Thermia Atlas — найсучасніша модель геотермального теплового насосу

17
0

Одне з завдань, які постають перед власниками осель у зимовий період — забезпечення надійного опалення будинку та постачання гарячої води.

Оптимальним рішенням обидвох проблем стане геотермальний тепловий насос з декількома теплообмінниками. Одна з найбільш надійних моделей на ринку — шведський насос Thermia Atlas. Він повністю закриє потребу в опаленні та ГВС, заощадивши ваші кошти завдяки економічному інверторному компресору та технології HGW.

Основі переваги моделі Thermia Atlas

Тепловий насос Thermia Atlas поєднує в собі високотехнологічні рішення та якісні матеріали. Це дає йому низку переваг та робить хорошим вибором для будь-якої оселі.

Тонке налаштування роботи

Компресор інверторного типу гнучко підлаштовує теплову потужність пристрою в залежності від погодних умов на вулиці. Насос витрачає рівно стільки енергії, скільки потрібно у даний момент. Користувачі можуть обирати серед двох діапазонів потужності насосу: 3 –12 та 4 –18 кВт.

Широкі можливості насосу

  • Шведські теплові насоси для опалення Thermia Atlas здатні кондиціонувати будинок як в активному, так і пасивному режимах.
  • Максимальна температура води у системі опалення — 65 °С.
  • Максимальний нагрів побутової води у бойлері — до 80 °С. Це можливе завдяки використанню запатентованої технології HGW.

Зручне керування системою

Ви зможете керувати системою опалення з будь-якого місця, користуючись онлайн-сервісом Thermia Genesis Online. Модель також легко підключити до систем розумного будинку, роблячи її ще більш ефективною.

Висока економічність

Для визначення ефективності теплових насосів використовується показник SCOP — співвідношення тепла до електроенергії, яку витратили на його отримання. Середньорічний коефіцієнт перетворення SCOP у Thermia Atlas дуже високий — він сягає 6,15. Ви зможете заощаджувати до 80% енергії, що йде на опалення та кондиціонування будинку у порівнянні з використанням моделей інших виробників.

Thermia Atlas — оптимальний вибір для українців

Антон Костюк, директор компанії Новітерм, що є офіційним представником Thermia в Україні, наголосив, що ця модель теплового насосу дійсно є найефективнішою з усіх представлених на ринку. За його словами, «це дійсно ефективний та «розумний» тепловий насос».

Ви можете придбати геотермальний тепловий насос Thermia Atlas на сайті noviterm.com.ua. Ви також знайдете там інші моделі шведської компанії Thermia, що дозволять вашій оселі завжди залишатися теплою та затишною!

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також