Термальний басейн у Берегові взяла "під контроль" фірма із статутним фондом у 1000 гривень (ФОТО)

73
129

Нещодавно на спорткомплексі "Закарпаття" у м.Берегово, до якого входить відомий термальний басейн, тихенько змінилася вивіска. Виявляється, що тепер тут "керує" ТОВ "ЗАКАРПАТТЯ ЛТД".

Що це за люди і які в них наміри? Згідно державного реєстру, засновником товариства з обмеженою відповідальністю є Шандор Шандорович Чуха, який проживає у с. Геча Берегівського району, за адресою вул. Молодіжна, 53. При чому розмір внеску до статутного фонду складає всього 1000 гривень. Керівник підприємства - Микола Юрійович Тимчак. ТОВ "ЗАКАРПАТТЯ ЛТД" взято на облік у Берегівській податковій як платник та юридична особа з 12 лютого 2016 року.

Наразі це все, що відомо про новоявлених власників надприбуткового підприємства, яке надає послуги сотням, якщо не тисячам, людей на день.

Проблеми з УСБ "Закарпаття" існують давно і боротьба "за владу" тут триває перманентно вже кілька років поспіль.

Слід зазначити, що у листопаді 2014 року була створена робоча група з вивчення питання законності прийняття рішень Берегівської міської ради та виконкому щодо оформлення документів на право колективної власності на комплекс будівель та документів на земельну ділянку Центральною Радою КПФСТ "Колос" АПК України по вул. Корятовича, 1, у м. Берегово.

Група складалася з 7-х депутатів міської та обласної рад. Існують і підсумки їхньої перевірки спорткомплексу.

Отже, за чотири роки на базі УСБ "Закарпаття" змінилося 6-ть директорів - Лабойко, Гаркуша, Годинка, Клепка, Вітрук, Тимчак. При чому, жоден з них не зумів вивести це підприємство з боргової ями. Мабуть саме тому у 2013 році, з дозволу ЦР "Колос" підприємство було введено у стадію ліквідації.

Хоча у 2012 році сама ж ЦР "Колос" віддала спортбазу невідомому підприємству РСБ "Закарпаття" в оренду на 49 років на чолі з Віктором Клепкою. При існуючій оренді керівництво тримало на посаді іншого директра Віктора Годинку, як представника організації, що має ліцензію на видобуток термальної води з наявної свердловини.

Однак майно спортбази невдовзі знову опинилося під арештом, а рахунки заблоковані службою ДВС, тривали нескінченні судові процеси.

На очах громади міста Берегово два-три рази на рік періодично проходять спроби відвертого рейдерського захоплення УСБ "Закарпаття", що аж ніяк не додає гарного іміджу місту.

Тим паче, чисельні звернення громадян свідчать про те, що інфраструктура спорткомплексу лише погіршується - безлад та бруд царює у роздягальнях, відбувається скидання брудної води з басейну у канал Верке. Також ведеться самочинне будівництво та перепланування бази. Територія навколо споркомплексу не прибирається, а пляшки та пакети відвідувачів знову ж потрапляють у міський канал.

Депутатським корпусом лише протягом одного року подано понад 50 звернень до різних контролюючих органів з проханням допомогти врегулювати становище навколо басейну. Але у відповідь отримали лише формальні відписки.

Наприклад, на звернення до міського голови від ГО "Чистий Берег" щодо скидання каналізаційних стоків з туалетів та роздягалень басейну до каналу Верке, гендиректор УСБ "Закарпаття" М. Тимчак відповів, що весь непотріб скидається до вигрібної ями. Яку в свою чергу викачують працівники ТОВ "Водоканал Карпатвіз". Натомість у останьому товаристві, як виявилося, навіть немає договору щодо подібних робіт.

Термальний спорткомлекс у Берегові, який з радянських часів був державною власністю, неодноразово вимагали повернути громаді міста та району місцеві депутати. Однак марно.

Знову тут царює лише безлад та керують незрозумілі люди. Вигода очевидна - вхід до термального басейну сьогодні коштує 70 гривень. А бажаючих буває понад тисяча людей на день.

Як стало відомо Мukachevo.net з достовірих джерел, про нинішню ситуацію на УСБ "Закарпаття" і чергову раптову зміну власника було нічого невідомо у Центральній Раді КПФСТ "Колос", яка є фактично куратором установи. Тож попереду, очевидно, нові бізнесові "розбірки" та спроби рейдерського захоплення термального спорткомплексу.

Звісно, що такі явища не сприятимуть туристичному іміджу для всього Закарпаття, і не лише для Берегова. Однак як зупинити цю ганебну тенденцію? Про це не знає ніхто... Очевидно, що великі "відкати" роблять свою справу.

Mukachevo.net

Коментарі

ЯС
як ся мають

"шановні" свиноматка,курімов із своєю зозульою,окіпнюке-кобаль-яремчук...уже накрали на Великдень...чи може скинемося для дуже бідних них і дуже чесних..Жаль великх спортсменів і з такими світовими рекордами ...по буханню!!!!

ОД
От до Я до Я

Та якось не давлюся жовчю бо не була при кормушці і мабуть не буду, тому що наглості та дибільного розума не хватає. Бог на щастя обділив. У нас наглота та дибіли в почоті, нажаль.

П
посторонний

что не говорите ворюги,но самый лутчий был руководитель Валерка Боровский!!!

ОЯ
От я до до я

Вот и вылезла твоя гнилая, подлая сущность. Своей жолчю давишся бо такай же как они.от кормушки забрали твоё рыло вот и бесишся. Ников разных придумал и пишеш ересть.

