Таїсія Повалій каже, що у Раді низька зарплата

13
12

Депутат від Партії регіонів, співачка Таїсія Повалій відзначає, що у неї маленька заробітна плата.

Про це вона сказала з ефірі телеканалу "1+1", повідомляє ТСН.

"Я прокидаюся о 7. Навіть коли в мене будильник о 7.15. Уже організм звик до ранніх підйомів. І відразу готуюся до роботи", - поділилася Повалій.

"Зарплата в Верховній Раді 6 900 гривень, а це значить, що я можу отримати стільки за 1 куплет. Я точно не заробляти гроші пішла", - розговорилася депутат.

"Я планую зайнятися авторським правом, і, звичайно, дітьми, музичною освітою. Зараз дуже мало дітей залучається до музики, до інструменту, і зараз вони всі на вулицях", - сказала співачка.

Депутат відверто зізналася - одній в політиці важко. Тому й заручилася допомогою чоловіка і продюсера Ігоря Ліхути.

"Я у Верховній Раді, а він - в інтернеті. Він все знає, і я з ним раджуся. До речі, він мій перший помічник", - поділилася Повалій.

Коментарі

Я
яяя

шо мавуть робити у политици музиканти,шоумены и прочи того направления!(ДОСТОЕН УВАЖЕНИЯ ВАКАРЧУК,ЯКИЙ ДЕМОНСТРАТИВНО ПИШОВ ОД ТИХ КАБАНИВ И ТИМ ПОДЧЕРКНУВ,ШО ПОРЯДНИМ ЛЮДЯМ ТАМ РОБИТИ НИЧОГО И КАЖДИЙ МАЕ МАТИ СВОЕ МИСТО).ищи не хватало,оби клоуны туда из цирка ишли...хотя уся влада и е КЛОУНАМИ вишшого гатунку...кому-кому,а таисии лем и жаловатися на зарплату!!!то треба мати "розум" и одвагу такое написати на цилий свит!!!из сього лем уже мож поняти на килько там у депутатських креслах сидять интелектуали...ГАНЬБА И ТУПИСТЬ немае меж!а из сього можна судити про державу ...як такову!!!ВИСНОВОК:ИДИ СУБИ ДИВКО ДУМИВ И ЗАНИМАЙСЯ ДИТЬМИ И СКУЛИ НА УХО СВОЙОМУ ЧОЛОВИКОВИ,А НИ ЦИЛОМУ СВИТОВИ...

П
патріот

ДУРА , УКРАІНСЬКА

П
патріот

ДУРА , УКРАІНСЬКА

1
12345

Ни задар она бляндинка тупа ліпше най Азірову з Яником зробить мін..нет та дадуть їй більше

Ж
жінка

Неприємно писати відгук про відому жінку-співачку, яку любили майже не уся Україна.Але ж після її приходу в політику, а саме її вибору на користь владної партії, політика якої спрямована на знищення української мови, перш за все,на знищення усього українського,від неї відвернулись багато її прихильників, в одну мить її зненавиділи мільйони українців, лише за те, що вона запроданка і зрадниця, а головне фальшива і лукава.

L
laszlo

Нова версія пісні "Сладкий грех": Мой депутатский ранг - хмельной и сладкий грех, Пусть выбор партии понятен не для всех, Я растворюсь в ВР соленою слезой, Я не испорчу курс "країни" неземной.

М
мкчв

В раду идут не за зарплату работать. Овца.

Д
дмитро

политическая проститутка всю жизнь протрахалась а теперь чуш говорит пускай в охрану идет за 800 гривней сука крашена

Г
гуцул

тупа ОВЦА

П
патріот

Най іде у Флекстронік, або на лижну робити, а не 7 днів поробила за 6900 грн.

Q
Qq

Вибачте,хто її слухає пісні,то великий український БАЛБЕС!кончений.

X
XXX

най іде на ЙУХ

Читайте також