Тепер в УжНУ можна навчитись митної справи та оціночної діяльності

8
1

Економічний факультет УжНУ у межах спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» відкрив нову спеціалізацію – «Митна справа та оціночна діяльність».

Як цитує Медіацентр УжНУ, завідувача кафедри фінансів і банківської справи Віроу Варцабу, відкриття спеціалізації  «Митна справа та оціночна діяльність»  обумовлене унікальним геополітичним розташуванням Закарпатської області, яка межує  з  чотирма  країнами-членами ЄС.

– На Закарпатті функціонує 14 митних постів та 19 пунктів переходу кордону, тому нова спеціалізація є актуальною та перспективною для  абітурієнтів, - розповідає пані Марія.

Додатково набуті знання з оцінки вартості об’єктів рухомого та нерухомого майна, тенденцій світового ринку у сфері біржової діяльності, аналізу фінансового стану підприємств і оцінка його ризику, укладання договорів на брокерське обслуговування розширять  можливості щодо працевлаштування в оціночних компаніях, агенціях нерухомості, консалтингових компаніях.

Здобути необхідні знання за спеціалізацією  «Митна справа і оціночна діяльність» можна також і за  1,5-річною магістерською програмою на основі  диплому бакалавра чи спеціаліста будь-якої іншої  спеціальності. 

Коментарі

ВН
врачі нам треба

што совість людям улічать...митник уже злодій кіть не робив даже...і не буде робити кіть не здасть дань гурі...йдіть до ґалиби не пстане туйка ниєнного з мєсних таможенников...пуйдете пуд днрлнр снайперу кормити.

Читайте також