КД
куди ділася

друга свиноматка -велика юристка...або не могли баблом поділитися..а постальйон як ся має...конячок ще є на базі...

ДЯ
До Я

Ти, удавися сам своїми грошима. Воду в басейні спустили нирни сам...

Я
я

заходьте на басейн купатися пускаву безкоштовно. обовязково ниряти. чекаву. гроші дасте тим кому очі їсть спорткомплекс - нехай подавляця

В
ВЕПРИК

А СК.РОКІВ СВИНОМАТЦІ)))ВИГЛЯДИТЬ СЕКСУАЛЬНО...ТАК РОКІВ НА 70)))ЖАЛЬ АЛЕ Я РЖАВИХ НЕ ЛЮБЛЮ!!!

К
крах

вся інформація зібрана і відправиться в правильні руки. і тоді побачем не захищайте ветрук всі знають хто її чоловік шо робив на басейні та як ком. директор носив йому гроші

К
крах

пока одні пишуть другі заробляють. візьміть касирів одна купила квартиру другий не дешеву машину. гроші налом носят куда потрібно. но прийде час і їх заприсують до того шо вони здадуть верхівку

С
свиноматка

мерія у мене вже давно в оренді!!!!

ДС
До свиноматки

А чо так мало можна еще Золотую гору, пивзавод, винзавод, мерию, швейную фабрику и много еще...МАГНУМ. Работы непочатый край не смотря на преклонный пенсионный возраст. Давай, дерзай... В АД путь лекгий...

С
Свиноматка

Сейчас мы создаёмм фирму ООО "Чуха ЛТД" с уставным капиталом 50 грн. Будем брать в аренду Косино и Жаворонок.

ДС
До свиноматки

А если приедет НАБУ взятки уже не на тисячи грн., а на миллионы зеленых надо будет всунуть... Так-что готовь денежку ржавая...

Ч
Ч.Е.М.

ХРЮ-ХРЮ, ХРЮ-ХРЮ, ХРЮ-ХРЮ....

С
Свиноматка

Вот то-то же. Только суньтесь ко мне Мендусь и менты с прокурорами - быстро всем рты позатыкаю взятками.

ДМ
До морди

Все было зделано. Жалобы были направлены в Колос с описанием их самодеятельности и заява куда надо была написана, а действий от полиции нет и пока почему-то из Киева тоже. Собирание подписей ничего не даст. Когда-то бывший коллектив собирал подписи в пользу Витрук О. (бывшего директора 1,5 года назад). Коллектив настаивал чтоб ее не увольняли (самый лучший директор был за последние 4 года). Но ее Колос все равно уволил, спасибо за это надо сказать Чухе, а потом Чуха уволила всех кто поддерживал Витрук О. Вот такая история. Коллектив здесь ничего не решает. К большому сожалению.

М
морда

Это просто. Не писать писульки а открыто выступать против. Доказывать правоту через все возможные законные методы. Хотя бы собрать подписи людей недовольных Вашим руководством. и т.д. или слабо?

ДМ
До морды

Посмелеть это как по-твоему? Подскажи посмелеем.

6
666

Да, еще не забудь с собой прихватить всю свою гоп-компанию своих рабов-шестерок, чтобы было кому там подливать масло в огонь, чтобы больше жару давало. Может похудееш, стройной станеш, старичка каковото найдеш подходящего, чтоб на пару коньячок попивать та сальцом закусывать. Сальце любиш, правда?

М
Морда

Беззубые твари шипящие из своих нор угаманитесь или посмелейте .

6
666

Туда тебе и дорога. Сегодня как-раз тот день. Щасливой дороги. День рождения грусный праздник.

СД
свиноматка до666

свой денчик уже планирую встретить в АДУ))) в раю уже надоело))Не завидуй!!!

ДЧ
До ЧЕМ

Сміється тепер Чуха і К* час покаже хто останній буде сміятися. На рахунок бою богатирь це хто? Карімов чи синочок Шоніко? голку встромити і спуститься як гумовий шарик.

Ч
Чем

Смеётся тот кто смеётся последний. Выходите на честный бой. С моим богатырём.

ВБ
В Берегові дуже смердить

Два гавна - Чуха і Тимчак

6
666

Ну воруй воруй свиноматка. Чем больше наворуеш, тем больше срок получиш. Скоро День рождения жди большой подарочек от судьбы.

С
Свиноматка

а захочу вООбще басейн до себе домів перенесу вмісті з касою і персоналом.Ну,да спасателей візьму помоложе і директора тоже.

И
Итог

Вижу в коментах только мАРИОНЕТОК когда на сцену выйдут кукловоды?

С
Свиноматка

Пока вы все сопли жуёте, я дальше ворую и чихала на всех!

К
Коментарям

ИГРА БЫЛА РАВНА ИГРАЛО ДВА ГАВНА!

С
совість

РАБИ СВИНОМАТКИ !!!Нагадайте нам всім коли буде стара п"яниця давати мастер-клас онлайн по воровству держ.майна(бази)!!!Ну,думаю проведе безплатно.Хоча не пожертвує навіть цим!!!

Т
Тролям

Шо видохлись? Де коменти?

Б
бабушка

Поддерживаю полностью ДЮСШ!!!Какие зборы могут организовать моральные уроды и алкаши.На базе одни пьянки и матюки.Ходит как индюшка рыжая под кайфом ,а за ней вприпрыжку чекнутая Ира и Каримов -пончик!!!Как можна доверить детей таким "спортсменам".Экономические преступления на лицо.Эти "олипм.чемпионы" никакого уважения у жителей города не имеют давно.Жаль что это не замечает власть!!!

