Темна сторона Берегова: У мережі показали пекельний маршрут Боржавської вузькоколійки (ВІДЕО)

9
23

Машиністи потягу відзняли відео свого маршруту через окремий хутір у Берегові.

Окремий хутір – це район ромського поселення у Берегові. Там проходить і маршрут Боржавської вузькоколійки. Машиністи потягу вирішили відзняти відео і не дарма. Роми у Берегові вели себе погано, не хотіли відходити від колії і навіть кидали фруктами у потяг.


Коментарі

В
Василь

Колесо 23:15 , Не приймай більше тих коліс ,дитинко бо в тебе і без них проблеми з головкою.

Г
Голесо

00:48Васінька у тебе когнітивний десонанс,невоспринимаєш пару речень,подвисаєш,привик на уровні Шарікова і Єллочки Людоєдки паров матних слів обходитися)))Мий ручки,ножки,нюхай піпку...і біжи у коробочку спатки,най тобі приснится голий Міхаіл Шифутінський,який тебе любить!Добру нічку!

М
Майдаун

Цигани то є нам русинам чилядь.Они таки сами ариштократи .То не є якісь там заперевальни альбо верховинци.

ЗВ
Злий Ватажок

Таке треба винищувати, показово і зкорінням, щоб на місці того будяка не вірс новий, а інші повтікали

В
Василь

Колесо 23:16 , в тебе у голові вінегрет.

М
Місцевий

виселити в Африку. Розвели в Берегові Бомбей.

Г
Голесо

...ненавиджу,у своів жизні дві вещі,расістів і негрів)))))))))) Шандарь,сто проц,лем би копоси валялися)))Непомню у яких роках (може кось з старших людей помнить)при союзі у варишський табор,узвали армію,де іх віділи там лупасили пендриками)))Стали як лялічки чесні на роботу у жеках очередями толпилися))Вот шо чудотворящий пендрик робить))Лічно протів них немаю нич,нестикаюся з ними ,но шо тут пишуть і люди росказують,просто возмущає,іх границі кончаются там,де начинаются у других...Воспитовати і точка!!!І доста барона,будуть як шовкові! Рем, а де межі зачистки адольфа по Вашому мали остановитися,а бо на яких націях?!))))))))Ви случайно незудумовалися,може Ви комусь поперек горла?!)))...і также Вас щитає нечистоплотним хряком,якому по чийомусь хворому воображенію,нема міста на планеті))Ви думаєте критично...дуже!

Ш
шандарь

треба просто у вагоні 10 мадярських шандарів , на другий раз і чисто буде і покошено , і построені в одну шеренгу поклон давати будать ...

Р
Рем

Чесно, душе шкода, що Адольфу не вдалось зачистити цю чуму до кінця.

М
мукачівець

добре сказав машиніст-Сталіна на них треба,на гнид циганських

А
Альгердас

Чё то вы как то не толерантно! С той полусотни что шли навстречу - один запулил яблочным огрызком. Мабуть маргинал циганский! А мусор! Да посмотрити на обочины Мукачево - Ужгород.

Л
Любомир

У Львові такого нема.

4
422

В мукачеві,теж саме... ...електорат...

БЯ
Бабий Яр

в 1943 году украинцы убивали цыганей в Бабьем Яре тысячами....И сегодня зверь спит в украинце...Дай ему нож он будет резать цыганей

Л
Лор

каенный век

ЦР
Циган Роби

Покричите, покричите и перестаните

МВ
місцевий, виправивши помилки

В Угорщині свого часу прийняли рішення, відповідно до якого соціальну допомогу можуть отримувати тільки ті роми, які працевлаштовані або, принаймні, виконують роботи визначені органом місцевого самоврядування. Крім цього засмітнення територій карається серйозними штрафами. Берегівській владі час схаменутися і не ставитися до ромів, як до потенційного (стабільного) електорату, а вигравати вибори чесно, на підставі своїх реальних здобутків. Дуже люблю Берегово і вважаю, що це місто своїм культурним колоритом давно повинно було стати туристичною Меккою, але, на жаль, нинішнє керівництво міста цього не хоче, або просто неспроможне цього зробити. Як на мене, надзвичайно позитивним є пан Олег Супруненко, з яким особисто незнайомий, однак його публікації і фото складають враження, що він був би хорошим господарем міста.

М
місцевий

В Угорщині свого часу прийняли рішення, відповідно до якого соціальну допомогу можуть отримувати тільки ті роми, які працевлаштовані або, принаймні, виконують роботи визначені органом місцевого самоврядування. Крім цього засмітнення територій карається серйозними штрафами. Берегівській владі час схаменутися і не ставитися до ромів, як до потенційного (стабільного) електорату, а вигравати вибори чесно, на підставі своїх реальних здобутків. Дуже люблю Берегово і вважаю, що це місто своїм культурним колоритом давно повинно було стати туристичною Меккою, але, на жаль, нинішнє керівництво міста цього не хочеб або просто неспроможне цього зробити. Як на мене, надзвичайно позитивним є пан Олег Супруненко, з яким особисто незнайомий, однак його публікації і фото скдажають враження, що він був би зорошим господарем міста.

П
ПКО

Хіба вони тільки в Берегово? Вони скоро нас будуть зі своїх домів виганяти! У нас по 1-2 дитини а у них десятки! Барон має заставити їх вилизати ті 2 км дороги ,покосити траву,прибрати мусор і показово наказувати тих хто кидає в локомотив.! Сам живе у хоромах! а табір потопає у мусорі.

Б
Берегово

от скоти плодяться і живуть за наш рахунок ,за наші податки ,циганський город .Було би добре ,щоб хтось з київських це бачив і заборонив тим падлам платити дитячі.Лише всякі інфекції і хвороби розносять.БИДЛОТА !

C
Cвoлoта

Шоб тим добре було хто в Берегово запустив цю циганоту. Cуki.

Б
Барон

Щоб не мерзнули зимою

Б
Барон

Виселити в Крим

Читайте також