ферарі

R
rem

Того півметрового сопляка із форду треба було кастріровати на місці.

Г
Гм

Навіть при такому здавалося б несильному ударі в таксиста може бути прихована травма хребта, так звана хлистова. Наслідки проявляються не зразу, а через кілька місяців.

Б
бумбараш

Не мира а миру.

А
ААаа

... і на літній гумі....

П
Порошенко

ААаа мокра шашка))) треба дуже обережно))

Читайте також