Тепловізійний приціл на полюванні – запорука успіху

14
0

З моменту масового нашестя тепловізійних прицілів на ринок цивільної стрілецької оптики пройшло не так багато часу. За цей короткий період багато мисливців встигли оцінити світ нових можливостей, які відкрили прицільні комплекси з чутливою тепловізійної оптикою.

Полювання стало доступне не тільки при повній відсутності освітлення, але також і у вкрай несприятливих умовах. Великий теплоконтрастный об'єкт, розміром з дорослого кабана, оленя або козулі можна виявити з безпрецедентної відстані, в тих умовах, де безсила будь-яка інша оптика. Тепловізори прекрасно бачать крізь туман, щільне задимлення території або під час сильних атмосферних опадів.

Сучасне оснащення тепловізійних прицілів дозволяє ефективно реалізовувати всі перевага і навіть більше. Вбудовані опції запису відео і функції Wi-Fi змогли перетворити звичайне полювання в захоплюючий вестерн, при якому стрілок може записати моменти вистежування видобутку і свої снайперські постріли. Одним з головних недоліків тепловізійних прицілів залишається їх висока вартість.

Де купити теплоприціл в Україні

Серед великої кількості інтернет-ресурсів, що пропонують сучасну тактичну оптику можна виділити київську компанію Оптікс Сторе. Великий офіс в центрі столиці, власний склад і дилерські повноваження багатьох світових брендів є перевагою. На будь який тепловізійний приціл в інтернет-магазині Opticstore надається офіційна гарантія виробника і рекомендована ціна. Співробітники прекрасно орієнтуються в темі і в разі необхідності можуть самостійно підібрати рішення для вашого озброєння. Також є індивідуальні послуги по установці теплоприцілів і комплексу пристрілки на карабіні замовника.

Що враховувати при виборі

Однією з головних характеристик будь-якого тепловізійного прицілу є ефективна дальність виявлення. Любителям загоних типів полювань навряд чи варто витрачати кілька тисяч доларів на далекобійну оптику з безмежними можливостями. Для таких заходів підійде перевірений бюджетний варіант з невеликим цінником. І навпаки.

Для любителів гірських типів полювань і професійного снайпінгу на відстанях більше одного кілометра знадобиться ефективний інструмент з великими можливостями. Коштує така оптика на порядок дорожче. Крім високої якості картинки і дистанції виявлення, приціл повинен підтримувати можливість прицільної стрільби на такій відстані. Для цього повинні бути присутніми набір тактичних сіток, далекомір та інші допоміжні функції.

Також не зайвим буде - набір мультимедійних опцій по запису відео, тривалий час автономної роботи і міцний ударо-стійкий корпус з хорошим захистом від вологи.

Висновки. Навіть бюджетний тепловізійний приціл з невеликою дистанцією виявлення на порядок підвищить якість і результативність будь полювання. Купівля такого девайсу на всі 200 відсотків виправдовує свої вкладення.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також