Темники Банкової щодо законопроекту про подвійне громадянство від Порошенка: закарпатцям доведеться визначатися

9
11

Українська правда оприлюднила "тези" для коментування, які розіслали депутатам Блоку Петра Порошенка для відстоювання позиції президента у ЗМІ.

Йдеться про 3 найгарячіші теми останніх днів – законопроекту президента про подвійне громадянство, діяльності російських банків в Україні та блокади Донбасу.

Зокрема по темі законопроекту щодо подвійного громадянства у темниках для депутатів президентської політсили зазначається, що ця ініціатива Порошенка повинна свідчити про його принципову позицію в історії з головою ДФС Романом Насіровим. Але не тільки.

– У разі прийняття законопроекту доведеться визначатися не лише багатьом політикам, але й тим громадянам України у Закарпатській та Чернівецькій областях, які встигли отримати угорські та румунські паспорти, – йдеться у темнику.

Крім того, цей законопроект, за версією Банкової, є попереджувальним сигналом для таких олігархів як Коломойський, який має не 2 а 3 паспорти різних країн.

Слід зауважити, що законопроект Порошенка про подвійне громадянство уже збурив угорську громаду Закарпаття та активно обговорюється в угорських ЗМІ.

Коментарі

M
Mario

Більше половини парламенту є одним або кількома громадянами Вони також кидають? Вони розколюють країну, тому що вони егоїстичні і жадібні

С
Свій

Так браття русини і мадяри, маленько почитайте як ся жили мадяри і русини, як перепліталися іхня культура, обічаї, торгівля. У кого дома ще е старий мадярський пенгів 20-30- роков, там свойими очима можете побачити шо на них як на мадярському так і русинському написано: вартість, ко, де, ким і коли видано. Такі купюри легко знайти і ця достовірна інформація визнання русинів мадярами і іпен се і є доказательством і шо признавали не тільки націоналністі но і писменності. Нa цьому сайті можете по русинськи прочитати про єдину історію русинів і мадярів. http://www.rusyn.hu/ru/kulturalis-ertekeink-es-hagyomanyaink

Р
Русины

ото балега бородатый чорт виден руспук бы ся

І
Іван

Нубля..... я ся не розумію зовсім.... політикам нічим зайнятися... люди в україні здихають з голоду а їхня сама велика проблема хто-яке гражданство має і на якій мові розмовляє. А я дурак думав, шо вони кожен день працюють по 24 години над тим як-би людям, пенсіонерам, дітям і т.д.поліпшити життя трохи.

О
Олег

Визначитись не проблема,паспорт з тризубом у смітник,проблема буде у тому що Україні варто забути про усіляки НАТО ЄС БЕЗВІІЗ АСОЦІАЦЯ тощо ,Румунія з Угорщиною та Польшею це не вибачать просто так

Ш
шатун-болтун

то є цілепрямована політика українької влади, спрямована на видавлювання місцевого населення і заміна його на "щирих".Отсюда і відсутність робочих місць у області для місцевого населення,і роздача земель заперевальним зайдам і промивка мозгів "українством", і створення несприятливих умов для проживання-техногенні катастрофи, повені та ін

П
паспорты

де здавати українські паспорты ?

7
77.77

Ся влада нич незнає лем єбати народ! А такі як Насіров іще й медалі дістануть бо знає як украсти! Небуде туй порядку! Треба валити відсі а украєнський паспорт лишити їм напамять!

ГЗ
грамадянин закарпатський

всьо, визначилися- прощай окраїна

К
капа

Для начала правительство должно подать пример-не воровать, анулировать свои лишние паспорта, честно работать на своих рабочих местах, не нарушать закон Украины и пр.

В
вiталька

Визначатись-нефік делать. Де тут очередь для полученія мадярського гражданства ? А, і ви тут, і ви..Хмм, получається, все Закарпаття в очереді.

Читайте також