Тепер із захистом: Відома закарпатська мольфарка подарувала Владиславі Гречці амулет (ВІДЕО)

31
18

Виявляється, мольфарка Магдалина, яка також родом з Виноградівщини, дружить з батьками претендентки на звання «Міс Україна 2018».

У відео, яке з’явилося на каналі Ютуб, Магдалина дає кілька життєвих порад, а також дарує Владиславі амулет, який, як запевнила мольфарка, захистить її від поганих очей.

Нагадаємо, Владиславі усього 20 років, але вона лідирує з відривом у більше ніж 5 тисяч голосів у найближчої суперниці.

Аби проголосувати за закарпатку, достатньо всього лише:

  • 1. 1.Перейти за посиланням.
  • 2. 2.Віддати свій голос за Владиславу натиснувши кнопку «Допомогти і проголосувати».
  • 3. 3.Зробити благодійний внесок (всього 1 грн)

Завдяки цьому кожен може врятувати маленьке життя і допомогти ще одному серцю битися. Побажаємо землячці успіхів!

Читайте також: #Гречка_проти_голоду: Претендентка на "Міс Україна 2018" оголосила про запуск благодійного проекту.

 

Коментарі

ДС
До сріберного

Ти мінор,между лабами штось тися телембать,но ти бабонедомуж!Так і по коментах,штось тися телеембать у черепнуй коробці,но лем создає дзвун. Ти паскудо не знаєш не мадярську,не русинську бисіди!Бо ти Жидачівський ЛОХ! До 21:57. Шаровари йди помий і у хлів до польського пана,мразь заперевальна!

С
Сріберный

556 Те гібазол ирег ... мг ...нодьон шокот гібазол ...віслат...

5
566

Na, most jol lathato, hogy mennyire magas az IQ Karpataljan. Hagyatok abba, emberek, hiszen az nem is vidam dolog. Valakinek okosabbnak kell lenni. Szriberni az biztos egy nyugdijas traktorista szerintem.

С
Сріберный

А што из нима чинити щи ??? Люба ни винна тема на сайті , а они ги фрацьі забігавуть натилько оби лем срач учинити .

ДС
До Сріберного

Братку, нашто йсих калхозників так опускаєш? Кантора по мадярськи маскальських пропагандисту щи не научила.

С
Сріберный

Мийгец-цер фогум моганок мондоні , голлокток бuдuш порост мойом , мінденкі менньек о фос-бо ! Одо -одо ердий-бе ! Ийш мінденкі зардбет о саят , ойон бuдuш вон мінто кутьо сор .

М
Майдаун

Босоркані(мольфарки),чорти,злодї,бандіти,педіки,маньяки,дебіли вот што “швідоми” принесли в Україну с помощю своїх майданів і сатаністу заокеанських. Галицькі націоналішты, спокон вік служили і впроваджували для українцю антилюдські режимы. Вни все убивали і руйнували!

ДС
До сріберного

Марго заперевальна,щи не надоїло ти утиратися уд харкотиння?Люди нормальні вже тя давно розкусили і плювуть ти у тварь!Ти тупіший,як твій баран. Маск для нього авторітет!Се діагноз!Мольфарку і Віру, тормоз срібный, приравняв!Іди до сто чорту за перевал,харкльо тротуарна!

ДН
до нижньої марги 09 21

Що ти знаєш про Ілон Маска залізь мало до дядька гугля може щось учиташ кіть впознаєш букви бо дотипир вижу лем дурня в твоїй голові котра недає тобі розсуждати про таких як Маск.

С
Сріберный

ЄС !!!))))))))))))).

МП
модьорул піці беселні

Cриберный, респект! Фосо сь "маргу" на гузицю посадив. Оказуєся пропагандистська мавпа по-мадярськи нем тудом. БГИГИГИ!!!

С
Сріберньій

Ко Маск , а ко ти коло нього ??? Зазвідайся ? Нулла .....

(
(•_•)

Твiй iлон маск, це аферист та псевдонауковець, який користуеться наiвнiстю тупого люду . Плюс маск винен млн. $$$ !!! Срiберний навидити iншого чувака для прикладу ...! Ще кого знаеш z мольфарiв !!!

С
Сріберный

Голлот те бuдuш діснов , ганьсор кел некед мондоні -- ерідь те о фронц бо ! Те нем водь ембер , те чуньо-морго водь !

ДН
до нижньої марги

ти тупа верховинська марга,маск кончений афер і у нього вірять лем тупаки вроді тебе..ліпше затчи свій рагулський писок і не воняй

С
Сріберный

Очкастьій тьі из рана на голову упав ? Як тьі говориш ? Дома си так говори ! Для особо тупьіх ; є такоє поняття як ВІРА , мьі годни видіти лиш матеріальньій світ , но кроме нього є и другі світи . Над сим ся многі задумувуть и задумовалися . И Ілон Маск , ни самьій дурньій чоловік котрого знаєме , и тот подозріває што мьі жиєме у матриці .

(
(•_•)

Мольфарка у 21 ст. подарувала амулет, ню, ню !! А ще моль нашептала гречцI на вушко, що землю тримають не черепахи , а слони i вона - земля плоска !!! Богаму того , люди, що знову повертаемось в середньовiччя ?!

О
оляля

что это за прогон!? "Відома закарпатська мольфарка подарувала Владиславі Гречці амулет" бред бредом

Читайте також