Техніка поїхала з Народної площі в Ужгороді (ФОТО)

19
10

Гроші закарпатців заривають в площу Народну. Так відкликаються про побачене пересічні ужгородці. На даний момент активістів побільшало, підійшли журналісти та громадські діячі..

Ужгородці вже розклали одну палатку та планують організувати наметове містечко , нагадаємо люди сидять оскільки в забудовника нема спец дозволу сільгоспкомісії Закарпатської області на зняття родючого шару ґрунту.

На площі панує піднесена атмосфера. Протестувальники закликають всіх небайдужих ужгородців долучитися до захисту історичого обличчя міста.

Станом на 14:20 техніка, яку пригнали для початку робіт поїхала. Люди чергують дали.

Мукачево.net

Коментарі

1
123

Кстати, теперь понятно почему на Закарпаття онлайн прокричали как все ужгороджцы доблестно защитили площадь. При этом поставили фотки каких-то двух детей под эксвакаторами. Из всех 120 тысяч ужгородцев, которые совсем-совсем против новой площади, её пришли защищать аж человек 15-20.... Занавес. Они там ночевать собрались и караулить. Дыба сам интересно ночевать будет или пошлет детей или молодых студенток?

1
123

Можно пересчитать на пальцах рук защитников площади. Да уж. Прям весь Ужгород восстал... На каком вообще основании кучка людей навязывает свое мнение и еще выдает его за мнение всех ужгородцев?

МС
Микола Староста(Жалива)

Дибанутий їх файту і до хвалить.. той за гроші будь що зробить.

Н
Незалежний

Читач - це Диба, який сам себе хвалить! Нема просто кому захистити балогівську файту. Ось Диба узявся за справу!

F
Fredy

Читачу Розслабся, не в УП пасквіль пишеш))) 'Думка громади, активістів, відомих та знаних людей краю до уваги взагалі не береться...' я б не сказав, що думка балоги, його файти, диби, дуба, журналістів мук.нета та ще пару проплачених активістів є визначною. Можливо потрібно врахувати думку і другої частини населення?

Ч
читач

Шкода, що лише таким чином можна привернути увагу громади до неправомірних дій чиновників.Шкода, що лише одиниці таких активістів, як Олег Диба та Юлія Дуб, котрі не дивлячись на загрозу власному житті ідуть боротьбу із свавіллям влади та її чиновників, котрі плюють на нас з вами і думають лише за свої шкурні вигоди і жодним чином не думають про проблеми пересічних закарпратців, зокрема.Думка громади, активістів, відомих та знаних людей краю до уваги взагалі не береться...

Н
Незалежний

Звичайно, що Диба погодиться зробити такі акції, але на підтримку це ж його кум Балога будує!

МС
Микола Староста(Жалива)

Fredy Балога хрестив дитину жінці Диби ... не погодиться.

F
Fredy

Хтось може мені дати номер телефона того активіста Диби? Запропоную йому провести пару схожих акцій у Мукачеві. У нас тут теж багато чого балогами та їхніми вассалами незаконно будується. Ану, чи погодиться?

U
ungvarskiY

Ось і "еліта" - горе-активісти. Ну не хочуть люди мати нормальний парк, де можна буде з дітьми погуляти, посидіти. Їм футбольне поле подавай. Недоумки!

Читайте також