Терміни відключень електроенергії в Україні можуть збільшитись

5
23

Про це повідомила пресслужба НАК "Укренерго".

Станом на 11:00 енергетична інфраструктура відновлюється після 12-го ракетного удару країни-агресора Росії, тривають ремонтні роботи на всіх пошкоджених обстрілами об’єктах.

Війна позбавила нас можливості заробляти, просимо Вашої підтримки.

"Вчора ворог намагався прицільно бити по блоках теплових електростанцій (ТЕС). Через пошкодження обладнання вони припинили або знизили виробіток електроенергії, і в енергосистемі збільшився дефіцит", - зазначили в "Укренерго".

Там додають, що це змусило дещо знизити ліміти споживання, пропорційно для всіх областей.

Тому обмеження діють протягом всієї доби. При їх перевищенні будуть застосовані аварійні відключення. Отже, для споживачів терміни відключень електроенергії можуть збільшитись.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Ф
Фіть-фіріть

Генератори на папірях, гроші у жебах))

Д
Дюрі

То де все ж таки генератори для водоканала??? В деяких районах вода подається 6-7 годин на добу, бо не працюють насоси.

ЕД
Еган до АМмебам

Повністю підтримую.Живуть,ніби у нас війни немає. Хай поміняються з тими людьми,а яких є світло з фронтових районів.Таи би черги тисячнч були б на обмін.

А
амебам

людям на голови мацкалі бомби сиплять, люди убивавуть....біда, трагедії, горе.... А примітивам електрику подавай не менше, як у тому ж Харкові.... а майощадливо користуватися, ньит, не буду, бо дись кось, шось... Ганьба за таких

В
Виктория

До депутатів та мера. Може в бюджеті знайти гроші та установили на вулицях нашего міста встановити сонячні вуличні ліхтарі, як у Словаччині, Чехії і.т.д., хоча б по можливості декілька на вулицю. Повертатися з роботи - дуже темно.

Ц
Ціґань

у європі кіловат 20 гривню. доста нам лапшу на уха вішати. дітям своим нануч исю xyйню розказуйте, паскуде!

П
Петро

До Йовшка. У нас власниця закарпаттяобленерго Льовочкіна. Можливо весь цей безлад твориться по її команді.

С
Смотрящий

путлера на швабру...и в гарем??

ЕД
Електроід до Ф

То ти посикав на розетку?

Ф
Ф

Путін х##ло . Якщо ця рашистськая тварь хоче занурити Україну в темряву -? То чому Україні не зробити це самій Тобто Блекаут для начала хотяби на 2 дні і всі во всій Україні без енергетики - шо народ думаєте поставимо крапку в голову путлера

Й
Йовшка

Не треба тут розказувати де кого і як бомбардують.Якраз там де бомбардують електроенергію відключають максимум на 12 годин,а у нас мінімум на цілих 16.

.
...

У нас люди умудряються за ті 6-8 годин, що світло є на добу, використати стільки електрики, як і до відключень. Знайома включає все одразу: пралку, сушку для одягу і посудомийку.... невже не можна помити посуду вручну і посушити одяг без сушки??? Тому і відключають...

ДУ
До укрофоса

Иди НАКУЙ, тварь мацкальська. Заклявбисься , пустота йохана

АД
Ахрессор до нижнього

Не завідуй то вредно для здоровля

К
Коментар

Має бути елементарна справедливість. А то навіть в Ужгороді в частині будинків, ті що знаходяться на електролініях лікарень, жодного разу не вимикали світло. І ніхто і не збирається підключити лікарні до двох ліній, щоб можна було по черзі перемикати. Єдине що радує,що нема морозів.

.
...

Народ, у нас є ліміти. Економимо, щоб ті ліміти не перебільшувати, світло маємо ПОСТІЙНО!!! Яка проблема? Просто платіжки треба урізати на половину, і все...

К
Куш

Укрофос. Обися вдавив марго москальська една.

У
Укрофос

Слава украини. Жиды ся висилять

Т
Троцкій

В якому світі ці дуріки живуть? По всій Україні вибухи, в Дніпрі 500 людей втратило все, їм нема де жити. А цим електрики мало. Десь там, вони чули, більше годин з електрикою. Їх же мучают, світ не милий. Радійте, що спите в постелі і бомби не падають на голову...

С
Свитлана

ще буде гирше ....до чого свит котитця

Р
Рамзес

В УкраЇні можна.Там був графік 4 через 2.!6 годин було світло,8 ні.А в Закарпатті все наоборот,16 нема,8 є.І то не завжди.

З
З.А

Вже і так виключають по 16 годин на добу.Треба ще більше?

Ю
Ю.П.

Чого мучати народ, відключіть повністю і НЕхай всі їдуть за кордон, а ви тут деребаньте землю далі.

Читайте також