Театральний фестиваль в Ужгороді перетворився на дискотеку: Ужгородці обурені (ФОТО)

7
8

Депутатка обласної ради Адріана Сушко опублікувала звернення на своїй сторінці в "Фейсбуці".

Далі публікуємо текст звернення без його зміни:

"Як ужгородка і обласний депутат, обрана від Ужгородського округу, змушена звернутися до Вас публічно з приводу заходів, які відбулися цими днями в обласному центрі і від яких рябить в очах вся стрічка новин. Ця подія набула неабиякого резонансу серед мешканців і військових.

У період кривавої війни українського народу проти російської агресіі, напередодні Провідної Неділі, коли всі християни молитимуться за загиблими воїнами, невинними мирними мешканцями, закатованими дітьми і жінками, зневажаючи сльози вдів і сиріт, у нас - дискотека Антихрестів. Інакших слів не підберу. Тішимося чому? Відсутністю комендатськоі години і позитивом «для підтримки бойового духу»? Чи гостинному напливу мажорів в Закарпаття?

Зухвальству і крамолі немає меж! Прошу надати мені відповідь, хто був відповідальним у області і місті в день проведення заходу, чи було видане відповідне розпорядження ОВА та міськрадою, якщо так - оприлюднити аркуш погодження з підписами офіційних осіб відповідних служб і державних структур, зазначених мною документів. Вважайте цей пост офіційним депутатським зверненням".

Голова ОДА відреагував на обурення ужгородців і опублікував свою позицію.

"Учора в Ужгороді на площі Театральній відбувся мистецький захід, який було заявлено як Міжнародний театральний фестиваль «Свобода». Водночас встановлено, що частина заходів не відповідала визначеному формату, а це є абсолютно неприпустимим під час воєнного стану. За цим фактом призначено службову перевірку", - написав Микита.

Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

Й
Йовжі

Повістки їм видати.....і не треба "скиглити."

СЗ
Скот, здохни

Але і далі живе на Закарпатті скот, який здає їм за гроші квартири, дачі.

З
ЗСУ

Тікали із своїх городах як щури А проїхало до нас всяка БИДЛО І тепер вони себе ведуть як у себе вдома а ми в них гостях... ЯК ЦЕ МОЖНА ЗАКАРПАТЦІ?????

І
Іванна

Як вдало пані депутатка використала тему військових, Провідної неділі і т. т. Таке щире обурення! А раніше мажорів не бачили? Найбільше зло сталося на театральному фестивалі?

В
ВоєнКому

А чого-Ця "ЗОЛОТА"Молодь і Мажори-Не Призвані в АрміЮ?А ОСОБО-Чого-Цих ПереМіщених осіб з Сходу-А Серед нирх Дуже Багато Мажорів-не направили ЇХНЮ РІДНУ Землю ЗаХищати?-Тож Їх РІДНА ЗЕМЛЯ-ДонБас Південь Харків і пр-ЇХ Же В ПЕРШУ Чергу-а потім -і Другі Підуть

Х
хвілолог

шо коменти, шо допис дИпутатки - апогей школьної освіти….Тать пустіть тот текст на перевірку, кіть хочете упозірувати як грамотні. Розуміву - емоції…. А тих мажорчиків давно треба використовувати. Най гроші переправлені будуть з жеба на ЗСУ! Бо з них вояки ги з козла молока, айбо їх гроші ( а вони їх комусь платять) мош пустити на благоє діло

ДВ
До влади

Ви бля микити декомунізацію не робите , а чекаєте братній народ в Ужгороді ? Проросійсьщиною аж зашкалює суки

Н
наново

жахливо люди свинi.

Читайте також