Терористи погрожують новими вибухами у Макіївці

19
0

Невідомі погрожують провести цілу серію вибухів в Макіївці, якщо їм не виплатять гроші. Про це сьогодні на прес-конференції в Києві повідомив заступник міністра внутрішніх справ Василь Фарінник.

Він також інформував, що перший вибух стався сьогодні в 4,37 в телефонній будці біля торгового центру "Плаза", другий - в 5,05 за 600 м від місця першого вибуху, біля центрального входу в адміністративну будівлю держпідприємства "Макіїввугілля".

За словами Фарінник, в останньому випадку вибуховий пристрій був закладений в урну для сміття. У результаті обох вибухів постраждалих немає, лише пошкоджено майно.

Також поблизу одного з місць вибуху на стіні був виявлений прикріплений конверт, в якому містилася вимога виплатити велику суму грошей «від людей, які відомі в Макіївці». У листі також вказані механізми і порядок передачі грошей.

У той же час, невідомі погрожують, що у разі невиконання вимог, сьогодні в 17,00 за різних місцях Макіївки прогримлять ще 5 вибухів.

Як зазначив заступник міністра, з огляду на ситуацію і для того, щоб спрацювати на упередження та виявити злочинців, до Макіївки направлені додаткові сили міліції і вибухотехнічні служби.

Нагадаємо, сьогодні, 20 січня, в Макіївці близько 5,30 ранку біля адміністративної будівлі «Макіїввугілля» і на території ринку сталися вибухи.

Читайте також:

Вибухи у Макіївці - теракт (ФОТО)

У Макіївці сталося два вибухи (ОНОВЛЕНО)

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також