Танцювальний колектив з Мукачева запросили на всесвітнє шоу "World of Dance" в Лос-Анджелес (ФОТО, ВІДЕО)

266
12

Нещодавно вихованці танцювальної студії DS Art-line взяли участь у чемпіонаті, який проходив в Чеській республіці. Саме там і дівчата вибороли "квиток" на всесвітнє шоу.

Як розповіли Mukachevo.net керівниці студії Оксана та Наталія, на чемпіонат прибули учасники з багатьох країн. Оцінювали виступи жюрі з Франції, Німеччини, Англії, Чехії та Угорщини.

Усі колективи виступали згідно вікової категорії "до 18 років" та "після 18 років". Учасники з Мукачева були наймолодші.

"Конкуренція була дуже серйозна, але дівчата старались, саме тому ми набрали 85.15 балів та вибороли нагороду у номінації "Crowd favorite", тобто глядацькі симпатії. У цій категорії ми обійшли майже 20 різних команд", - зазначила Наталія.

У підсумку на чемпіонаті обрали 3 переможні колективи та DS Art-line з Мукачева, який так сподобався глядачам.

Переможний виступ, який отримав приз глядацьких симпатій

"Ми приїхали додому, а через деякий час отримали лист з довгоочікуваним запрошенням на відомий світовий чемпіонат "World of Dance". Цьогоріч він проходитиме з 28 липня по 1 серпня в Лос-Анджелесі. У ньому беруть участь найсильніші команди зі всього світу: Кореї, Америки, Китаю, країн Європи.", - каже керівниця студії.

Участь у такому чемпіонаті - це мрія кожного колективу у світі, тому дівчата з Мукачева були вражені.

На жаль, така поїздка вкрай дорога, тому колектив почав збір грошей. Аби поїхало щонайменше 12 учасників, потрібно зібрати більше 1 мільйона гривень. Сюди входить внесок для участі у чемпіонаті, віза, переліт, проживання, харчування та інші витрати.

"Своїми силами на концерті 10 лютого ми зібрали 35 тисяч донатів, хоч цього звісно мало. Ми готові дати не малі кошти, але 1 мільйон - це недосяжна сума для нас. Саме тому, ми шукаємо спонсорів чи будь-яку допомогу. Через те, що в країні зараз війна дуже важко знайти донати. Буде шкода, якщо ми не потрапимо у світовий фінал, адже наші діти та їх батьки доклали для цього величезних зусиль", - додає Наталія.

Публікуємо посилання на "Банку" для тих, хто бажає їх підтримати та здійснити мрію танцювального колективу з Мукачева.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

БТ
Балога.до тої.

Корисне уже почти два роки роблю на передку .дітей не гніву так що не путай.момочко.а скоро буде пасха та йдіть усі батьки дітей під монастирь. Та підете у Лас вегас.коли мацкалі прийдуть та будеш чардаш танцювати.

Р
Репув

Лишіться мукачівських бізнесмену. Хочете спонсорувати - самі спонсоруйте сисі танцюльки чи шось другоє

Д«
до «Балоги»

Ви краще б поцікавились історією колективу і скільки разів вони приймали участь у благодійних заходах і виступах, на яких були збори і не тільки на армію. І самі краще б замість того, щоб зараз писати гнівні коментарі на дітей, пішли б зробили щось корисне

М
Марина

Дівчата дуже класно виглядають на сцені, сучасно, достойно того, щоб представити Мукачево та Україну на крутому рівні, сподіваюсь ви досягнете своєї мети!

А
Анонім

Діти пройшли в світовий фінал своїми зусиллями, зусиллями тренерів та батьків. А наші "українці" в часи війни готові 3 шкури здерти один з одного за оренди житла і т д. Ну і зараз показують свою заздрість, хоча ці ж заздрісники в більшості не підтримали ні воїнів а тому навряд чи підтримають цих діток. Респект вам "українці"

КЗ
Краса Закарпаття

Молодці, що працюють та стараються. Трішки синхронність ще відточити, пластика непогана. Дівчаткам успіхів та досягнень !

В
Вася

Гарно. Але занадто дорослих зробили з діток трішки вульгарно для таких маленьких. А що далі буде

*
*****

Цілком реально мукачівським бізнесменам зібратися й проспонсорувати дітям дорогу на конкурс!

Т
Тоня

Читаю попередні коментарі і скажу що пишуть їх ті .хто не знає що саме ця студія зібрала своїми благодійними виступами і донатами не один десяток тисяч гривень на армію.Діти вибороли право предстпвляти Україну і заслужили на це.А заздрістним коментаторам раджу задонатити хоча б частину того що збирали своїми виступами ці діти для наших воїніа

А
Анонім

Доречніше на 1мільйон гривень дрони закупити. А молодь може покищо розвиватись у місцевих студіях.

Б
Балога

Молодці дівчатка.ну поїдете після перемоги.гроші треба на дрони.і буде перемога буде в Мукачеві лас Вегас??????????

О
ОлЯ

Дівчатка мега круті! Успіху на чемпіонаті!??

Читайте також