Д
ДЮСШ

А есть к кому водить детей? Не буду называть фамилии - одни бухают другие на занятиях матюкаются. Есть чему учиться у "олимпйцев" по-береговски. Если желаете чтобы этому научили ваших детей, то записывайте их в ДЮСШ г.Берегово.

ДО
До ого

За таких как ты у нас скоро не будет куда водить детей. Видать у тебя мозгов нет. Спортзалов и так всё меньше. А на базу на зборы сколько спортсменов едет. А тебе не надо. Тренера говорят что дети и реабилитацию проходят. В басеин бесплатно. Раньше так было?

Д
Дракула

Берегово вул. Сечени 15 чекаву ушитку братву

О
ОГО!!!

А нашто Берегову олімпійські резерви,коли олімпійська чемпіонка серед свиноматок там керує,ну і ще пару чемпіонок тіпа алкашки Окіпнюк)))

ДД
До Дракули

О! із слив, супер, а куди приходити?

К
Коментатор

Заява є.

М
Мендусь

Ржава у нас в почоті"Засл.СВИНОМАТКА Колоса")))

Д
Дракула

Жину сам - файну з слив. Приходь погощу

ДВ
До всix

Правоохоронцi лохи або в долi. А чому коментатори не напишуть заяву про злочин шо бояться?

ДВ
До всіх

База олiмпiйського резерву ii не можна приватизувати або передати на баланс мiста тому мер мовчить немае Iнтересу. А у Чухи є інтерес великий. Вона на свій баланс поставила цю базу.Чеки на басейні видають по круговій декілька разів відрізаючи знизу дату та години. Та хоч пси най погавкають, якщо правоохоронні органи не припиняють цей економічний злочин.

ЙД
Йой Дракуло

Палинку п"єш, а яку? Сам гониш? Може пригостиш?

Д
Дракула

Я не курю.палинку п,ю. А тролi рулять тут I я правий.

С-
Свиноматку - на скотобойню!

Дракула, неборе, што куриш?

ДВ
До всix

Шо непонятного всi хочуть дорватися до бабосiв якi вода несе. За то сир бор. Добре шо неубивають один одного. А гавкають бо безсилi. База олiмпiйського резерву ii не можна приватизувати або передати на баланс мiста тому мер мовчить немае Iнтересу.

Д
Дракула

Всiх на кол. Шабаш ведьм. Упирi бушують. Лiприкони злато сокачуть. Ушитка невесть з нор вышла.

С
Синьоока

Завдяки цьому пихатому рижому рилові та таким як вона ми ніколи не будемо жити так як живуть в розвинутих країнах. Всі хотять жити як в Європі, але ніхто для цього нічого не робить. Не зупиняє таких як Чуха не карає за її діяння. Мер сидить у своєму кріслі і далі свого кабінета нічого не бачить, а може не хоче бачити. Шановний ми Вас обирали. Ганьба для міста. Гой-ра Берегсаз!

КС
Кримінальна справа

Талант - це коли на голому місці вклавши власні гроші людина заробляє. А тут справжній кримінал. Це ж не дивно Чуха - регіоналка. А вони звикли забирати готовий бізнес.

С
спортсмен

виходить што типерь власником бази став Шоніко і його мамця свиноматка!!!Оригінально!!!

Р
Респект

свиноматці-яка обдурила владу всіх рівнів,даже київську.Правильно робить,якщо можна безнаказанно крастихай краде.Це талант!!!

ДС
До СС Галичина

Чому свиноматок і шехерезад в стойло? Шехерезада не воює за цю базу, не має до цього корита відношення, вона тільки казочки пише.

ДС
До СС Галичина

Ану попробуйте забрати собі. Цікаво буде понаблюдати зі сторони як ви це зробите. Яким методом - законним чи теж як Чуха беззаконним, чи силовим.

СГ
СС Галичина

З коментарiв все зрозумiло. Два табора воюють за кормушку хто кого. Рвiть друг друга як скаженi пси а ми прийдемо та заберемо все собi. А свiноматок та шехерезад поставим в стойло!

Ч
Чсват

Прочтите ответ КУ КУ еву! Там правильно написано. Хто чего там создал? Все пришли на готовое и хотят урвать денег!

Ц
Цікаво

А зміст тут один, чсват: ви створили фірму, ви є засновником, ви є власник, назначили керуючого директора, заступника директора. А заступник взяла і вирішила цю фірму у вас вкрасти. Створила на свого сина ТОВ і забрала у вас цю фірму не заплативши ані копійки. Як ви до цього віднесетесь? Спокійно? так має бути? Чи візмете і закопаєте цього заступника? Цікаво щоб ви зробили?

Ч
Чсват

Косыно указал как один из примеров где есть конфликт. Таких примеров можно озвучить много в регионе но кое кто просто набросился на этот как выражаются гадюшник - вопрос: в чем смысл? Леси: Сенека сказал если Вы не увидите у горбуна горб то он не увидит у Вас соринки в глазу. за что такая ненависть к людям. если что то личное то не надо переносить это на всех.

П
правда

А де діли почтальйона.Ну дуже великий директор бази -без ніяких повноважень.Директор на бумазі.Ранком чуга заллє його коняком і в номер спати.Цікаво коли угорська фірма з таким статутним фондом хотіла будувати на території бази,то влада казала що статутний фонд малий.А тепер в 1000 гр.-нормальний.І як комусь можна вірити.

Л
Леся

При чому тут Косино)))Це приватна структура і вашому гадюшнику до неї дуже далеко.А свиноматка-(це прозвище ідеально їй підходить) розкрадає державу і жителів міста.От в чому різниця!!!

