Тарифи, іпотека та народовладдя: Зеленський вчергове похвалився досягненнями (ВІДЕО)

5
7

В черговому відеозверненні, глава держави похвалився ключовими досягненнями.

Зокрема, Володимир Зеленський назвав серед ключових досягнень: встановлення граничної ціни на газ на рівні 6,99 грн за кубометр; запущення іпотеки під 7% та схвалення законопроекту про народовладдя через референдум.

Зазначимо, що на тлі масових протестів уряд вирішив зменшити ціну на газ до 7 гривень на час карантину.

Однак, пропри знижку, вартість газу в Україні така, як і в Чехії.

Незважаючи на суспільне невдоволення владою та падіння рейтингу, Володимир Зеленський вважає, що сумлінно "виконує передвиборчі обіцянки".


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

ЩР
ще раз

проголосував би за нього ще один раз

НО
Не обирав Зе

Вже давно не смішно з цього клоуна . Зі "Слуг народа" теж. Хотіли обманутися ? Візьміть . Ще й назву "політсили" вам дали таку , яку ви хотіли почути . Жидівня і їх прихвостні.

В
Виборець

Дебіл

ШБ
Шмірґлі бачі

До Зелі вшиткі крали. Айбо крали з прибутків. А типирь умудрявуться красти з убитків.

У
У

Какой рейтинг ? Кто его составлял ? Страна напрочь пронизана коррупцией . Чинуши ведут себя как князья. Они искренне верят, что лучше народа, что получают то, что им полагается. И думают только о том, как бы народ нагреть, как выслужиться перед начальством и пустить пыль в глаза своей видимостью деятельности. Абсолютно бесполезные люди. Если бы государство работало как бизнес, когда за копейку надо еще побороться, вот тогда они бы старались. Но налоги же не иссякают, даже, когда эти твари ничего не делают полезного.

Б
Балога

Самим маете украинци жида фос

І
іван

Мені здається що Вовка живе в іншій країні. Прийшла мені квитанція на газ і шо немає ніякого зниження.Про яке народовладдя він говорить я так і не розумію. Нашу країну за рівнем корупції по рейтингу порівняли із Зімбабве!!! Люди Зімбабве!!!!! Зарплату так допідвищував, що я почав на 30 грн менше отримувати. А ціни на бензин? Електроенергія?

Читайте також