Термальні води «Косино» обіцяють перетворитися на казкову країну дитячих мрій 1 червня

10
10

Вхід для дітей (зріст до 140 см) цього дня буде безкоштовним.

Святкову атмосферу, позитивні емоції і незабутні враження гостям комплексу "Термальні води Косино" даруватимуть казкові персонажі та аніматори.

Вони підготували для діточок насичену розважальну программу "Країна дитинства-країна казкова" з солодкими призами і подарунками.

Захоплива аква-аеробіка від Мікі Мауса не залишить байдужими маленьких любителів водних процедур, на юних інтелектуалів чекає пізнавальна вікторина, а тим, хто любить створювати оригінальні шедеври власними руками, прийдуться до душі творчі мастер-класи. Маленькі відвідувачі зможуть проявити свої таланти у різноманітних конкурсах та естафетах.

Батьки цього дня виступатимуть в ролі активних уболівльників. Вони допомагатимуть, надихатимуть та підтримуватимуть своїх діточок і разом святкуватимуть кожну перемогу малечі.

Організатори обіцяють, що без уваги не залишиться жодна дитина

Коментарі

1
1612

люди ви шуткуєте 50 гривень на дві години це дуже мало там є 3 термальні басейни 1 дитячий 1 холодний сауна роздягалка мед послуги не бійтеся поїдьте в угорщину там у два рази дороще получиться вам у іванчо є мама і ніхто не викупав у них цей комплекс цей комплекс просто казка там не забаром буде чарда водяні гірки зона барбекю є чудова королівська зала де є бюсти царів і їхня біографія

ДД
день другий

Нашi краяни нiзащо платити не хочуть,сидiть вдома,дивiться телевiзор,за 50 грн вже й дiтей вдень не прокормиш! Або йдiть за бугор,як ви кажете,простiйте в жару з дiтьми декилька годин на кордони,витратьте купу часу,нервив и грошей на бензин и видпочивайте там! За все потрибно платити!Або самому щось зробити,а в нас не хочуть ни те,ни инше,а тильки обисрати инших!

Я
я

http://www.atlantika.hu/arakkedvezmenyek.html Перше що прийшло в голову - 70 грн в день.

7
777

Їм ще все мало.У Іванчова не є МАМИ?

С
Сергій

Шановні дорого та ви шо прикалуєтеся 50 грн на 2 години відпочинку вам дорого та ну вас , що сьогодні 50 грн нічого а ви кажете дорого . Там класно басеїни сауна все за 50 грн ви смішні сервіс супер так тримати косино , де ви відпочинете за 50 грн ?

У
Увася

ноги моей там не будет!

С
с

ціни космос,за бугор треба йти

G
gumi

до "to 777" Зажралися, бо Азарови "викупили" Косино у Іванчовів, а новий хозяїн міряє по своїм доходам

T7
to 777

І дешевше буде, то факт( В Косино цього року "зажралися" по ціні.

7
777

Проїдьте пару км.за бугор,більше в Косино не захочете.

Читайте також