Таємниці лікарів: Куди зникають новонароджені діти на Закарпатті? (ВІДЕО)

17
9

Ще з 2003 року Україну підозрюють у торгівлі дітьми та продажу донорських органів. «Загальноукраїнська федерація багатодітних сімей — Сімейна мережа в Центральній та Східній Європі» заявила: за період з 2001 по 2003 рік в Україні за таємних обставин зникло близько 300 новонароджених.

За останній роки у Миколаєві було зафіксовано 7 випадків викрадення новонароджених дітей із пологових будинків. На Закарпатті три сім’ї залишись без немовлят. Немовлята зникали і у Львові, Харкові та Києві. 

Журналісти телеканалу ZIK вирішили більш докладніше вивчити цю тему, куди ведуть всі дороги, і для чого, дивіться у сюжеті:

Буквально нещодавно поліція оприлюднла дані, про те, що лише цьогоріч на Закарпатті було зафіксовано вже 25 кримінальних правопорушень у сфері торгівлі людьми, суспільної моралі та нелегальної міграції.

Коментарі

ДМ
До михайло

ЗА гроші

М
михайло

А з дітдома як продавуть за границю!

ДТ
до Тата

Ти такий впевнений? Одінься у білий халат і пройдися з умним видом по роддомі, на любі питання відповідай, що колега із любого відділення (на твій вибір). Колись прокатувало, не так давно... Таким чином рідні навідувалися до породіль.

Т
Тата

Кроме сотрудников роддома никто по роддому не ходит, интересно кто ж виноват в краже малышей?

Г
Гость

Старнічучка тоже нехай в пеклі горить

ДП
до попереднього

Се бізнес і вся правоохоронна система в долі, інакше як можна пояснити їх імпотентну діяльність у розкритті подібних злочинів. А один раз нарвуться акушери-торгівці новонародженими, на доброго татка або мамку, та й нич їм у цьому світі уже не знадобиться...

О
Опо

Мені СЯ видить що туй колективна криша поліції прокуратури сбу раз дітей крадуть а хто краде нікого спіймати неможуть.ПИТАННЯ- а чи шукають....

Y
Yurii

И никто это ч...о не накажет.

Т
Торнай

Заклялиби ся огородник тоже продавав дытей интересно торнайка йогой дочка что теперь не пртторговуе

Читайте також