Тарифи по-новому: газ для населення може подорожчати вже у жовтні

9
7

Нафтогаз України вирішив підняти ціни на природній газ для населення майже на 19%.

Тобто, 1 тисяча кубометрів палива коштуватиме для українців 5 тисяч 873 гривні.

Урядовці занепокоїлись таким подорожчанням, тому вирішили перевірити формулу ціни на газ, яку визначили і затвердили у Нафтогазі. В уряді переконані, що підстав для подорожчання не було. 

У зв'язку з цим, Кабміні відклав на невизначений строк публікацію ціни на природний газ на рівні імпортного паритету на період із 1 жовтня 2017 року до 31 березня 2018 року.

Змінено також порядок нарахування субсидій. Для тих, хто користується індивідуальним опаленням, субсидії нараховуватимуться від 15 жовтня до 15 квітня наступного року, а було з 1 жовтня по 30 квітня. 


До речі, цьогоріч з серпня зросли тарифи "Нової пошти"

Коментарі

MS
Muk. State University

русских троллей прошу нє нагнєтать обстановку

ЯЛ
я лем звідаю, модератор

Ко мені пояснить, шо ся робить з газом? Аллё......

Б
Балога

Я спонсор пойте до мене мои золотиньки рабы

ДВ
До Виталия

Виталий, ты во многом прав, но: 1) нельзя называть гражданской войной недовольство 95% граждан своей жизнью, и тарифами в том числе. То есть именно гражданская война исключена, такой радости ни Москва, ни киевская властная сволота не дождутся. 2) терпеть ещё будем и будем, и снова будем, а потом опять потерпим. Смотри, что рядом с нами творят мусора, судьи, эсбэушники, чиновники, автодорожники и т.д., и никто из них НЕ БОИТСЯ ходить по улицам рядом с народом, у «которого кончилось терпение». Наоборот, они - хозяева жизни. А мы - молчаливые терпилы, и детей своих по всему миру на заработки отправляем, пока эти собаки воруют и грабят нас и нашу страну.

М
Максим

Чому не виходите на Майдан? Шо спонсора на цей раз нема? Розвели вас ги мачат!

О
опасно

Повышение на газ! закончится фатально для рады люди не будут терпеть ,что рада так беспокоиться о своём народе , в шею гнать их надо

В
Віталій

Фокус весь в тому, що всі комунальні компанії ЖКХ є у власності офшорних компаній, тобто не підлягають дії вітчизняного податкового законодавства, не платять взагалі ніяких податків в Україні а всю виручку за послуги переводять в офшори. А сам пан Зубко й функціонери з МВФ в долі з офшорних потоків. Тобто мають з того процент. А бидлу (простому населенню, черні, кому що до вподоби) свистять на скорості оці міфи, що мовляв, підвищень не буде... Вони будуть, будуть без кінця, й стеля тарифів обмежується лиш пожадливістю власників. Інших розумних пояснень цього феномену ( а божевільні ми апріорі відкидаємо) просто не існує в природі. Тому чекайте тарифних бунтів, якщо й далі справи йтимуть тим же макаром, що й досі. Або навіть громадянської війни. От цим все може скінчитися. Ніхто нікому терпіти вже й на секунду не буде. Досить! Натерпілися вже на десять життів авансом....

Читайте також