Тарифи на газ офіційно підняті з 1 квітня, всі платіжки закарпатцям прийшли вірні – Шатило

10
6

Керівник «Закарпатгазу» стверджує, що інформація, яка була розповсюджена у всіх місцевих та всеукраїнських ЗМІ про підняття тарифів з травня не відповідає дійсності.

«Є постанова НКРЄ від 3 березня, в якій чітко зазначено, що тарифи в Україні мають бути підняті з квітня. Інформація, що була розповсюджена у всіх ЗМІ не відповідає дійсності. Не тільки закарпатцям, але й всім українцям квітневі платіжки прийшли з новими тарифами», - прокоментував Віталій Шатило.

Також, керівник "Закарпатгазу" пояснив, чому показники у квитанціях бувають зависокі і взагалі, вони не мають жодної вигоди від підвищення тарифів.

Мukachevo.net

Коментарі

Н
ната

"Закарпатгаз" виключно приватна особа, яка виконує вказівки зверху

СУ
Сала Украiні

"Жити по-новому", "через рік ви Україну не впізнаєте" і т.д.

Б
Берегово

А щоб вони подавилися своїми надприбутками, щоб ті гроші . віднесли до аптеки, сволочі такі. Дописують людям показники захмарні, особливо в кінці року, щоб отримати премії,Приписати не проблема а от скоригувати вже тоді іди до нирї, вистояти черги і кланятися їм у жпу і писати заяву на виправлення і лише за місяць приходить працівник і виправляє в акті показники. Дурдом. Все проти народу.Платимо по новому, живемо по старому.Лозунг нашого керівництва.

N
nata

Закарпатгаз очередний раз кидає народ..

N
nata

люди не дурні, читати знають а Закарпаття газ очередний раз вирішив кинути народ))

N
nata

НАЦІОНАЛЬНА КОМІСІЯ, ЩО ЗДІЙСНЮЄ ДЕРЖАВНЕ РЕГУЛЮВАННЯ У СФЕРАХ ЕНЕРГЕТИКИ ТА КОМУНАЛЬНИХ ПОСЛУГ ПОСТАНОВА 03.03.2015 № 583 Київ Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 03.03.2015 за № 242/26687 ////1. Встановити роздрібні ціни на природний газ, що використовується для потреб населення (з урахуванням податку на додану вартість, збору у вигляді цільової надбавки до діючого тарифу на природний газ для споживачів усіх форм власності, тарифів на послуги з транспортування, розподілу і постачання природного газу за регульованим тарифом), у разі використання природного газу: 1) для приготування їжі та/або підігріву води – 7,188 грн за 1 м3; 2) для індивідуального опалення або комплексного споживання (індивідуальне опалення, приготування їжі та/або підігрів води): у період з 01 травня по 30 вересня (включно) – 7,188 грн за 1 м3;то з якого квітня тарифи піднімають чітко вказано з травня, чи п.Шатило читає як йому підходить?

Читайте також