Театр одного актора: Як губернатор Москаль дверима гримав (ВІДЕО)

13
25

На останній сесії Закарпатської обласної ради голова ОДА влаштував демарш з політичними погрозами на адресу депутатів, але виглядало все як відверта показуха.

Особливо те, як Геннадій Москаль гримав дверима. Вийшло у нього це з другої спроби: вже коли двері закривалися після першого руху губернатора і коли його вже не було видно з сесійної зали, посадовець ще раз масивні двері дещо привідкрив і тоді грюкнув ними, аби було чути кожному в будівлі на площі Народній.

Передувало цьому дійству кілька політичних заяв губернатора, який пообіцяв розповісти усім виборцям, що депутати обласної ради не голосували за перспективний план формування територіальних громад. Його до слова з виборцями якраз і не обговорювали.

Геннадій Москаль явно був готовий до того, що депутати не проголосують за перспективний план, спущений на Закарпаття з Києва, тому у відповідь підготував ось такий театр одного актора.

Дивимося як це було.  

Mukachevo.net, фото Сергія Гудака

Коментарі

Й
Йовжий

Люди добрі то гріх сміятися з хворої людини він думав що то шоста палата

М
миша

Люди добрі коли вже у нашому славному краі МИ будеме вибирати начальника області .района----типир чоколадні і другі пі--ри нам назначають усяку шваль.Я з Тячівського района! бив у нас голова району Йовдій -румун. нормальний чоловік при ньому асфальт поклали усюди де небило ремонту 20 году. СІ пі--ри прийли його поміняли на собі подобного. ТИПИР У МЕНЕ ВОПРОС ДО НАС УСІХ ЗАКАРПАТЦЮ(РУМУН МАДЯРУВ І РУСИНОВ) К О Л И МИ САМІ БУДЕМЕ СОБІ ВИБИРАТИ ГУБЕРНАТОРА- ГУЯ-----РА РАЙОННОГО ГОЛОВУ??????????????????????????????? а П і Москаль най ху----ть д Петрикови не---й йому унас робити

К
коринний

Закарпаття - специфична область и потребуе свои кадри у власти,а не ти,яки посилае киив оби нас окупировати!!!

RP
Rakosi pajtas

Legy resen!

К
Клим

Нічого страшного,хорошо що не вбив когось.

П
Преторіанець

В принципі я не є адептом москаля, але це збіговисько в обласній і міській радах давно пора розігнати. Це злоякісний наріст на тілі народів Закарпаття. Невже хтось думає , що крім своіх шкурних інтересів вони там відстоююють ще чиісь

Я
Я!

Єбанат старий!

В
василь

І Оскар можна дати і глобус теж, бо як хлоп талановитий , то талановитий у всьому-так вже обдаровує той, що там найвище сидить. І ніщо вже людину не зіпсує...навіть зарплата,яку так стидоба радьохонько виставила на головну.

В
Вікторія

А ще наші політики люблять називати себе європейцями. Покажіть мені хоча б одного політичного діяча Європи, який би так нестримано і некультурно себе поводив. От вона толерантність і вихованість наших посадовців.

Г
Гіві

Оскар Москалю дайте або хоча би глобус. Хоча глобус не треба бо будуть ся зливати;))))))

В
Василь

І то правда-край непуганих гусей.Команди гусей.Дніпропетровска команда, Закарпатська команда, Донецька команда...Остання вже показала всю мощ свойого панічного помету... Коли вже настана та державна команда ,якій вже 24 роки? А що він пригрюкнув дверцятами - то легенький натякнате, як щоденно бухають 300мм гармати та десь там ...а не тут у нас

М-
Москаль - быдлота пугающая Закарпатцев

НАС НЕ ЗАПУГАТЬ!

Й
йовбак

уважненько записуйте на долоньку хімічним олівчиком все що каже цей мудрий і мужній чоловік і виконуйте,бо глянувши на ваші фейси в залі,виникає питання, що темніше -вата чи йовбаки?

В
В,

Забув мат вставити! Ідіот старий псіхований! Че що в "лугандонії "навчився?

П
піпец

дідо ужив з розуму, но пирид пинзійов, мае задачу поставлену Медведчуком і Кучмов,розчистити область, для ставленника Медведчука,мусить одробити карьеру, яку му організувало СДПУо

ПМ
Памятка Мацкалю

Ко на Закарпаття з мечом прийте, од меча і загине. Слава Мукачеву. Слава Закарпаттю!

З
закарпатець

ШКОДА СТАРОГО МОСКАЛЯ, ЯКИЙ КЛЮНУВ НА ВУДКУ ЖИДІВ,ПОПів,ЯЦИКІВ І ІН., ХОТЯ МУСОР І В АФРИЦІ МУСОР!!!ЖИДИ РАХУЮТь НАС ЗА ГОЇВ,А У ЇХ ТОРІ ПИШЕ, ОБМАНИ ГОЯ, УКРАДИ ВІД НЬОГО, ДАЙ ГОЯМ КРЕДИТ З ПРОЦЕТАМИ,ЩОБ ВІН ЗДОХ ВІД ГОЛОДУ! ЖИДИ НЕМАЮТЬ СВОЇ ТЕРИТОРІЇ, БО ВОНИ ЗРАДИЛИ ХРИСТА, ВОНИ ТАМ ДЕ МОЖНА КРАСТИ І ОБМАНЮВАТИ ІНШІ НАРОДИ!!!

П
Політолог

З ватою у Лугандоні було легше. Накіряв трьохетажним матом і герой. А у Закарпатті вже це не пройде. Люди добрі, і це Порошенко представляв Москаля як найкраще що має. Схоже наш президент взагалі не має команди якщо Москаль це його найкращий кадр

П
Пішті

Старий вже дідо пенсіонер забовся ош по сценарію мав іще дверима ударити зато ся вернув. Клоун лисий

Д
дохтор

Ой які ви сердиті пане москаль.а двері ламати не потрібо то не отиць ваш їх там ставив то добро громади .Ламайте на своему туалеті якого ви за свое життя не поставили.

П
П

Напугав їжака жопою

F
Fitch-"C"

Arbeit macht Frei!

МЗ
Молодь Закарпаття

Як буде грюкати зовнішніми дверима то буде перемога Закарпаття!Гена гуд-бай

Л
лена

о чому пан Москаль каже що з нього роблять дурня, з нього нероблять дурня він такаи є

Z
Zoltan

https://www.youtube.com/watch?v=3g2MZLh1xQ8

Читайте також