Тепер берегівчани теж можуть замовляти біометричні паспорти

4
1

Від сьогодні жителі Берегова та району можуть подавати документи на оформлення біометричного паспорта.

Про це повідомив Василь Гусак під час зустрічі його зустрічі з мером міста Золтаном Бабяком.

Начальник Берегівського РВ головного управління в Закарпатській області Державної міграційної служби в Україні розповів, що працює три приміщення для процедури оформлення нових паспортів. З них один кабінет для подання документів жителям міста та району, інший для прийому документів від біженців з інших країн світу і приміщення для видачі вже готових біометричних паспортів. Як зазначив Василь Гусак, обладнати одне приміщення всією необхідною технікою коштувало 500 тис. грн.

"Берегівчанам потрібно знати, що стандартна процедура оформлення біометричного паспорта займе 20 робочих днів і коштуватиме 518 грн + близько 15 грн за банківські послуги. Виготовлення біометричного паспорта за прискореною процедурою займе 10 робочих днів і доведеться доплатити до вищезгаданої суми ще 340 грн. Зазначу, що наразі процес оформлення документів для однієї людини може зайняти близько 30 хвилин, оскільки фахівцям потрібен час для освоєння нових навичок.", - написав Золтан Бабяк у "Фейсбуку".

Охочим оформити новий паспорт потрібно здати оригінал ідентифікаційного коду, оригінали українського та закордонного паспортів.

Новий документ громадянина діятиме 10 років.

Коментарі

O
Oleg

А Мукачевцы когда смогут?

Читайте також