ДЧ
До Чсвата

Если Вы внимательно читали статью, то должны были заметить что речь в ней идёт о не о косинском бассейне. Я думаю поэтому и пишут тут не о Косино. Что касается травли человека, то скажите: каким нужно быть человеком чтобы так настроить против себя своих же земляков?

Ч
Чсват

Начался Пост. Неуважаете себя побойтесь Бога. Вы ведь травите человека. Место живой дискуссии сплошные оскорбления - свиноматка алкашка и т.д. почему не поднимаете проблему по Косынскому комплексу, не хаете хозяина там ведь тоже конфликт по земле людей. Не хочу быть необективным но есть другие методы отстаивания правды вместо банальных оскорблений.

ДП
До прац.Колосу

А чому не напишите які суми збирають ті видатні спортсмени у батьків дітей, коли їдуть на змагання, особливо за кордон. Та якою культурною лексикою виховують майбутніх спортсменів на треніровках. А досягнення видатної спортсменки великі: купила сину будинок, будує собі будинок, машини любимому синочку поміняти як носки і т.д. Та чому така чесна пенсіонерка-спортсменка це все робить тепер, а не років 20 тому. Це не заздрість - це факт на лице.

ДП
до прац.колоса

ви шановний і дуже "грамотний" чогось відходите від теми сьогодення.Не треба нам нагадувати історію спорту Берегівщини.Ми в курсі.Ви просто моральні уроди і покриваєте всяко злодюгу чуху бо теж в долі.А сам ледве ноги переставляєте,яка від вас користь нам у спорті.Чого не наводите порядок-боїтесь втратити доступ до корита.Старі пе"дуни!!!Мало вам ще.Невже у нас немає більш підходящої кандидатури чим стара,жирна алкашка-пенсіонерка.НЕМАЄ!!!Бо такі взятки крім неї вам ніхто дававти не будЕ!!!Грош ціна вашому колосу)))

КВ
Ко всем писакам

Люди одумайтесь. Бог все видит и всем прийдеться отвечать за содеянное. БОГ ПАЛКОЙ НЕ БЬЕТ.МЫ ВСЕ ЖИВЕМ В БЕРЕГОВЕ, И ЗНАЕМ КТО ЕСТЬ КТО.ДЕНЬГИ И БОГАТСТВО НЕ ГЛАВНОЕ В ЭТОЙ ЖИЗНИ.НЕ ОСУЖДАЙТЕ ОДИН ОДНОГО, ЖИЗНЬ РАСТАВИТ ВСЕ ТОЧКИ НАД И

Ю
ЮСБі

Алкаші чуха,карімов, кобаль а де почтальона загубили. Чи дідика вже ця гоп-компанія кинула.

СК
Спасайся кто может

Сепары зеленые кругом.

Б
База

Чуха - сепаратистка. Привела своїх зелених чоловічків і у Києв забрала базу. Анексія "Закарпаття". Круто. Що ще в кого треба забрати, звертайтесь до Чушки. Поможе...

ПК
Працівник Колоса

Розумна та інтелегентна людина в своїй лексіці не допустить таких слів, якими ви весь час користуєтесь, тому і читати цього не варто, ці слова використовують у лайці між собою недалекі люди десь біля дешевої кав'ярні, ні вибачаюсь біля смітників, а мова йде зовсім про інше.Люди прсвятили своє життя спорту. 42 роки на благо сільського спорту Закарпаття, це про щось говорить.вони не скриваються і якщо когось цікавлять спортивні здобутки керівників бази, просимо прийти і подивитись на медалі,грамоти,почесні грамоти різних рангів та отримати прекрасну книгу про спорт Закарпаття,автором якої є директор бази, можливо і хтось впізнає себе у тих далеких фотографіях з 50 років і до наших днів, спортом ми всі потрошки займались.Ми вдячні ветеранам сільського спорту.Вони виховали неодноразових учасників олімпійських ігор,майстрів спорту міжнародного класу,майстрів спорту і дали здоров'я тисячам дітей, які вдячні їм. Ми запрошуєм всіх приходьте.А проблеми завжди є і ми їх поступово вирішуємо.

ВТ
Віктор Тік-так

Клепка, де ти, агов... Де пропав? Твоїм майном користується Чуха. Час з"явитись і ви....ти її по вуха. Подавай до суду. Незаплативши ні тобі ні Колосу прибрала до рук УСБ.

ДК
до колоса

ви ще смієте прикриватись якимось товариством і спортом.Хто алкашка і злодійка займається спортом,та ви разом розкрадаєте нашу базу,базу всіх жителів,які здавали кошти і працювали фізично на її будівництві.Ви хочете сказати ,що у Берегові кращих спортсменів як свиноматка із синком-дауном не має.Є!!!І дуже багато талоновитих молодих людей.А алкаші чуха,карімов І кобаль-лище розкрадають НАШУ базу.А вашу долю вам возять налічкою у "кравчучках"-це всі знають.Вас всіх у тюрьму срочно треба і довічно.

ДП
до працівника бази

наведіть приклад хоть одного спортивного досягнення Чуги...ви смієтеся ..які досягнення..подивіться на цю особу...

УЧ
Уважний Читач

Можливо Ви правi. Але складаеться враження шо у нинiшниiх керiвникiв у спортi були такi самi "досягнення" як i в керiництвi базою.

