Технологічний факультет МДУ потребує додаткових інвестицій (ФОТО)

4
2

Про це повідомляє прес-служба навчального закладу.

Під час зустрічі з викладачами які забезпечують підготовку фахівців технологічних спеціальностей МДУ ректор Тетяна Щербан обговорила життєдіяльність, перспективи та основні напрямки роботи. Серед іншого йшла мова і про проблеми матеріального забезпечення, від чого напряму залежать перспективи розвитку спеціальностей. Мова про необхідність забезпечення дороговартісними макетними станками різних видів.

Під час зустрічі обговорили також ідею розвитку Музею історії народного костюму та розвитку легкої промисловості. Зійшлися на тому, що музей формувати потрібно, адже він дозволить наочно ознайомитися із традиціями Закарпаття та стане в нагоді як студентам МДУ, так і гостям міста.

Для довідки:

Мукачівський державний університет єдиний на Закарпатті здійснює підготовку технологічних спеціальностей для легкої промисловості. Основні напрями забезпечують технічну, технологічну та науково-освітню платформу розвитку легкої промисловості в Західному регіоні України.

Тут здобувають освіту також майбутні інженери-механіки, дизайнери, інженери-конструктори, інженери-технологи, інженери-експерти, які зможуть працювати в проектно-конструкторських та технологічних відділах підприємств, науково-дослідних інститутах та експериментальних бюро, або започаткувати свій власний бізнес різних виробничих потужностей.

Коментарі

M
McMurphy

Він потребує ліквідації!!!!!!!! Як і весь ""СЛАВЕТНИЙ"" МТІ

IR
IN RE

А для чого ці інвестиції???? Ви прекрасно розумієте, що нічого з цього не вийде... Кадрів не має і не буде! Закривайте спеціальність, або перепрофільовуйте її. З привітот - Трахенбахер

Читайте також