"Телефоном не пужай, бо никося не боїть" - черговий конфлікт між водіями та ДАІ на посту під Мукачевом (ВІДЕО)

16
28

"А шо страдаєш х*йньов, чого знімаш?", - ось так спілкуються місцеві працівники ДАІ на славнозвісному посту Мукачева.

У Мережі з'явилося відео на якому один з місцевих далекобійників вирішив взнати причину зупинки свого колеги з Сербії. Як все відбувалося можна глянути на відео, але красномовність людей у формі вражає.

Мукачево.net, відео SLAVIK S

Коментарі

П
правдоруб

Це типове БИДЛО зняло ХУЙНЮ. БЕЗГРАМОТНе ХАМЛО, безкультурне яке взагали не вміє розмовляти, гуканська потвора, яка тільки "ГИКАТИ" може, я бічара безмозгла. Для того, щоби щось доказувати мусорам, то їх треба "вбивати" РІВНЕМ знань законодавчої бази, поведінкою спокійного удава, а не бути такою БИДЛОТОЮ, як цей горе-режисер. ПОВНИЙ КАЛАПС конченого ДЕБІЛА.

В
Водій

Які очільники обласного ДАЇ та такі і підлеглі , все в них засекречені кабінети та адмінбудівлі , навіть не поцікавляться Законом який дає змогу пересічним громадянам та гостям України вільно їх фотографувати , але де там вони царі.

Д
ДОЇ

Скоро ся перейменує. Кажуть, що там працюватимуть культурні і виховані інспектори.

2
2212

Перш ніж вчити ДАІ як поводитися,навчись правильно говорити сам.

1
1

Мусорські диграданти. Хто не хоче робити або бидло іде в мусарку робити.

ВВ
Василь Васильович

я переживаву, де Женька?

С
СЛАВІК

цікаво де пропала женька,чому не захищає мусорів.

УМ
украинский москаль

Быкота спустиласть с гор и начинает делать то что умеет...Быковать...Ты ня не пужай...По-гражданке люлей навешать...З приводу мови - мож говорити і по русинськи,але ця мова не має бути образливою...І взагалі питання - вони якесь фізо здають чи дістають звання за розміром талії???

Ф
Фатів

І оператор і Хлопці міліцішты говорять добре, по русинськы! А діла тупых : є закон про засады мовної політикы! Там чотко прописано што і громадяне і держслужбовці і органы правопорядку мавуть право говорити в тому числі і по русинськы! http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/5029-vi Читайте ураїнці і не пиздіть ! Мы - русины на своюй зимли говориме по русинськы!

МІ
Марга Іванівна

Бувають, правда, винятки :) https://www.youtube.com/watch?v=3ApF4gP81wI

МІ
Марга Іванівна

Такі матюкливі є серед усіх структур: адміністрації, прокурори, митники, дипломати... ви би здивувались, як декотрі "поважні" люди говорять. Інша справа, що матюкливість чи інтелігентність мало корелюються з успішністю людини, принаймні в Україні.

1
120544

Шановнi ви подивiться на цих МУСОРIВ обiсраних, слова нормального висловити не можуть. Вони тепер зупиняють всiх чужоземцiв щоб ДОЦIПИТИСЬ до них, бо до наших громадян уже важко.. Де керiвництво яка " сплошна лiнiя" розiбратись з цим "БЕСПРИДЕЛОМ МУСОРСКИМ" Бидлота. Бидлота. Бидлота.

1
1

коли вже там буде кольцо

Ж
женя

чому тут дивуватися - рівень даїшників такий самий як їх обласного начальника, бо для того щоб косити бабло розум і освіта не потрібні, а треба побільше тупості і наглості та знати таблицю ділення.

К
Крейсер

Фамілії ДАІшників хтось знає??

М
Мукачево

Якщо одним словом, то бидло. Саме так можна назвати гаішників. Побільше таких операторів, які б допомагали другим водіям. По друге, яКе вони мають право так розмовляти із водієм?! По третє, а що адмінбудівля це приватна власність, що громадянин України туди зайти не може?! А чого дивуватись, коли Шаранич сам придурок і селюк рідкісний!

1
1

ЛОХИ МЕНТИ!

ДБ
два бика))

Хм, діло в тому що він дійсно їхав по середині полоси... оператор рішив застати за цімбора.

П
Пішто

Ябали ми украинський язик и українців говориме по нашому

Б
Бонди

Бидлани мусора,но і цей фахівець з телефон - "я му-бу,пак мало бик"

7
777

Оператор - молодець, крутий мужик!

А
аноним

Дисно попалися менти груби,не виховани и спилкуватися на професийному ривни зовсим не вмиють!!!Правда не вси таки э миж ними гидни громадяни и представники закону!

Р
Роман

Оператор може розмовляти на діалекті, не бачу в цьому проблеми так як він не журналіст а звичайний пересічний громадянин, а от ці люди на посту що звуться міліціонерами, повинні вивчити правела поведінки при розмові з народом.

А
активіст

всі оператора обсуждают іди та сам попробуй з ментами поспорити потом будеш других обсуждати

П
Полі

Оператьор фуфел ............. навчись грамотно розмовляти........ і вести предметну розмову.

МЛ
Менти Лохи

Ми проживаємо на Україні! Наша мова є українська! Так што шановні мусора навчіться розмовляти на українській мові!!! Вчіть мову, а не говоріть як Бикота( бичі)!!!

1
11

оператор ще той бичара

F
f

як уже надоїли ці бики з поста даї. буде там порядок колись????

Читайте також