ПК
Працівник Колоса

Пора припинити брудну писанину про УСБ "Закарпаття", База належить товариству "Колос" і є спортивною а не комерційною структурою і керують нею на сьогодні люди, які все життя присвятили спорту.Але деяким писакам дуже хотілось би повернутись і знову покерувати базою:а саме водію,слюсару і адміністратору ( вони за пару місяців роботи ввели на базі чорну зарплату в конвертах і (будучі депутатами міської ради) мінімально зменьшили податки до місцевого бюджету. У міста є ще багато проблем, які треба вирішувати а УСБ буде працювати для спорту і йти на зустріч мешканцям Берегово та жителям України.

К
Колосівець

10 березня

ОК
Ответ КУ-КУ-еву

Уважаемый... Хозяин тут один ВФСТ "Колос", он же учредитель, он же собственник, а те все, которыми вы щитаете хозяевами - это так временное явление, - воры, которые воровали и воруют дальше... Но хозяин скоро разберется, а ты КУ-КУ-й дальше.

КК
кукуев кукуй кукуевич

прочитав Етот бред хочется сказать что здесь мнения выложены в одностороннем порядке.Статья явно заказная,чувствуется что заказчики -они же и бывшие "хозяева" этой спортбазы,явно не могут забыть вкус наживы ,которую здесь получали неограниченно,и безнаказанно...Конечно оставшись не у дел они и дальше будут продолжать писать позорные пасквили в сторону нынешнего руководства,а люди со стороны будут зачитыватся подобными "сочинениями на вольную тему"ну а все мы знаем конечно что прошлому уже не вернутся....хватит этого беспредела который годами вершился на этой спортбазе!!!!

ДН
до Наталії

яка совість може бути у такої істоти як Чуха.Вона разом з Окіпнюк(Яремчук-Кобаль) і з Анцьою Карімовою ,Горват Ірою і Ерікою-кумою її пропила давно.Головне тепер її завдання- більше накрастися.Випадково були свідками у ресторані її зустрічі недавно з кавказцями.ЖАХ!!!У якому вона була стані,який вигляд мала.І на весь зал хвалилася зв"язками з Києвом,Ужгородом і горсоветом.Нам всім соромно за таку землячку.

Н
Наталія

Олена Михайлівна як Вам читаються такі прекрасні коментарі на Вашу честь. Сердечко не болить, а тиск як - не піднімається? Совість не гризе? Ви ж місцева, тут проживаєте, в цьому місті не так як Клепка з Києва і Годинка з Ужгорода, про яких теж свого часу писали чудові коментарі, та їм все рівно вони не ходять вулицями Берегова. А як Ви будете ходити цими вулицями, після всього, що Ви накоїли, зустрічаючись з тими людьми, яких Ви брудними методами звільнили? Ви навіть препаскудно поступили з своїми друзями. Ці люди проживають в Берегові. Вам не ганьба? Ви пенсіонерка, людина поважного віку не соромно Вам? Чи Ви вже все пропили і честь і совість?...

ДО
До Ольги Іванівни

Прямо в точку. Окипнюк уже так допилася, шо фейс цвета бордо і ходить по городу шатаючись. А Київ чомусь мовчить.....

ОИ
Ольга Ивановна

да Елена Великая-самая благородная в Берегово.Прекрасное воспитание,спортивная фигура,вежливая,не пьет,прекрасная жена,мать и руководитель.Спортсменов хороших воспитала-Каримова,Окипнюк-все живут честно и не воруют.Достижений в спорте -уйма.Почему мерия ей не поставит памятник при жизни.А давайте обратимся к нему-на площади вместо Ленина.Она же столько "хорошего" сделала для жителей города.Не всем удается обмануть даже Киев!!!Респект Свиноматке!!!

П
Поправка

Школа воспитания благородных девиц. Только до благородных ей уже не дотянуться. Шанс свой упустила лет 40 тому назад.

ОД
Ответ для Кикемезеи

Да какое образование что-то значит. А вирастила Чуха только себа любимую. Образование у нее "висшая школа правильного поведения девиц", а специальность - аферистка, воровка и лицемерка. И не в чем Вы не ошиблись.

К
Кикемезеи

Знакома с чухой много лет. Сказать что она тварь конченая - ничего не сказать. Но может я ошибаюсь? Может кто подскажет какое у неё образование, специальность? Что она сделала хорошего за свою карьеру? Сколько известных спортсменов вырастила? Хоть кто-нибудь напишите правду.

ІК
Інспектор кадрів

А де оплодушечки?

ІК
Інспектор кадрів

Да, Лена Михайловна перевершила всіх бувших крутих директорів Машіку, Лобойка, Годинку, Клепку навіть голову Колоса.

ЛМ
Лена Михайловна

Беріть з мене приклад яж так все життя заробляю.

ДТ
до туристки

ви майже 2 години плавали у Верке.До речі нічого не втратили,там вода май чиста чим у Чуги.Місцеві такий гадюшник ігнорують,слава богу є найліпші басейни і в городі і в районі.Або хочу ва нагадати,што у Верке плавають безплатно.А Чуга і туй вас надурила.

ЛМ
Лена Михайловна

ХА-ХА-ХА

М
МЕР

Та шо ви тут пишите дурниці, то я дав згоду Оленці най працює. Все ж таки наша челядина, а не київські. Я ж давав перед виборами обіцянку забрати басейн. Я своє слово стримав.

П
пропоную

щоб Чуханя із сином надавали мастер-класи по всій країні по розкраданню держ.майна-онлайн!!!В Берегові скоро день міста-пропоную їх теж на звання "почесних громадян"-бо так ще владу і жителів ніхто не зміг надурити...не здивуюсь,якщо скоро басейн перенесе Чуханя до себе у двір разом "почтальйоном Печкіним"!!!

