Текст пісні 1944, який Джамала написала разом з закарпатцем, визнали найкращим на Євробаченні 2016

7
21

Нагороду українська співачка отримала ще до фіналу від професійного журі письменників конкурсу.

Мова йде про окрему особливу відзнаку EUROSTORY AWARD 2016 - за кращий рядок в конкурсній пісні в цьому році. Авторитетне журі письменників обрало фрагмент саме з пісні "1944": "You think you are gods. But everyone dies".

Примітно, що цю пісню, ці рядки, Джамала написала разом з етнічним вірменином Артом Антоняном, який тривалий час жив і працював на Закарпатті. Ще до конкурсу ексклюзивно виданню Varosh він розповів, як створювалася тріумфальна пісня.

Окрім нагороди за найкращий текст Джамала здобула також і відзнаку на найкращий перфоманс: Marcel Bezencon Award - Best artistic performance.

А ось як Джамала виграла Євробачення. Україна святкує!

Коментарі

МК
можна комент?

Чекаємо на "Євробаченні 2017" в Києві німця з піснею "1945", який жалісливо буде співати, що в його дім прийшли люди в тілогрійках і з автоматами ППШ. Закони жанру ніхто не відміняв :)

З
Закарпатец

Я и есть настоящий закарпатец, так как родился и вырос в нашем благословенном крае, где люди жили счастливо и зажиточно. Был мир и никто не хоронил молодых пацанов. Но пришли уроды бандеровцы и поставили всех раком. Это именно вы зализали Обамке задницу до того, что у него берьмо уже полезло из рта. Будьте вы прокляты! Смерть бандерофашистам!

ДЗ
До Закарпатца который из ольгинских тролей

Так неборе лижеш путлерови що аж слина тече...не розумиеш дурнику що вся твоя трольовська робота нам настоящим закарпатсям а не фейковим до сраки

ДЗ
До Закарпатець

Тим не менше, помилка датського журі у підсумку не впливає на кінцевий результат, і перша трійка конкурсантів залишається на своїх місцях.

В
Вин

До Закарпатся. Россию взагалі не треба допускати до Евробачення. Агресору немає місця на таких заходах. Гітлера згадайте, і чим це для Европи потім закінчілося (сотні млн жертв). Історію забули.

ДЛ
датчанка лесбиянка)

...она явно не смотрела 12 стульеу))) вечером деньги утром стулья...аххаха)

З
Закарпатец

Признаю что Украина нагнула мою Россию раком...и вдула..Но мы троли тут в Москве все равно будем писать что у вас фашисты голод и разруха..такая линия партии

ТН
так наз. "закарпатцу"

ТАСС тебе ещё и не такое напишет! Ха-ха=ха...Ты если хоть чуточку разбираешься в вокале, то согласишься, что Лазарев хотел взять светоэффектами с использованием 3D. Он неплохо поёт, но как вокалист сильно уступает самым сильным вокалистам в этот раз - австралийке и Джамале. Потому ПРОФЕССИОНАЛЬНОЕ жюри ему и дало 5-е место.

ТН
так наз. "закарпатцу"

Ты посмотри какие страны за Россию голосовали: Кипр, Греция и.т.д. - те, в которых новые русские себе виллы понастроили и деньги отмывают. Т.е. за Россию голосовали те же русские и ими купленные голоса.

ВІ
Во ім'я справедливоcті

Світло від палаючих срак росіян видно з інших галактик) Джамала просто зобовязана була отримати 1 місце. Голос і пісня не підвели, заслужена перемога. Хтось говорить політика, політика... А що? Розкрила актуальну болючу тему. Росія ж ліквідувала Меджліс, визнала ектремістською організацією, навіть через 70 років після сталінських репресій. Росія може вертіти весь світ, а коли її дрюкнули то сразу воплі і крики? Хай вернуть Крим, схід, тисячі мертвих українців, тоді будемо говорити про справедливість. І хто вважає що я сказав неправду най йде матиривпи3ду

З
Закарпатец

Член датского профессионального жюри, оценивавшего выступления участников в финале конкурса «Евровидение-2016», призналась, что Украина ошибочно получила максимальную оценку от Дании. 12 баллов датского жюри предназначались конкурсантке из Австралии, однако при подведении итогов была допущена ошибка. В реальности, украинская певица Джамала не получила ни одного очка от Дании, сообщает ТАСС со ссылкой на издание EurovisionWorld. «Это моя самая большая ошибка, и я её честно признаю», — заявила председатель датского жюри Хильда Хейк. Также датские судьи выставили неверную оценку Швеции, которая получила четыре балла вместо семи. На своей странице в Facebook Хильда Хейк призналась в своей ошибке. «Никто сейчас не расстроен больше, чем я», — написала она на своей странице в социальной сети.

1
1+7

А бабоси, бабоси на Євробачення 2017 знову з пенсій і зарплат знімуть ??

З
Закарпатец

В 2015 году Украина не участвовала в Евровидении по финансовым причинам... сейчас нужно будет выложить 45 000 000 долларов на проведение Евро-2017! Эх Шведы такую свинью Украине подложить!?

С
Савік

Кримчаки та караіми, з яких нині складається кримськотатарський народ, до прийняття ісламу віками сповідували різні версії юдаїзму. Тому для багатьох представників цього народу є не дивною давня традиція - виконувати роль 5 колони. Те, що вони масово співробітничали з гітлерівцями не є новиною. Цікаво те, що товариш Сталін врятував їх від розлючених жителів Криму. Джамала - всього-на-всього чисто політичний проект.

З
Закарпатец

Миллионы отдали 1 место РОССИИ, а 200 шведских судей забили на их мнение ---демократия называется ))))

ДЗ
До закарпатца

і того росія оказалась на третьому !!!

З
Закарпатец

Справедливость в том, что зрители всего мира отдали 1 место РОССИИ.

ДІ
до івана

Героям Слава! Справедливість на нашому боці.

B
betonus

Співати про 1944 рік уже не актуально, треба було краще скласти пісню про Великого Кондитера та про Революцію Бідності.

ДІ
до івана болвана

а сийсь висер до чого?сало хероям в срало?

І
Іван

Молодці, справедливість і правда завжди в пошані! Слава Україні!

Читайте також