Тарифи на газ в Україні будуть підвищені на 280%, на тепло - на 66%

17
28

Як повідомила глава Національного банку України Валерія Гонтарєва Україна узгодила з МВФ підвищення тарифів на газ на 280%, на тепло - на 66%.

"Зараз, відповідно до нашою програмою з МВФ підвищення тарифів буде дуже різким - на 280% на газ і близько 66% на тепло", - Цитує Гонтареву Економічна правда.

Гонтарева додала, що у зв'язку з таким підвищенням тарифів, інфляція до кінця 2015 року становитиме 25-26%.

Коментарі

1
1

Цього Шолтiса за яйця треба пiдвiсити

Д
друг

Обережно! Не дайте себе обдурити крадiю та аферисту!!! Шолтiс Юлiй Людвикович, який мешкае в Закарпатськiй областi мiстi Мукачево по вул. Берегiвськiй буд. 28, кв. 15 (тел. домашнiй4-41-41, моб. – 0995061005) зарекомендував себе, як людина що здатна на шахрайство, обман а також крадiжку. Дуже небезпечна людина – лицемiр, мае аморальнi задатки. Постiйно пропонуе послуги на виконання ремонтних робiт в будiвлях, спорудах та помешканнях, а потiм намагаеться обдурити, а кошти привласнити I розтринькати на свiй розсуд. Йогобатько Шолтiс Людвик Людвикович I мати Шолтіс Габрієлла Іванівна синка покривають та створюють йому всi умови для можливостi творити беззаконня. Попереджаю всiх на майбутне – це дуже небезпечнi та лицемiрнi люди. Будьте обережнi при спiлкуваннi I особливо коли будете мати з ними якусь справу.

П
Порошенко

Зате Я файно розмовляю англійською і посмішка у мене така виразна, сльози такі натуральні - кажуть що менi хочуть привласнити "Оскара" за фільм "Україна в дупі" і представити мене до Нобелівської премії Миру -"За величезний внесок у досягнення вічного спокою та вічної пам'яті на Південному Сході України", ще кажуть що члени уряду скоро будуть підвищені на високі дерев'я ...

К
Косино

ВЫ Бiмбовы дурнi исе лем начало ищи будеме ковдовати обы ужити якось кругом една брехня парашенко бреше яйценюх бреше а люде гыбнуть за Украину а она все бреше и бреше!!!!

4
44

Валіть із країни товариство або змінюйте її.два варіанти все.

Г
ГРІМ

Яйценюк бився у груди ош у нас доста газу для населення свого, по 70 доларів. То тепер виходить, що наш газ продають олігархи, а откат бере ТВАРЬ-Яценюк і набивать собі кармани за наш рахунок. Коли ці ЗЛОДІЇ у власти перестануть красти і з народа іздіватися? ДАВАЙ МАЙДАН!!!

І
ігор

Добре що хоч Порошенко не брехав перед виборами : "Жити по-новому" от і живемо ))))))))))))))

Х
ххххх

нові рогаті керівники, постоянно говорили про те, що команда Янковича незаконно збагачується за рахунок українського ! газу, собівартість якого зараз біля 600-700 грн і видобувають його десь 20 млрд. кубів. Зараз нові керівники уже нич не кажуть за наш газ, а суто привязують ціну до імпортованого топлива за ціною в 300-400 доларів США, при тому, що нашого газу для потреб населення майже вистачає, але збагачуються уже свої. Ой буде щи одна революція.

А
Антон

Дайош комаровський газ народу!!, забрати його від Шуфрича і продавати населенню!!!

МЖ
ми ж діти

Все ще тільки починається? Не можна схрестити вовка і трепетну лань!!! даєш вічний майдан!!! ми ще не наскакалися!!!

*
***

Слыш 77!!! Рубай деревя на здоровье! Но пару штук оставляй, чтоб было куда вешать верховну раду!

IA
I am

Ага, а члени уряду скоро будуть підвищені на високі дерев'я...

П
ПОРОШЕНКО

Зате Я добре розмовляю англійською і посмішка у мене така виразна, сльози такі натуральні - кажуть що менi хочуть привласнити "Оскара" за фільм "Україна в дупі" та представити до Нобелівської премії Миру -"За величезний внесок у досягнення вічного спокою та вічної пам'яті на Південному Сході України

ЯО
Яник обкрадав хоть багатих, які на жилося

А жебраків не киаав!!!! Янукович Вернися пліз)))

Г
ГУГЛ

актуальне питання цього року буде: як сп*здити газ незамітно. як зварити поливку з голуба. як имити голуба. де більше давуть жебрачі.

У
Уважний

Шановний адміністратор, Ви помилилися у останньому абзаці - правильно: інфляція до кінця 2015 року становитиме 325-326% А може Гонтарева не вміє рахувати... Однозначно потрібно піднімати питання індексації заробітної плати...

К
Косино

Знаете жие добре и буде жити добре хохол тот што не жие у сiв жебрачiв Украiнi (Канада США Россия Венгрия Нiметчина iтд iтп)не буде из того нич доброго Хана Украiнi а не Слава!!!!

ОД
ОЦЕ ДОБРЕ ! УКРАIНА ПОНАД УСЕ?

Микола сина віддаш а АТО? - так А доньку - так А дружину - так Машину віддаш? - віддам Хату ? - Віддам Ну а життя своє віддаш? - І життя віддам А чому? А нахера мені таке життя

1
1234

до 77,з етажів прийдуть до тебе в гості на пару років

7
77

мені хоть пох... я з села й хаща недалеко!! но ті шо на етажках живуть я незнаву як виживатимуть....

P
p

Волів бути Янукович при владі, ніж ці підараси. Треба точно буде йти увесь ліс рубати..

П
Перехожий

Коротко про головне! Вітаю Вас! Шановна жебрачь. До мітингувалися і до майданилися, так що всі усміхаємося і машемо ручкою також не забуваємо подякувати шановному Арсенію Петровичу і шановній Гонтаревій за початок "хорошого" життя на Україні...

ДЙ
де йдеме рубати хащу???

?

СН
слава націстам!!!!!!

бомжам слава!!!!!!!!!!!!

У
урааааааааа!!!

йсе перемогаааааааааа!!!!!!!!!!!!!

С
Сергей

ПЕРЕМОГА!!!11

Б
Бомж

Слава Сіфону і Бороді !Бомжарська Слава !!!хахаахха ??????????

1
123

ура!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Читайте також