Б
бачы

та то пише сама олена михайлівна-міс ввічливість,міс грація і міс свиноматка...хто там може "улибатися" -всі беззубі старі пенсіонерки...а італьянська сантехніка дома у неї,у її сина і у карімова...думаю,мер Берегова цю справу вже доведе до логічного завершення...прізвища і імена сец.пишу з малої букви на більше банда не заслуговує)))

ДТ
До туристки

Круто Ви поплавали за 50 грн. 2 год. Таких цін в Берегові вже давно не має. Може Ви щось сплутали або Вам сон приснився?

ДТ
До туристки

Ви на яку базу потрапили? Пентагону?

ДТ
До туристки

Ви часом не заблукали?

Т
турист

Приятно зайти на базу. Все блестит все улыбаются все довольны. В душевых итальянская сантехника.супер Мне и воды термальной домой дали. круто.поплавала за 50 грн 2 часа.

.До модератора

Законність. Працювати. Україна. Європа. Америка - це лайки, брудна лексика? Чому не проходить коментар з цими словами? Вам Чуха теж хабара вже дала?

ДГ
До громадян

Місцеві та міські депутати законими методами добивалися повернути місту цю базу, так нічого і не добилися. А ЧУха незаконним методом все зробила так як треба. Молодец!!!!

ДМ
До мешканця

А Ви увірені, що для Берегсаза забрали базу? Чуха собі її забрала. Да, просто молодець, як говориться "Флаг ей в руки" і вперед.

М
мешканець

Надати тимчаку и Чухе звання почесного громадянина Берегсаз вони забрали для громади берегсаза спортбазу. Ще треба зробити для мешканцив безкоштовний квиток на басейн. Люди будуть их на руках носити. А Власенко с Колоса най у Киеве сидить

ДС
До Свата

Полностью с Вами согласен! Все эти комменты да и статья - БРЕД завистников. Все в Берегово знают что Елена Михайловна -образец трезвости,человечности и порядочности. А её окружение - мечта любого руководителя. Береговчане не дайте соврать!

З
земляк

респект Тимчаку и Чухе.Ще нихто не наважувався так кинути Колос.А вони це зробили.Уважуха и повага.ЩЕ МОЖ ЗЕМЛЮ В АРЕНДУ ВИДАТИ 10 ГА

С
Сват

Все хотят к кормушке!!! В коментах только выплёскивание жолчи на всех - что это безысходность? Приплитите сюда ещё инопланетян! Где конкретные факты напавленые в правоохоронные органы? А не анонимные писульки от сказочных персонажей. Коротче всё это шелуха!!!!

П
Прокурор

Так в готелі катастрофа. Так деж там буде порядок коли кума Чухи Еріка сидить і строчить наліво та направо абонементики і грошики в кармашку ставить. Чого ходить на роботу кожний день і у вихідні і у свята і коли хвора є калим Чуха дозволила.

С
СБУСБ

Всі ті УБОЗИ та контроргани здохли, повідмирали, а нові ще наша наука не може клонувати та виростити бо клітини заражені...

В
водолаз

Не гребуе Чуха навіть сотнею гривень щоденно, які сплачуеій особисто в карман землячка Катерина Василівна ,теж із Хустщини,торгуючи ізівським лозоплетінням,вірніше,перепродуючи його.А де усякі наші УБОЗИ .,чи як ых там тепер називають.Де та хвалена полыцыя пысля змыни вивыски!

МП
Марія Павлівна

Жахливий бруд, усюди. Прибиральники номінальні. Керівництва нема. Хамське ставлення до відвідувачів, місця не розраховаі на таку кількість людей, регулярно пропадають речі. В готелі - катастрофа і, маю на увазі не застарілу матеріальну базу, а застарілий бруд, сморід. Вода та опалення проблемні. Ніхто ні за що не вибачається. З прочитаних коментарів розумію - за пиятикою руки не доходять.

ДС
до справедливості

І ти хочеш сказати що Шоні на все те ,що зараз має-ЗАРОБИВ!!!Де, якщо не секрет???Ми теж все про нього знаємо і про його батька,і про його шлюби.І поки його виховувала покійна бабка у простій квартирі -він був дуже порядний і скромний хлопчик.Що з нього зробила мати-кукушка,алкашка.Шкода!!!Но- має він дома,машини,камери у дворі ,але це все багатсво не принесе його сім"ї щастя-бо гроші крадені-від тих простих робочих ,яких принижує його маТТір!!!І хай пам"ятає,що все у житті колись закінчується...)))

Ш
Шехрезада

До справедливості та захисників цієї банди: А я не стороння людина. Ви правду фальшю називаєте? Саморозвитком треба зайнятися саме вам, бо казочки писати не кожному дано. Щодо куска хліба, то Шоніко "велікій", но глупий (лічно знайома), може і не забрав, а ось його мамка у багатьох забрала.А на трон сісти, може б і хотіла, та не вдасться мені, тому що я дотримуюсь Законів України, а такі трони займають незаконим шляхом. І жаба мене не давить, на ваш превеликий жаль, бо маю все, що мені потрібно в цьому житті. І ще, якщо Балога був хазяїном цього закладу, то це підприємство так би зубожіло не виглядало, а створені б були комфортні умови і для працівників, і для туристів, зарплата була б на порядок вище. З прихильниками Балоги особисто знайома і тому знаю, що кажу. А Мукачево мало б стати зразком для Берегова. Відміність велика.

ДМ
до мукачівця..

Якщо би Балога хтів взяти цей басейн,для нього це як два пальці о..ти,але йому він і нафіг не потрібний,а жаль,він би знав як навести там порядок і місту зробити доб, он в мукачево малий Андрій мером став,і який порядок наводить,поїдеш в мукачево аж жаба давить як чисто,центр є куди піти народу відпочити,по центру пройтись аж любо,а тут циганський табор і тільки.

