Текст рішення Закарпатського окружного адмінсуду щодо реєстрації Андрія Балоги (ДОКУМЕНТ)

5
21

У розпорядженні Мукачево.net є копії сьогоднішнього рішення Закарпатського окружного адмінсуду щодо правомірності реєстрації Андрія Балоги як кандидата у депутати Закарпатської облради від Єдиного Центру.

Коментарі

ВЗ
Вуйко з полонини

Старосто Жаливо; мож вгомонишся уже ти Козле регі АННАЛЬНИЙ ????чи інекціі уже в коргазі шо тобі санітари в гузиццю давали уже. Ся кончили?? Доки ти будеш Балог мочити???шо своі тобі хренові Закарпатці а сосати і членососити у ДАНЕЦЬКИХ урок і напьорсточників тобі май в кайф і в рвдость??? Ти шо в Натурі ШІЗІК недотраханий???

СД
сивлюський до старости

Як завжди, брешеш ти жаливо-дебіло. Доста подивитись на твій сайт "Помойка Закарпаття" і все стає зразу ясно. Крім того, я з тобою згодний - ти не член ПР, а просто член. А твій брат Ібушко депутат в партії рецидивістів і очолює ригоАНАЛів на Виноградівщині.... Тому заспокойся і прийми укольчик від санітарів.

МС
Микола Староста (Жалива)

Сивлюський придурку! Хто тобі сказав, що я ненавижу Балог? Якщо я пишу про їх "діяльність" то не означає, що я їх ненавижу. Мені що Балоги що регіонали значення не має. Уже сто раз писав, що я не член Партії регіонів у мене інші політичні погляди. Також не поділяю діяльність Балог, які стали великими "українцями". Я - Русин. Якщо ПР підтримала мову русинів, значить я її союзник не більше.

СД
сивлюський до читача

Май більше за*пав усіх ти, жаливо-дебіло. Своєю тупістю, ненавистю до Балог та до опозиції і просто своїм дебілізмом. Взагалі, як тебе санітари до компа пускають???? Ачей братєльнік з Верховної ради тобі протекцію чинить.

F
Fredy

Скан-копію рішення швидше на сайті мук.нет виставили, чим би вона по пошті прийшла. Однозначно, замовна справа. Для задурманення і так далекого єцівського контингенту.

Ч
читач

Селюшськи придурку ти уже заепав усіх нас своею дурістю.

МС
Микола Староста (Жалива)

На цьому тижні з'явиться офіційна інформація від ОВК тоді буде видно, що Русин працює товарознавцем на "Барві".

С
сивлюському.

мабуть ти хлопчино розум зовсім втратив.

С
Сивлюський

А ти, жаливо-дебіло, маєш доступ до документів обласної комісії??? Невже тобі їх в палату санітари носять???

СС
сивлюському селюку

рідніми документи Русина і побачиш місце роботи його. Це при умові чкби ти не був безграмотним рупором М студіо з своім говором ламаним і ничим не сзожим на русинський діалект.

С
Сивлюський

А взагалі жаливо-дебіло, марш в палату давно пора укольчик від санітара прийняти.

СД
Сивлюський до жаливи

А ти звідки знаєш, жаливо-дебіло??? Ти ж, чмо болотне, "не маєш відношення" до ПР і типу, не є члденом партії (хоча всі знають шо ти просто член).... А Русин то шестьорка ригоАНАЛьна, така сама, як і ти. Просто балотується від фантомної партії, а по суті технічний кандидат.

Н
Незалежний

Даний позов був тільки для того щоб розкрутити самого Балогу. Більше нічого путнього я у ньому не бачу. Зробили піар хлопчині того й досить.

МС
Микола Староста (Жалива)

Згідно офіційної інформації Михайло Русин не є членом Партії регіонів! Від ПР Мукачева висунутий Іван Чубірко. Та до влади ніякого відношення немає.

ЙЗ
ЙОВЖІ з табора

ЖАЛИВІ: Русин то членосос твоєі синьо жопоі партіі Даунецьких байндюковичів у котрих ви Закарпатські РИГИ є прочто ПУЦЕРАМИ !!!!!! І ніякий він не працівник БАРВИ то ти брешеш собако брехлива Риговська бо ваш кандидат Ванька Підгорянський чубірко шовгор уарликового кремльовського кума

С
Стрепанидос

Кидалово!!!!!!!!! Столько денег влупил чтобы стать депутатом! Кто вернет 7млн?

МС
Микола Староста (Жалива)

Повторю, яке відношення Михайло Русин має до влади. Балоги звинувачують владу у намаганні зняти Андрія Балогу з виборів.

Ж
Жаливі

Ти ся сердиш коли ти пишуть ош дурний ісь. Но та нашто такоє пишеш давучи людям повод?

МС
Микола Староста (Жалива)

Питання, яке відношення має позивач працівник "Барви" Михайло Русин до влади?

Р
Редакція

Дякуємо за зауваження, вже змінили

Н
нянько

Чому викладена адреса проживання Андрія балоги?

Читайте також