Термальний басейн та спортбазу "Закарпаття" у Берегові очолив уродженець Вінниці

36
9

Як стало відомо, новим директором відомої спортбази й термального басейну ТзОВ "Закарпаття ЛТД", що належить ВФСТ «Колос» АПК України став Максим Миколайович Пуздимір.

Максим Пуздимір - колишній директор Вінницької дитячої спортивної бази "Колос". Відомо, що кілька років тому у дитячому таборі "Колос" сталася пожежа - загорілась прибудова до адміністративної будівлі. На щастя, ніхто з дітей і дорослих не постраждав. На момент пожежі у таборі перебувало 250 дітей віком від семи до 16-ти років.

Наразі до засновників ТзОВ "Закарпаття ЛТД", яка займається господарською діяльністю у Берегові, увійшли представники "Колосу" з різних регіонів України, в тому числі і колишній директор Микола Тимчак. Щоправда, їхні внески до статутного фонду складають всього 40 грн.

Сьогодні плата за вхід на термальний басейн складає 80 грн. Останнім часом імідж комплексу значно занепав, оскільки попереднє керівництво практично не слідкувало за станом басейну та навколишньої інфраструктури.

Новий директор обіцяє, що виправить помилки попередників, яких за останні роки змінилося вже кілька. Також навколо спортбази "Закарпаття" постійно виникали скандали, в тому числі із спробою рейдерського захоплення.

Відомо, що Берегівська міська рада домагалася, аби спорткомплекс передали на баланс міста через суди, однак наразі безуспішно. Саму спортбазу ще у 2013 році передали у приватні руки на 49 років.

У 2016 році відомий термальний басейн у Берегові взяла "під контроль" фірма "Закарпаття ЛТД" (засновник Шандор Чуха) зі статутним фондом у 1000 гривень.

Цього ж року термальний басейн із цілющою водою та жахливою антисанітарєю показали на всю Україну у програмі "Ревізор".

Коментарі

МБ
Мешканець Берегова

У нього погляд, якийсь придуркуватий, самовпевнений, який він керівник і чому з Вінниці' невже знову методи Януковича в Берегові з'явилися но-но тепер, ще більше будуть виводити кошти з підприємства і це тепер з пафосом будуть робити. Йому з часом треба буде за все відповісти.

СБ
старожили бази

Чому чуха кинула всіх своїх прибічників ...своїх вірних рабів....а коли пару років тому ,ця банда прикриваючись дітьми- працівників принижувала і погрожувала і уволила не законно..за всьо треба платити..і най хоть чорт руководить базою лем би не банда свиноматки!!!Бажаємо їм у тандемі Новий рік зустріти у тюрьмі!!!

СШ
с Штріх с

А чому не згаюється в статті ,що пан Максим преватизував термальний басейн створивши ФОП Сполітак на свого підлеглого і всі зароблені кошти кладе собі до кишені. То про які позитивні зміни може йти річ??? Для Пудзиміра та його вірної помічниці Анжели позитивні зміни вже є. Машина з номерами АВ7771 робиться за кошти термального басейна а друга вилізла з кредитного боргу. А прості робочі страждають. Всіх перевели на роботу по договору без відпусток та лікарняних із жахливими умовами праці за 4000гр. Можливо достатньо експерементів з директорами з інших областей??? Нехай кожем працює в себе дома і покаже на що здатен.

Б
Берегово

А де свиноматка -ЧУХА з синочком -дибілом і алкаголіком Курімовим та й з алкашкою Кобаль-Яремчук-Окіпнюк та Тимчак старий маразматик і алкаш ...Що доброго для жителів міста вони зробили за час свого керування.РЕВІЗОР ПОКАЗАВ ВСЮ ПРАВДУ НА ВСЮ УКРАЇНУ!!!Чому не в тюрьмі за великі розкрадання коштів бази..повтікали за границю...чому не несуть відповідальність за свою аферу...Де демократіЯ)))Їх місце за гратами!!!!Це думка всіх жителів міста.Хай займуться ними правоохоронні органи!!!

П
правдоруб

ну що??? догралися в свою srany дермократію??? це свідчить про одне, що НІХТО закарпатцям не довіряв та не довіряйте

С
сансей

типирь цілющу ВОДУ у берегові будуть с басейна розливати у пляшки і прямо у ізраель на зимлю обітованну

RT
Riddik to Камри40

Угу! Как в анекдоте: Пока гуцул задницу чухал, жид его за яйца схватил ))) То подождите обижаться, в других частях Украины ситуация с этим еще хуже. В Закарпатье еще терпимо!

RT
Riddik to арчи

Я боюсь даже представить за КОГО бы они проголосовали за 1000грн )))

А
арчи

хехе, отак-от. Були жітєлі Данбаса в кождому кабінеті, а теперь куда ни плюнь - вінницькі. А закарпатці дальше лапу сосуть. А чому? Бо їм вже на виборах по 200гривнів дали

Читайте також