Д"
До "Шехерезади"

Цікаво звідки постороння людина знає стіки інформації ,фальшу ,між іншим! Так замість того ,щоб зайнятися саморозвитком, вона сидить і друкує казки про дану сім'ю ,а потім питання " чому всьо їм,а нам нич" . Ось вам і відповідь..Бо відсижуєтеся біля телефону і друкуєте казки, замість того ,щоб достигти рівня такого,щоб вам було не до цих людей! Зазвичай "жаба " давить тих,хто по суті нічого не має , окрім таланту складати казки..Ви і підпадаєте під ці критерії!!

С
справедливість

Нашим людям лише дай повод! Знаю Шонія особисто, та хоч одна паскудь може сказати в лице шо він забрав ваш кусок хліба, вкрав, кинув чи вбив?! Не можете! Читаючи коментарії просто в шокови наскільки вже люди стали кровожадними! Питання до так званих коментаторів сказочників: а кого виб хотіли бачити на "троні" басейна? Себе?! Та прийшли би Мукачівські " сили за владою" виб зустрічали їх з хлібом і сіллю! І тоді басейн взагалі нічого не мавби до Берегова!

Ш
Шехрезада

Продовження казочки. Легко поповнювати сімейну казну Ленці старшій, коли Миколка на троні. Хочеться запитати у 70-ти річного дідика Миколки - воно вам треба на старість така ганьба? Ви вже заробили пенсію, то може пора на спокій, доки не сталась біда. Головне вчасно зректися трону. Моя вам порада, Микола Юрійович, тікайте звідси поки не пізно. Залиште Ленку старшу та Шандора "велікого" на розтерзаніє волкам. Сьогодні у вашому царстві хаос і бардак, ви порушили закон та вчинили незаконні дії під впливом лицемірки Ленки, а відповідати прийдеться Вам.

Ш
Шехрезада

Шановний Анонім Шоніко "велікій". Та хтож тебе не знає та твою мамку в Берегові. Особисто та близько знайома з вашою бандою. Хто-хто, а ти аж ніяк землю не гризеш, щоб заробити на хліб. Хоч не оправдовуйся та пургу не гони. На рахунок "через постіль", то мало віриться, що Дідо Тимчак занюхав чушечку, скоріше він нюхає півлітрочку конячкову та бігать веселенький в приприжку. Але цей дурник не розуміє, що творить. Ленка підставить його як раз плюнути. На рахунок розвиватися молоді - де ти був би тепер без своєї мамки? - та в гузиці. А заздрити? Так, заздрять люди, бо знають, які на басейні гроші відмиваєте, але не тіштеся, вже вам недовго залишилось. Готуйтеся возмездіє прийде, бумеранг вже летить у вашу сторонку.

Д"
До "Легінь"

Спочатку розберіться хто є хто,а потім констатуй чи я подруга ,чи друг ,чи і сам Чуха! Доречі саме Чуха ,не Чуга) І перестаньте займатися дурними справами, судити чужу сім'ю..краще б займалися собою і достигали якогось рівня перш ніж заздрити

Л
Легінь

суди будуть спец.затягувати-щоб більше накрастися)))і мерія в цьому зацікавлена -особенно подруга чуги)))"анонім"(сам чуга) пише ,що молодому поколінню не дають розвиватися...ну,так;Чуга,Тимчак і Горват=юнки-лише ще й не при розумі,одним словом ТАНДЕМ!!!

ДТ
до тупих коментаторів

Перш,ніж писати свої примітивні, спрямовані на ідіотів,коментарі спочатку розберіть у справі! Нещодавно на цьому ж сайті була новина про те, що міська рада нарешті домоглася через суд повернення землі під спорткомплексом місту, неодноразово зверталася до вищих ешелонів влади щодо передання термального комплексу територіальній громаді, до сих пір ідуть суди по цій справі.

А
Анонім

Дивують подібні коментарії .. Цікаво звідки люди ви знаєте так багато про цю сім'ю?! Ну по-перше з неба все не валиться,як би хотілося,а людям довелося гризти землю ,щоб в житті чогось достигнути..І як хтось зазначив в своєму коментарі ,що все рішилося через ліжко, то ви напевно ,як то кажуть" свічку держали" ..Заздрість- це хороша риса і вона напевно душить,тому і друкуються подібні коментарі! Судити завжди легко..А молодому поколінню не дають розвиватися з нашому Закарпатті певні особи,які мають "руки загребущі"!! Моя б вам порада ..Не обливайте людей багнюкою,не знаючи їх особисто ,а просто судячи по тому ,що в них хата і купа машин..А вам хто заважає достигнути цього? Певно лінь, тому і біситесь

М
мукачівець

Мда... Чухи то малейша проблема, всі знають шо у Балоги слюні вже давно течуть на той басейн і та "борьба за владу" яка триває, то є борьба між Берегівчанами і Балогою! І правду мають що не віддають владу! Думаю вже Віктор Івановичу доста як мінімум на 10 поколінь!

