Терористи ДНР скаржаться, що Путін їх "кинув" (ВІДЕО)

9
9

Найманці побоюються, що російський президент робить це для того, аби відволікти увагу від Донбасу.

Терористи розчаровані і незадоволені перемир'ям на Сході. Вони говорять, що Москва війну "зливає". Більше того, переключилася на Сирію, передає Телеканал 24.

"Путін підтримав нас і ми прагнули воювати. Зараз хлопці думають про те, що Росія відвертається. У нас, природно, руки опускаються. А тепер людей залишають без надії", — розповів бойовик.

Коментарі

З
Закарпатец

Попрошенко-Пораженович ГРОШЕЙ НЕ ДАЛИ. В ЄДИНУ ЄВРОПУ НЕ ПУСТИЛИ І НЕ ПУСТЯТЬ. ВОЮВАТИ З РОСІЄЮ НЕ ХОЧУТЬ. Ну нічого, зате я краще всіх - Anyway I'm the best ... Я файно розмовляю англійською і посмішка у мене така виразна, сльози такі натуральні - кажуть що менi хочуть привласнити "Оскара" за фільм "Україна в дупі" і представити мене до Нобелівської премії Миру -"За величезний внесок у досягнення вічного спокою та вічної пам'яті на Південному Сході України", ще кажуть що члени уряду скоро будуть підвищені на високі дерев'я ...Все добре, але суки-кацапи постачають нам отруєний газ!Спочатку я не повірив, а потім від'єднав шланг від плити, засунув у рот і почав дихати. Ледве відкачали! Ще я дуже люблю дiтей сiроток i кожен день роблю все щоб їх ставало все більше і більше. Я вірю, що Україна увійде в історію як країна, народ якої вирішив, що не хоче жити погано і... я зробив усе щоб вони стали жити ще гірше!

В-
вальцман -ХУЙЛО В КВДРАТЕ!!!

ЛАААААААААА!!

З
Закарпатец

путин-Хуйло

З
Закарпатец

Яценюк скаржиться, що сни не завжди збуваються. - Ото, прыснывся мени сон, шо Крим повернувся мацаю, мацаю - нема. А у другий раз приснилося, шо наклав у койку. Проснувся - мацаю, мацаю - лежить.

З
Закарпатец

ЗАТО ПОПРОШЕНКО и Яйценюх МОЛОДЦЫ - просрали НЕНЬКУ, помогите России вернуть Аляску, Путин обещает наградить Вас орденом "Двуглавого орла на сале с укропом первой степени" и бесплатными путевками в лучших курортах на южном берегу Северного Ледовитого Океана.

З
Закарпатец

путин-Хуйло

З
Закарпатец

https://www.youtube.com/watch?v=s6swHDIyuQk Война в Донбассе. Круги ада (IGCP, 18+) НЕ ЗАБУДЕМ! НЕ ПРОСТИМ! МЫ ВАС БУДЕМ СУДИТЬ!

З
Закарпатец

путін-хуйло

Д1
До 12,58

Когда эти бывшие боевики набют тебе несколько раз морду у твоего подезда , будеш цитировать ЕСЕНИНА . КИДАЛОВО ЕСТЬ КИДАЛОВО . Кинули вы ХОНЕКЕРА , МИЛОШЕВИЧА и так делее , это ваша новая скрепа .

Читайте також