Терористи готуються до нових атак у напрямку Дебальцева - РНБО

7
4

Про це застерігають в інформаційно-аналітичному центрі Радбезу, посилаючись на оперативні дані з передової.

Експерти українського Радбезу наголошують на тактичній паузі боєвиків з атаками задля зосередження сили, перекидання додаткової зброї та боєприпасів. Окрім Дебальцева під загрозою також Маріуполь.

Водночас, як зауважили в РНБО, 7 лютого режим перемир’я продовжено з 8:00 до 10:00 та з 14:00 до 17:00 на трасах Дебальцево-Вуглегірськ та Дебальцево-Артемівськ.

Мукачево.Net

Коментарі

З
закарпатец

НЕ ВІРТЕ БАНДЕРІВЦЯМ, поверніть свою зброю проти київських фашистів, ПОРОШЕНКО, ЯЦЕНЮК І ТУРЧИНОВ ВЖЕ ПРИВЕЛИ КРАЇНУ ДО ЗАГИБЕЛІ . ЗУПИНІТЬ БРАТОВБИВЧУ ВІЙНУ. БОЯГУЗЛИВІ ВБИВЦІ НЕ МОЖУТЬ ПЕРЕМОГТИ ВОЇНІВ ДНР - ТОМУ ВБИВАЮТЬ ЛЮДЕЙ З ГРАДІВ І ГАУБИЦЬ НА ВУЛИЦЯХ ДОНЕЦЬКА, ГОРЛІВКИ, ЛУГАНСЬКА. ЩОДНЯ ГИНУТЬ ДЕСЯТКИ НІ В ЧОМУ НЕПОВИННИХ ЛЮДЕЙ В ТОМУ ЧИСЛІ ЖІНКИ І ДІТИ. СМЕРТЬ БАНДЕРІВЦЯМ.

З
Закарпатец

Ще раз кажу, 24 роки тотального злодійства і беззаконня, привели країну до повного банкрутства і підпорядкування американському капіталу і звичайно американського інтересу. Країна повністю втратила суверенітет, дійшло до того, що в країну приїжджає віце-президент США Байден сідає в крісло президента на чолі столу і шпетить уряд і президента як школярів - і ЦЕ УКРАЇНА чи як при САКАШВІЛІ Не Грузія а штат Джоржия?

Ж
Женька

Війна вигідна політикам.Але,нехай пам*ятають,що смерть наших хлопців на їхній совісті....Хоча,пардон,яка совість у політиків і можновладців?

ДЗ
до Закарпатца

Слушай или лечись к психиатру а не сдксь сиди.Шизофренник долбанутый.

Читайте також