Й2
Йовжій 2

Чуха Оленка Михалівна робить з Берегівчан ....чухонців. Знчить мер міста теж чухонець.Бабло тече рікою по жебах та кишенях....а прокуратура,міліція,мерія не при ділах...і в очах сусідньої Мадрщини ,вони теж чухонці

Ш
Шехрезада

А тепер розкажу вам гарну казочку. Де там Велике століття Сулеймана. Тут Велике століття Ленки Чухи та її синочка Шандора великого. Спочатку ця Ленка організувала за допомогою бувшого колективу (який вона потім і звільнила) бунт і вигнала Клепку, бо якби не колектив їй би це ніколи не вдалося. Закон був на його стороні, але "Закон" це не для Ленки. Як кажуть для душевно хворих та дибілів закон не писан. Вона спала і мріяла, що взійде на трон, та не так сталося як мріялося. На трон зійшла Оленка молодша (Вітрук). І сон Ленка старша втратила. Ії мучило і гризло одне питання: чому не вона на троні.Де вона зробила помилку? Та врешті решт правдами і неправдами скинула з трону Оленку молодшу. Замінила всіх нескорених придворних та слуг на своїх лакеїв та слуг-жополизів, які тепер і стрибають на задніх лапках навкруги неї. Та стає питання: чому не вона на троні? А шут гороховий Тимчак. Та за спиною такого дурника можна робити все, що завгодно, і ні за що не відповідати. Далі буде ...

С
Сілебрідіс

Ужас!!!я думаю Ігнатова-це працівник бази і знає всю правду.І тепер апелюємо да мера-Золтан не заставляйте жителів міста міняти про вас думку.Ви міняєте місто на краще і- це видно.Але будь ласка зупиніть цю Чуху!!!Вона ганьбить всіх нас.Ми не віримо,що ви не заєте правди про неї і її сина,про її оточення про її "каруселі".Ви перед виборами обіцяли навести порядок з комплекосм. Горват Ірина-психічно хвора -це знає все місто,притому губока пенсіонерка ,як і Чуха.Син Чухи не грамотний ,без освіти.Про стройки будинків Чухи -ви теж в курсі.ЩО ВАМ МІШАЄ !!!Ви у місті гарант справедливості.!!!

ИА
Игнатова А.

Аренда спортзалів по 200 грн. за годину видається без будь яких чеків або підтверджуючих документів.Нелюдське зневажливе ставлення Чухи О.М. до решти звичайних працівників, на яких і тримається вся спортбаза: мінімальний оклад, відсутність будьяких заохочень, премій. Люди ніколи не бачили роздруківок скільки їм нараховано, не бачать свій табель робочого часу.Люди працюють без відпусток, без лікарняних листів. Непередбачено заміни якщо людина хворіє.

ИА
Игнатова А.

Чеки в басейн не погашаються, а повертаються в касу, де знову реалізовуються. Карусель з чеками робиться під патронатом Чухи Олени Михайлівни. Щоденний "відкат" особисто їй становить в середньому 10 тис. грн. Права рука Чухи - Горват І.К. особисто утюжить помяті чеки та відрізає час та дату (не безоплатно). Касири крадуть на свій розсуд, це погоджено з Чухою чим самі і вихваляються. Кафе "Колос" у отелі та бар "Чуха" в басейні на балансі спортбази і зарплату робітники цих підрозділів отримують через касу підприємтва. Виручку ж від виторгу збирає особисто невістка Чухи О.М. і не думаю що для того аби віднести в касу. Особливої уваги заслуговують приближені до О.М. робітники. Директор ДЮСШ -син О.М. який має освіту ветеринара. Пенсіонерка Горват Ірина Константинівна - особливо цінний кадр: вона і адміністратор їдальні, і контролер, і медсестра в одній особі. На спортбазі немає таких питань які би її обходили. Причому якість її роботи влаштовує тільки Чуху.

ДШ
до Шонія

повністю згідний з вами...ту стару алкашку з синком посадити треба і надовго...невже крім простих жителів ніхто не бачить як ці дтроє обкрадають нас...виходить що басейн який всі будували належить їм- сім"ї Чухані...таке не може бути...винувата міська влада...

Ш
Шоні.

Чуха...ха,ха,ха,зареєстрували на родича якийсь левандос, та її вже пора в тюрьму садити прямою наводкою,купила сину хату,в дворі тої хати достроюють другу хату,а тепер ще і реєструють якусь ліву фірму,щоб ще що строїти,біля синової хати машин подекілька стоїть,синок вже не знаю в котру дупу садити.Де наші правоохоронні органи самі атеста=овані і чесні,там вже кримінальних спорав по тій базі можна позакінчувати з доведенням до судового вироку томів на 100.А де наш мер,невже за копійки взятки які йому носить Чуха з тим дідуганом тимчаком,якому до речі чушка дала занюхати своєї чушечки,та за ті гроші що крадуть з того комплексу в на с місто мало-би блищати,та Золтанко не латати -би міг дороги а зробити новенькі європейські автобани,хоча про що це я,,,,йому як і всій владі глубоко наплювати на це місто,яке він вже довів до ручки,грязніше ніж зараз є в ньому не було ніколи,він у випадку чого в машину і Мадяри,адже там вже має свій будинок,думаю і разхунки в Угорськи х банках.

Й
Йовжій

Сидять на грошах ,а путя та тратуари зробити у Берегові не можуть. Директори ....одні хохляцькі фамілії. Таких спеціялістів ...Европа чєкать....та візовий режим не одмінять...майже бояться

Б
берегівчанин

А що,в м.Берегово є влада?Всі ці дійства вже роками проходять на очах прокуратури,міліції,міськради,берегівчан,і реакції ніякої!Мабуть в першу чергу зацікавлений мер Бабяк у цьому безладі,бо в іншому випадку,вже би прийняв міри по розслідуванню цими лжедиректорами особистою наживою.Хоча є інформація,що він теж ,разом із бувшим мером Гойдошем прихватизував на території спортбази участки,тому і бездіє.

Читайте також